Първоначално изпратено от Инертен
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
АНКЕТА ЗА ДИПЛОМНА РАБОТА
Collapse
X
-
Интересна тема за Дипломна, особено в 21 век и ерата на цифровите технологии и дигитализация. Но напоследък, колкото повече се заслушвам било или в кола или на друго място, наблюдавам, че по доста станции има доста натрапчиви, повторяеми и дразнещи реклами, които доста изнервят хората и са причина за превключване.
Коментар
-
Тази дама, дори не е влязла втори път във форума на инвестор, да види, какво се пише по тема й. Установявам, че не е пуснала анкетата в специализираният сайт към който я насочих.
Първоначално изпратено от admi Разгледай мнениеСпоред мен анкетата трябва да насочите към българската аудиторията, която вече е заявила, че слуша радио, например www.dxing.org
Аудиторията тук е заявила желание да печели от капиталови пазари ;-) .
Успех на проекта Ви!
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение.... ............,
Извън горното, на мен анкетата не ми излезе...
..................
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Да бе, наистина е интересно: Какво става с дипломната работа?
Деловата дама няма време за "свалки" по форуми... (идва, получава необходимото и си отива!)
Не ги усещате вие - дамите! А би трябвало!
(на 70 аз ЩЕ почна да ги разбирам, но още младея: само на 69 съм!)
.... ............,
Извън горното, на мен анкетата не ми излезе...
Иначе щях да кажа, че съм на 29 ! Нямаше да бъде лъжа!
(Както момчето и момичето - на под 30, които се срещат след продължително чатене в нета, БЕЗ да са разменили снимки... Всеки - външно - бил много, под очакванията на другия... Мъжът, оптимистично - разчупил неловката тишина, причинена от изненадата: "Предлагам да почнем да пием, докато се харесаме!")
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от admi Разгледай мнениеЖалко, че след като поискат помощ за такова нещо, не споделят резултатите с нас в последствие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от admi Разгледай мнение
Според мен анкетата трябва да насочите към българската аудиторията, която вече е заявила, че слуша радио, например www.dxing.org
Успех на проекта Ви!
Коментар
-
Първоначално изпратено от DimitrinaIvanova Разгледай мнениеЗдравейте, ще ви помоля да попълните анкета относно " Влиянието на радиото върху хората ", резултатите от която ще използвам за дипломната ми работа. Проучването е анонимно ! Благодаря предварително !
https://docs.google.com/forms/d/e/1F...rm?usp=sf_link
Успех на проекта Ви!
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеРадиото няма никакво влияние.Слушам само Радио1 или Радио1 Рок.
Коментар
-
АНКЕТА ЗА ДИПЛОМНА РАБОТА
Здравейте, ще ви помоля да попълните анкета относно " Влиянието на радиото върху хората ", резултатите от която ще използвам за дипломната ми работа. Проучването е анонимно ! Благодаря предварително !
https://docs.google.com/forms/d/e/1F...rm?usp=sf_linkТагове: Отмаркиране на всички
Коментар