IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Академия за инвестиции на looser

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Keep going ...

Коментар

• Keep going ...

Коментар

• Keep going ...

Коментар

• Keep going ...

Коментар

• При форекса са ударени всичките стопове (на някои платформи стопът при паунд/долар не е ударен, но щом има и една, на която е ударен го броим такъв). Взех предвид резултатите и мисля, че открих как да ги подобря. Скоро повече по темата.

При БФБ се развиват добре нещата.

Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
            Покупка на Доверие Обединен Холдинг на 1.111
            Покупки на Доверие Обединен Холдинг на 1.559 и 1.56
            покупка на компенсаторни записи на 0.20
            Опитвам покупка на Химимпорт със стоп 1.70

Бъдете здрави и успех!
            Keep going ...

Коментар

• местя стопа на другите 2/3 на 0.7275 за да премахна риска от позицията
              Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                Продажба на nzd/usd 0.7205, stop 0.7520, risk 3%
                каса на 1/3 на 0.7063 (+142 пипа)
                Keep going ...

Коментар

• нов опит покупка паунд/долар 1.2329, стоп 1.2110, риск 1.5%
                  Keep going ...

Коментар

• Взели са ми стопа при паунд/долар... Благодаря ви, централни и големи банки, че ми взехте стопа и ме направихте по-смирен. Амин!
                    Last edited by Mr.Profit; 01.03.2017, 11:42.
                    Keep going ...

Коментар

• Достигнах към 230 ама не ми стигна времето за още, над 120 хвърляна направих. Максималният ми драудаун беше 17. Щом е 60-40 аз използвах аномалия в хвърлянята точно както съм го правил на рулетка и залагания спортни. Нищо общо няма с никакви борси или форекс. Там не играем срещу система програмирана за ези или тура по някакви параметри а срещу други опитни играчи. Ако ще и 90към 10 да е шанса този с парите ще определи къде, как и какво. И второ някой зе ли кинти от тая игра?

Коментар

• продажба на долар/канадец 1.3280. Стоп на първо време 140 пипа.Риск 1%.
                        Keep going ...

Коментар

• Покупки на Доверие Обединен Холдинг. Отчета излезе и ми се струва чудесен.
                          Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

1) цена на инвестирането;
                            2) нормални рискове и форсмажорни обстоятелства;
                            3) пазарни манипулации

Не виждам как Kelly Criterion би се справил с тях.

Вероятностите в coin toss-a от твоята игра не се "местят" в реално време. Изчислил си сумата според критерия на Кели и според тези параметри получаваш възвръщаемостта си. Но в инвестирането (а и в бетинга) става така, че ти правиш залог по "стратегията", но вероятностите ти се местят в реално време и преди "изплащането" на събитията. Какво ще стане, ако ти залагаш 0,2 от сумата си, но съотношението ти винаги мърда нанякъде (примерно 55 на 45) преди монетата да спре? А как ще протече същият експеримент, ако ти кажат, че ези е 60%, а то е фиксирано 50%?
                            Това, което съм виждал от големите майстори, че те играят с минимум 1:3 риск/печалба, а често 1:5, 1:10 съотношение и по този решават изложените от теб проблеми. Отделно, когато позицията им има възможност да стане безрискова, те се възползват. Сделката ми в паунд/долар е на този принцип и касирах 1/3 от позицията за да не допусна евентуална загуба.

Не е само математика
                            Last edited by Mr.Profit; 28.02.2017, 16:32.
                            Keep going ...

Коментар

• Ето тук може да тествате критерия на Кели и вашите стратегии www.equitycurvesimulator.com

Що се отнася за търговия на форекс или борси, то там вече трябва да видим към какъв дроудаун сме толерантни защото критерия на Кели води до сериозен такъв. При опитите ми паднах до 2.50 долара по едно време.

Click image for larger version

Name:	equitycurve.jpg
Views:	1
Size:	36.8 КБ
ID:	3174264

Keep going ...

Коментар

• Click image for larger version

Name:	12.jpg
Views:	1
Size:	36.6 КБ
ID:	3174262