If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще слушаш само мен - великия анализатор
вкарай всичките си пари в Химко
постоянно го плюя това дружество за да пазаря евтино, така че газззз
Коментар
A.
Съвет??? от майсторите за малкия
Samo edno utochnenie
Che za hirurg se uchi minimum 11 godini - 6 obshta medicina i posle 5 godini specializaciq (pri koqto zabeleji ne ti se plashta, a moje dori da se naloji ti da si plashtash specializaciqta)
I sled 11 godini s 400 lv zaplata i udovletvorenieto ot rabotata, aide stiga be ))
Коментар
Negramoten
Едно академично образование може дори само заради средата да ти даде много. Избери си нещо което ти е присърце и го учи. Да се насилваш да учиш нещо което не ти допада е мазохистично, но никога неможеш да бъдеш сигурен дали няма да ти допадне в последствие, след като разбереш повече за него.
С риск да се повторя, ще разгледам следните варианти:
- Учиш 6 години за хирург. После работиш за 400 лв. на месец, но си удволетворен от хуманната си професия, а и всеки ти носи подарък след успешна операция.
- Парите които би дал за 6 години в Медицинска академия ги даваш за анаболи и фитнес. След 2 години започваш като охрана някъде за 800 лв./месец. След анаболите така си изпростял, че даваш и 3 заплати за GSM. Но още на старта си с 20 000лв. пред хирурга. а после взимаш 2 пъти колкото него.
- Записваш право. Учиш 5 години а после взимаш по 1000-ХХ000 на месец.
Коментар
Неопитият
)) и това е вярно но става въпрос за самообразование иначе просто на сляпо няма смисъл)
За висшето образование - нали знаете кога един шоп може да стане лорд - когато от седем поколения всички в рода са висшисти - така, че дерзай и не се колебай.
Абе що?! Не съм специалист но така мисля. Мисля че си длъжен ИЗРИЧНО да го уведомиш за риска, че си е ногов, че го имаи т.н. По закон ти е забранено ад го омайваш с %ти печалба и т.н. Тоест да обещаваш за бъдеще. Можеш да цитираш достигнатите. Такива някакви ограничения има. Не ги знам точно.
Що пък да е незаконно да помогнеш на някого или пък да търсиш и предлагаш акциите, дето интересуват те? Ми нали са си мои - и мозъкът и акциите - както ща с тях ще постъпя !!!!
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар