Аз Аз! Ще се направи един дълъг......... уикенд!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Академия за инвестиции на looser
Collapse
X
-
Anton Chigurh
-
Първоначално изпратено от Niky55Loozer, здравей. И аз се колебая дали да участвам на аукциона за правата на Феър Плей в понеделник на 27.02. Цена 70 ст. на право как ти се вижда?
Преди всичко аз купувам евтино и продавам скъпо! Това е и отговора на въпроса на 000 кога да продаваме
Хайде лека колеги, че умирам за сън
P.S. Кой заминава във вторник за 3-4 дни на Банско да покара ски, а?Keep walking ...
Коментар
-
Импи - в темата че имотите у нас вече са надхвърлили 1000 ЕВРО на квадрат описвам в какво точно се състои притеснението ми.
Как хем някои мислят че имотите ни са се изчерпали като потенциал за растеж (с изключение на малки пазарни ниши, за които споменаваме), хем се хвърляме на юруш към АДСИЦ - които инвестират в хотели, в луксозно ново строителство... Вярваме че тези "наши" АДСИЦ ще намерят някакви гении за мениджъри, които ще издирят най-невероятните останали ниши и ще докарат нечувана за имотите ни доходност????
Коментар
-
22 Така е. Гледам да хвана поне края на ски сезона напоследък. Пък и заслужавам почивка след добре свършената работа
Успях да удвоя позицията си в АТЕRА с няколко пирамидални поръчки под 1.32. Последните на 1.24 не се изпълниха. Ако бяха позицията щеше да е учетворена. Но и това ще стане най-вероятно при новото увеличение
Докарах средната цена на BMREIT на малко под 1.53 с покупка на права и записани за тях акции.
С ADVANC също нещата се развиха добре. Реално прехвърлих там половината от средствата си в консервативния доларов портфейл и го хеджирах в долари на валутните пазари. Другата част от консервативния отиде на БФБ. Акциите на Адванса от 1.44 ги продадох и сега средната ми цена е около 1.81.
ELARG си остава най-голямата ми позиция като брой акции но ATERA-та вече и диша в гърба
Правата на PARK си ги записах и гледам, че ФеърПлей правят нов АДСИЦ. Ще мисля допълнително дали да влизам там.
С дял под 2% в портфейла имам IBG и ERGC. Имах и едни TBIRE ама ги разкарах на малко отгоре.
Благодарение на големия дял на ELARG и ATERA в портфейла ми същия генерира една добра доходност последните седмици
На валутните пазари нещата също се развиват добре. От месец насам залагам на силен долар и той ми се отблагодарява. Сега въпреки задаващата се промяна на политиката на Японската банка залагам на слаба йена но действам много внимателно
Канадския долар му е крайно време да обръща платната и го продавам при всяка добра възможност. Поне до 1.18 спрямо долара трябва да иде на този етап ми се струва. Там обаче с тази положителна корелация спрямо петрола ситуацията е доста шантава и се налага пак да действам внимателно Въобще на този пазар съм изключително предпазлив, което ще рече, че влизам в позиция с процент от капитала около 0,1%
Ами ти как се справяш?
Поздрави!Keep walking ...
Коментар
Коментар