IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя акция е подценена,надценена или реално оценена

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Ти що стана такова малко пате Бре?
    Това е от единствения епизод в който стана маскираната патица бореща се с престъпността в Дъкбург.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Аз съм заложил на проста стратегия.....
      Фонд имоти, Меком, ЗХБГ по 100К ( средно ...) и трите са подценени.
      Цел макс - поне едното да стигне 50 ст до края на годината......

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
        Фонд имоти, Меком, ОЦК това са шантави акции и за това падат и се дигат с много.

Тодоров Ад трябва да му погледна баланса ама и той се е запътил към групата на КУКУ акциите щото бълва големи загуби за такова малко дружество.

Ама да се знае, че риска е голям и туку се случи нещо с някое и тогава ще е загуба.

Холдинг пътища Ад спада към групата на КУ КУ акциите от една страна но от друга там проблемите не са финансови и за разлика от гореспоменатите при смяна на управата дружеството се възстановява моменталически. Ма къде тоя късмет.
        Ти що стана такова малко пате Бре?

Коментар

• При тоя пазар сичките читави акции са подценени.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Хайде малко алабалистика....
            Очаквам да падне Еларг защото ще излезе от Софикс ...
            Очаквам да се качи КОРП защото ще влезе в Софикс.....
            Иначе Стара планина и Инд.капитал холдинг, Доверие , Фармата са си подценени....

Коментар

• Фонд имоти, Меком, ОЦК това са шантави акции и за това падат и се дигат с много.

Тодоров Ад трябва да му погледна баланса ама и той се е запътил към групата на КУКУ акциите щото бълва големи загуби за такова малко дружество.

Ама да се знае, че риска е голям и туку се случи нещо с някое и тогава ще е загуба.

Холдинг пътища Ад спада към групата на КУ КУ акциите от една страна но от друга там проблемите не са финансови и за разлика от гореспоменатите при смяна на управата дружеството се възстановява моменталически. Ма къде тоя късмет.
              Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Ако продължат с такова разпределяне на печалбата бих включил и СФТРД!
                Тони,пиши и новите кодове,че старите вече сме ги позабравили.........,мамка му стара,лека полека ставаме дъртаняни

Коментар

• Ами да рисково е но може да изкочи заец както и в Меком и 4ic- имат активи и име и са с цени на несъстоятелност

Коментар

• Ако продължат с такова разпределяне на печалбата бих включил и СФТРД в подценените!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Не те разбирам за кое АДСИЦ си писал- пиши правилно кода му
                      А извинявай Кире помислих че ми се чудиш на избора - ами разбира се Фонд Имоти АДСИЦ(ФИ АДСИЦ) бившия бенчмарк адсиц

Коментар

Не те разбирам за кое АДСИЦ си писал- пиши правилно кода му
                        6BMA / BMREIT

Коментар

• Не те разбирам за кое АДСИЦ си писал- пиши правилно кода му

Коментар

ФИ АДСИЦ
                            ми да с малка сума мисля че може да се поеме малко риск!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              туп-туп- изтуп
                              една мноого стара тема
                              тогава(когато не съм знаел какво е БФБ) гледам сте се джавкали предимно за м+с и хес!
                              Вече хес почти не се търгува, а за м+ц видяхме че чакат 1/3 спад на продажбите, е добре е че все пак са оцелели до 2012 за разлика от други!!!
                              Та какво оценявате като подценено днес? Само за справка според брокерите в анкетата на Инфосток - най-подценени са КАО, ЦКБ, Стара планина, Трейс и разбира се СФАРМ!

За мен
                              Подценени: СФАРМ, ЕВРОИНС, ЦКБ, ФПП, ЕЛТОС, ФИ АДСИЦ
                              Надценени: М+С, ХЕС, КОРП, АТЕРА, АГРОФИНАНС
                              Брокерите както винаги по добре не ги слушай. Тотално грешат с изкл.на ЦКБ може би.
                              От твойта класация МЦХ е 2-но по подценено спрямо Фармата.
                              Знам че искаш ниско да лапнеш , ма да го слагаш при надценените...

Атерата не е нито надценена, нито подценена в момента. Малко под моментната си fair value е.
                              Ама тепърва ще играем и при нея за дивидента от 15% на тия цени. Има време

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Chigurh Разгледай мнение
                                MOSTS само детo ги пазя за по нататък защото гоня 100% докато при Химко..... - - - .......
                                Интересна тема ....Надявам се таргетите са достигнати .....

ПС: Всички "акции" на БФБ-то са балонирани и е рано да се купуват....
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X