А дано върви все така. Според мен се вижда вече и самият принос на всички в самия SOFIX. Ще цитирам нещо от Явор Спасов, което е потвърждение, че България ускорява темпа на развитие: "Тазгодишният резултат на България е 7.29 точки от максималните 10, което представлява леко повишение в сравнение с миналата година, когато страната имаше 0.01 точка по-малко. Напредването в класацията се дължи на изоставането на други страни, а не на символичното подобряване на резултата на България, отбелязват анализаторите."
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Академия за инвестиции на looser
Collapse
X
-
Попаднах в интернет на интересна статистика и се замислям, че и на нашата борса това е момент, където фундаментът среща техниката. Софикс е на ключови нива а се проведоха и парламентарни избори. В главата ми се върти идеята, че тук някъде може да се поднови възходящия тренд при Софикс и затова е открита дългата позиция там. Разбира се, това е само една хипотеза и стопът е задължителен при негативно развитие на събитията.
Great market bottoms in my career:
Oct 10, 2002
Oct 10, 2008 (VIX peak)
Oct 4, 2011
Времето ще покаже най-добре
Бъдете здрави и успех!Last edited by Mr.Profit; 09.10.2014, 14:31.Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеПоглеждам графиките тези дни и ми се струва, че скоро ще има сериозно движение и се надявам вече да е започнало и да е нагоре Отделно, като хвърля един поглед на хората около мен виждам едно единомислие, което може да доведе до нов сериозен ръст на борсата ни... такива неща си мисля аз, а времето както винаги ще покаже най-добре.
Бъдете здрави и успех!
Коментар
-
Поглеждам графиките тези дни и ми се струва, че скоро ще има сериозно движение и се надявам вече да е започнало и да е нагоре Отделно, като хвърля един поглед на хората около мен виждам едно единомислие, което може да доведе до нов сериозен ръст на борсата ни... такива неща си мисля аз, а времето както винаги ще покаже най-добре.
Бъдете здрави и успех!Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеПри криптовалутите в момента е много интересно
правя покупка на 20 NMC/USD на 2.85 и слагам лимититирани поръчки за покупка на 60 на 1.60 и покупка на 150 на 0.90Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеbuy aud/jpy 92.25, stop 89.75, risk 2%Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеИнтересна картинка
Когато обаче аматьорите са пълни с акции обикновено идва корекцията на борса Не е случайно, че вече дори и такива каплави борси като нашата показват яко движение нагоре.
Дългосрочно съм булиш, но една сериозна корекция от поне 20% е назряла.
Коментар
Коментар