Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя акция е подценена,надценена или реално оценена
Collapse
X
-
туп-туп- изтуп
една мноого стара тема
тогава(когато не съм знаел какво е БФБ) гледам сте се джавкали предимно за м+с и хес!
Вече хес почти не се търгува, а за м+ц видяхме че чакат 1/3 спад на продажбите, е добре е че все пак са оцелели до 2012 за разлика от други!!!
Та какво оценявате като подценено днес? Само за справка според брокерите в анкетата на Инфосток - най-подценени са КАО, ЦКБ, Стара планина, Трейс и разбира се СФАРМ!
За мен
Подценени: СФАРМ, ЕВРОИНС, ЦКБ, ФПП, ЕЛТОС, ФИ АДСИЦ
Надценени: М+С, ХЕС, КОРП, АТЕРА, АГРОФИНАНСLast edited by tony1975; 25.08.2012, 17:33.
Коментар
-
Anton Chigurh
Мост имам отдавна сега продавам. Въпросът е че е сложно.
Коментар
-
За МОСТС- добре, но ти не ги имаш от една седмица, нали. Разбираш ме какво искам да кажа. Мотовилката с Химко върти на много големи обороти, и ако всяка сделка е само с 3% (да кажем) - сещаш се. А той Сантяго не е длъжен да прави анализ, а ако е гений ще се радвам много, нека всички са гении. Нашия форум ще е чудесен тогава. Сега е малко депресиращ
Коментар
-
Anton Chigurh
MOSTS само детo ги пазя за по нататък защото гоня 100% докато при Химко..... - - - . Аз не се заяждам душице просто го подканвам да видим какво ще измъдри финансовия гений.
Коментар
-
Anton Chigurh
Santiago, какво стана със съвършенният и анализ на ЕЛМА?
Коментар
-
Momcheta ne se karaite, oporochavame si foruma. Vijte kak praviat jenite - lafiat si, kef im e. Kato Bobi75 i smarfietka v "samo za spekulanti..." niama smisal ot bezplodni razpri. Kolkoto hora ima - tolkova sa predstavite za borsovata targovia. Veche sme demokratichna darjava - da si uvajavame mneniata. Celuwam vi za leka nosht - chao
Коментар
-
Anton Chigurh
Не си заслужава усилията. Ако можеш да кажеш нещо смислено ми пиши ЛС. Не занимавай хората с глупостите си и ниската ти култура.
Коментар
Коментар