IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Академия за инвестиции на looser

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой знае ли нещо за тези близо 104 000 акции на адванса изтъргувани в събота? Например откъде се взеха и къде отидоха?
    Явно някой големец също е визирал добрата възможност.

Успешна седмица, колеги!

P.S. Добро утро
    Keep walking ...

Коментар

• Глупости говоря. Не се знае още дали са ги взели Адванс-а. Отчета им е към 31.12.3005, а сделката се сключи януари месец Легално ще разберем от другия отчет
      При всички положения обаче Адванса би трябвало да излети с 5-6 стотинки

Успех!
      Keep walking ...

Коментар

• Не са купили Адванса тези акции на Еларг но Адванса определено ми харесва
        Който купил, купил. Сега очаквам още около 5-6 стотинки нагоре до другата седмица включително. На БФБ вече започна това движение. В Кобоса очаквам оферти купува на 1.87 от началото на другата седмица

Успех колеги
        Keep walking ...

Коментар

• Разбрах те Благодаря. Ето защо много са полезни лимитираните поръчки. А това с оттеглянето на поръчката е много хитро
          Сега въпроса е кой е купил? Голяма си е сумата. Като нищо може да са Адванса Ако са те пак съм намазал поне малко
          Хора, отваряйте си очите. Мисля, че това беше класика в жанра и ще сме свидетели и на други такива

Успех!
          Keep walking ...

Коментар

• Да, щеше да бъде изпълнена. За да се стигне до кроса са изпълнени всички подадени оферти до 1.22 - общо 38461 акции в 23 сделки.

Коментар

• И на ме не ме е ясно за кроса и дали би ти се изпълнила лимитирана поръчка на 1.25. Ще ме се да разбера. Ако някой знае нека сподели.
              Между другото като гледам евро / долар като гледам направи 50% корекция на движението надолу и сега както е тръгнало може и да слезем за 1. 61 до 1.1950
              Успех
              Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

• Хм, тук нещо не ми е ясно. Този крос на Карол защо се случи реално знаеш ли?
                И да разбирам ли тогава, че ако съм имал лимитирана поръчка купува на 1.26 в Кобоса е щяла да бъде изпълнена?

Благодаря ти!
                Keep walking ...

Коментар

• Грешка. Кросът е само на Карол. Елана само усложливо са си оттеглили голямата поръчка.

Коментар

• И аз съм къс И ще я скъсявам докато излезе. За каналите ми се струва, че за такива трябва да се оглеждаш минимум на дневна. За тези 2-3 дни какво да ти кажа...чакам я и аз да падне пустата ама как да бъда сигурен какво ще стане

Успех!
                    Keep walking ...

Коментар

• До вчера имаше 450 000 купува на 1.30. Днес всичко се завъртя за отрицателно време между 11 и 12 часа. Не помня точното време.Тогава е бил кроса и известната суматоха около него. Бях пред компа почти през цялото време, ама и да исках на цена под 1.30 надали щях да се включа. Между другото в тази позиция съм доста тежък от 1.23 и не ми се купува повече, въпреки че ако видя 1.25 ще понапълня още малко, ама не вярвам да видим такива промоции.
                      Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

• Looser, къс съм в евро/долар със средна цена 2035. Гледам, че на дневна се заформя канал по който цената може да слезе до 1.19, ама до там много подкрепи са се наредили и се чудя къде да затварям. Като гледам канала на седмична пък целта е поне 1.23хх. Какво мислиш за движението в двойката през следващите 2-3 дни?
                        Успех

Коментар

• Въобще не съм тръгнал да се притеснявам Идеята ми е, че ако бях буден щях да си купя бая ако наистина в Кобоса е имало такива цени. За втори път сън ми проваля изгодна сделка с ЕЛАРГ, ако днес е имало такава възможност, разбира се Това е и въпроса ми. Кросовите и блоковите сделки са ясни. Но другите сделки през Кобоса ли минаха? Говоря за тия на цени около 1.25-1.30? И защо само толкова малко сделки. Реално вчера ми се струваха повече поръчките?
                          Keep walking ...

Коментар

• В друга тема някой спомена, че е имало крос между Елана и Карол. Като изключим тази сделка, цената си остава почти на предишните нива въпреки, че излязоха и новите акции. Така че според мен СПОКО. Ще стабилизираме на нива 1.30-1.35 месец, два и после полека лека започваме да пълзим нагоре. За мен тук движението е бавно и славно нагоре. Трудно ще се правят спекулки с покупко продажби през десетина стотинки. Пък и не виждем особен смисъл.
                            Успех.

Коментар

• Здравейте колеги,

Проспах този екщън с ЕЛАРГ и ще съм много благодарен ако някой ми го пресъздаде с няколко думи
                              На Кобоса виждам сделка с голям обем на 1.22 и преди това сключени сделки на цени между 1.38 и 1.22. Вчера ми се струваше, че в Кобоса имаше много повече поръчки на междинни цени отколкото днес реално са се сключили. Хората просто са отеглили поръчките си ли?

Благодаря предварително

Бъдете здрави и успех!
                              Keep walking ...

Коментар

• Ок. Ще хвърлям по едно око как се развива експеримента в следващите месеци. Може и да взаимствам някоя идея. Предполагам че няма да има особени пробеми. Успех ти пожелавам.

Коментар

Working...
                                X