Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Академия за инвестиции на looser
Collapse
X
-
При форекса са ударени всичките стопове (на някои платформи стопът при паунд/долар не е ударен, но щом има и една, на която е ударен го броим такъв). Взех предвид резултатите и мисля, че открих как да ги подобря. Скоро повече по темата.
При БФБ се развиват добре нещата.
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеПокупка на Доверие Обединен Холдинг на 1.111Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеПокупки на Доверие Обединен Холдинг на 1.559 и 1.56Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениепокупка на компенсаторни записи на 0.20
Бъдете здрави и успех!Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеПродажба на nzd/usd 0.7205, stop 0.7520, risk 3%Keep going ...
Коментар
-
Достигнах към 230 ама не ми стигна времето за още, над 120 хвърляна направих. Максималният ми драудаун беше 17. Щом е 60-40 аз използвах аномалия в хвърлянята точно както съм го правил на рулетка и залагания спортни. Нищо общо няма с никакви борси или форекс. Там не играем срещу система програмирана за ези или тура по някакви параметри а срещу други опитни играчи. Ако ще и 90към 10 да е шанса този с парите ще определи къде, как и какво. И второ някой зе ли кинти от тая игра?
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
1) цена на инвестирането;
2) нормални рискове и форсмажорни обстоятелства;
3) пазарни манипулации
Не виждам как Kelly Criterion би се справил с тях.
Вероятностите в coin toss-a от твоята игра не се "местят" в реално време. Изчислил си сумата според критерия на Кели и според тези параметри получаваш възвръщаемостта си. Но в инвестирането (а и в бетинга) става така, че ти правиш залог по "стратегията", но вероятностите ти се местят в реално време и преди "изплащането" на събитията. Какво ще стане, ако ти залагаш 0,2 от сумата си, но съотношението ти винаги мърда нанякъде (примерно 55 на 45) преди монетата да спре? А как ще протече същият експеримент, ако ти кажат, че ези е 60%, а то е фиксирано 50%?
Не е само математикаLast edited by Mr.Profit; 28.02.2017, 16:32.Keep going ...
Коментар
-
Ето тук може да тествате критерия на Кели и вашите стратегии www.equitycurvesimulator.com
Що се отнася за търговия на форекс или борси, то там вече трябва да видим към какъв дроудаун сме толерантни защото критерия на Кели води до сериозен такъв. При опитите ми паднах до 2.50 долара по едно време.
Keep going ...
Коментар
Коментар