ша ма свтнеш ли какво е това мисирско правило или това е поредния офф топик свързан с цената на бананите в Тайван
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя акция е подценена,надценена или реално оценена
Collapse
X
-
за да си отговорите на въпроса от темата "Коя акция е подценена,надценена или реално оценена" трябва първо мисирката да ви обясни коя акция е подценена или надценена
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеПодценеността или надцененоста на дадена позиция се определя от търсенето и предлагането на маркета..........НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнениеееее. айде сега. много му свали нивото. той или тя поне избира винаги добри
аватари, за да си пише платените неща
ако не друго. стил имаМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеФакушке предлагам ти нов аватар.
аватари, за да си пише платените неща
ако не друго. стил има
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеЕй....,чак с"я загрях,к"во го питаш,да се таковам в албанския реотан
Малко пате
.................................................. ......................................
А бе Симов,прости ми невежеството,ама верно,кой е и к"ъв е тоя паток
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеПри тоя пазар сичките акции са надценениМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТи що стана такова малко пате Бре?
Малко пате
.................................................. ......................................
А бе Симов,прости ми невежеството,ама верно,кой е и к"ъв е тоя паток
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАз съм заложил на проста стратегия.....
Фонд имоти, Меком, ЗХБГ по 100К ( средно ...) и трите са подценени.
Цел макс - поне едното да стигне 50 ст до края на годината......
предполагам че се бъзикаш, но ако не е така.......
успех. и аз съм за силните усещания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПри тоя пазар сичките читави акции са подценени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАз съм заложил на проста стратегия.....
Фонд имоти, Меком, ЗХБГ по 100К ( средно ...) и трите са подценени.
Цел макс - поне едното да стигне 50 ст до края на годината......Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
Коментар