Първоначално изпратено от kelevra
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на собственост на недвижим имот
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kelevra Разгледай мнениеБлагодаря на всички отзовали се.. искам да попитам как стоят нещата с имоти и земи, които са извън София? Трябва да се ходи до общините в тези градове и села ли, за да се прехвърля партидата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеОказва се,че тук има много хора без работа и от един наистина елементарен казус правите безумие
Скоро и прокуратурата ще намесите
+11111
Така е! Който намеси прокуратурата в имуществен спор - не е имал решаване на подобен в Съда.
Самият ти - решавал ли си подобен СПОР, по който страните не могат да се спогодят ИЗВЪНСЪДЕБНО?
АКО не си решавал подобен спор по Съдебен ред - не мислиш ли, че и твоята ирония е не на място? /все пак не казвам, че щом се включваш тук - си без работа!/
Осмисли добре това, което казвам. АКО нямаш такива спорове в "актива" си - няма как да разбереш смисъла на казаното.
Данъчният специалист определих като експерт в СВОЯТА област. Това е всичко.
Дали съм достатъчно ясен, или ще се наложат пояснения, въпреки ироничните вметки на една госпожа тук?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеначе казуса
иначе казуса е елементарен ,ама вие пратихте човека да се набута и да се занимава с глупости. то ако секи наследник почне да наема адвокати и нотариуси , те адвокатите ще станат всичките милионери.ти отклоняваш темета некви хипотетични казуси дет съда требало да решаваLast edited by X_Y; 26.02.2018, 11:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеОказва се,че тук има много хора без работа и от един наистина елементарен казус правите безумие
Скоро и прокуратурата ще намеситеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
иначе казуса е елементарен ,ама вие пратихте човека да се набута и да се занимава с глупости. то ако секи наследник почне да наема адвокати и нотариуси , те адвокатите ще станат всичките милионери.ти отклоняваш темета некви хипотетични казуси дет съда требало да решава
Айде - на произволните съчинения...
Казвам! Запиши си го!
Съдът МОЖЕ да се наложи да решава!
Безотговорно е да твърдиш противното, щом не си спец в Гражданско право. /да те върна в дискусията, но ти пак ще кажеш, че си спец, а аз..../Last edited by X_Y; 26.02.2018, 11:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение... почти не видях някой наследник да си вади констативка. иначе казуса е елементарен , тука нямаме смяна на собственост а наследяване при самото наследяване единствения наследник си е собственик и с това казуса си е приключен
"тука нямаме смяна на собственост а наследяване при самото наследяване единствения наследник си е собственик и с това казуса си е приключен" - трети заинтересовани страни как научават факта на наследяването? Сигурно по вятъра! По долу стана ясно, че за промяната все пак е нужно данъчните да бъдат уведомени с декларация. А примерно Топлофикация и ВиК какво трябва да направят? Да следят въздушните течения ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн
Не отклонявай въпроса. Ти претендираш, че си някакъв....
Тук не говорим за това, какъв съм аз, моля.
Приеми, че съм най-обикновен човек, който има право на мнение.Last edited by X_Y; 26.02.2018, 11:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениети как позна че не разбирам гражданско право
Хвърлях боб.
Едно е да разбираш, а съвсем различно - да си спец /както казваш долу/.
Какво е да си спец, ли? Специализирал е /защитавал страна/ в достатъчно Граждански дела.
Достатъчно е едно разтегливо понятие... Те са спечелени чрез Решения на Съда!
Ти колко такива дела имаш спечелени, за да те определя като спец и да целуна земята пред твоите стъпала?
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Не и в областта на Гражданското право.
/за себе си си прав/Last edited by nradev; 26.02.2018, 00:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
3 години в една община софийска се занимавах с имотите и техните данъци, . по 1000 нот. акта на година са минавали през ръцете ми.това достатъчно ли е да съм да съм спец
Не и в областта на Гражданското право.
/за себе си си прав/
Коментар
-
За да обобщя: след изказването на колегата и новият казус, вече съм сигурен, че - за да е пълна информацията - най-добре е специалистите да са ПОНЕ трима:
- по Данъчно право,
- по Гражданско право,
- по Наказателно право.
Изводът ми: всеки търсещ отговор на сериозен въпрос тук - може да бъде подведен! Причините - най елементарна от които е тая, че настоящият формат не може да обхване всички подробности от многообразието на нерешените проблеми.
Коментар
Коментар