Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на собственост на недвижим имот
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Не дължи данък наследство ! При положение ,че ви потрябва данъчна оценка или схема-скица от АГКК се издават с актуално удостоверение за наследник.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеМаверик,всички документи се вадят без проблем. Например това лято на мен ми се наложи да извадя смъртен акт на пра-пра баба ми и когато го чух това ми стана лошо.Извадих го за нула време от община Средец ,защото архива на гр. София е там не ми отне повече от 30 мин. Всеки обаче знае себе си и какви пари му се трошат за нот.акт на негово име. Аз не бих ги дала без бой хихих
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Маверик,всички документи се вадят без проблем. Например това лято на мен ми се наложи да извадя смъртен акт на пра-пра баба ми и когато го чух това ми стана лошо.Извадих го за нула време от община Средец ,защото архива на гр. София е там не ми отне повече от 30 мин. Всеки обаче знае себе си и какви пари му се трошат за нот.акт на негово име. Аз не бих ги дала без бой хихих
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеСъболезнования и от мен.
Това което е написала tnm и започвате да плащате данък на ваше име. Останалото не е необходимо само ще ви вземат едни пари за нот. акт
Сменете и всички партиди на ваше име.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KoMetov Разгледай мнениеСъболезнования!
Удостоверение за наследници, смъртен акт на наследодателя, по преценка на нотариуса може да поиска и удостоверение за актуално семейно състояние /вашето/. Дължите данък наследство. Удостоверение за данъчна оценка и схема на обекта от АГКК - издават се само на собственик или след изрично удостоверение от нотариус за тяхната нужда и издаването им на съответното лице, в качеството му на наследник. Декларация по чл. 14 - най-накрая, след като си получите нотариалния акт на Ваше име.
Коментар
-
Съболезнования!
Удостоверение за наследници, смъртен акт на наследодателя, по преценка на нотариуса може да поиска и удостоверение за актуално семейно състояние /вашето/. Дължите данък наследство. Удостоверение за данъчна оценка и схема на обекта от АГКК - издават се само на собственик или след изрично удостоверение от нотариус за тяхната нужда и издаването им на съответното лице, в качеството му на наследник. Декларация по чл. 14 - най-накрая, след като си получите нотариалния акт на Ваше име.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kelevra Разгледай мнениеЗдравейте,
Случи се така че майка ми почина, а имотът, в който живеем е на нейно име. Може ли да ми обясните какви документи са ми нужни, за да сменя собствеността да е на мое име, за да мога да си платя данъка. Аз съм единственият наследник и имам удостоверение за наследници. Какво друго ми е необходимо? Благодаря предварително
Удостоверение за наследници /важи за 6 месеца/, копие от смъртен акт и Ваша ЛК. Мисля, че друго не Ви е нужно.Last edited by polax; 25.02.2018, 17:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kelevra Разгледай мнениеЗдравейте,
Случи се така че майка ми почина, а имотът, в който живеем е на нейно име. Може ли да ми обясните какви документи са ми нужни, за да сменя собствеността да е на мое име, за да мога да си платя данъка. Аз съм единственият наследник и имам удостоверение за наследници. Какво друго ми е необходимо? Благодаря предварителноПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kelevra Разгледай мнениеДа, този документ го имам вече. Какво друго е необходимо?
Коментар
-
Смяна на собственост на недвижим имот
Здравейте,
Случи се така че майка ми почина, а имотът, в който живеем е на нейно име. Може ли да ми обясните какви документи са ми нужни, за да сменя собствеността да е на мое име, за да мога да си платя данъка. Аз съм единственият наследник и имам удостоверение за наследници. Какво друго ми е необходимо? Благодаря предварителноТагове: Отмаркиране на всички
Коментар