Да кажем, че ще се изненадам приятно ако успее до юни 2015 По-вероятен сценарий ми се струва март 2016, но такива прогнози в настоящия момент няма как да се направят точни... да видим дали ще видим котировки под 500 на първо време, после годишни резултати, първо тримесечие, но за мен е важно, че големият тренд се обърна и от тук кота 1000 е просто въпрос на време.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Академия за инвестиции на looser
Collapse
X
-
Бихме върха от 2009 на 514.67 и оценявайки фундамента и сентимента по модела, с който работя може и да не видим цени под 514.67 вече. Намираме се в изключителна ситуация и според мен играта е пазарни покупки по ликвидните позиции и лимитирани по по-ниско ликвидните.
Днес влязох и в Спарки Елтос 5к средна цена малко под 0,75
Живи и здрави следваща цел Софикс 1000Last edited by Mr.Profit; 09.01.2014, 18:10.Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеПривет,
Не съм губил от тях. Еларг имах и продадох на печалба. Не си спомням колко, но принципно не затварям позиции под 15% печалба. Атера над 1.35 не съм купувал преди последното увеличение и около 1.90 пак купих да тествам по време на увеличението, но точно и на толкова продадох преди да се изсипе 1/2 от всичките ми Атера.
Днес пак купих 2000 бройки на 1.01 и вече си набавих търсеното количество.
ПоздравиKeep going ...
Коментар
Коментар