IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет??? от майсторите за малкия

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съвет??? от майсторите за малкия

Иам един форумец - Аvи - които говори за :"поносимост на риск!". Това си е индивидуално. За тебе (баща ти ) 100 К може да са смеши, а може и 1К да е много. Индивидуално е. Но понеже все пак трябва да купиш не едно а няколко дружества поне 2 хил. мин. Но и това си зависи. Абсолютния минимум според мен е 500 но тогава и спортна тръпка няма да има.

Коментар

a za na4alnata suma kakvo 6te kajete?

Коментар

Абе Имп маи не е ЗАКОННО да го правиш от тук. Както не е законно да се предлагат и търсят непублични акции от темата за непубличните. Иначе аз знам че си добронамерен.

Коментар

Имп - споко! Нали знаеш, че цензура трябва да има!

Коментар

ti ima6 vpredvid da kupuvam no kapital nai-veroqtno 6e imam mininum sled kato zavur6a u4ili6te 1-2 godini v momenta igraq samo na bulbrokers.bg na igrata

Коментар

Започни сега ! Купи акции на Свети Константин и Елена или Ривиера, може ЦКБ , Инвестор БГ и ги задръж независимо дали цената пада или се качва. Не продавай!!!Следи пазара и трупай опит. Образовай се през това време.След година , две ще имаш много добра печалба, но дори тя да не ти изглежда достатъчно голяма ти вече ще си вътре в нещата, което на твоята възраст е най -важното .Ако следиш пазара без да си купил нищо, ще се чувстваш прекалено спокоен и неангажиран. Ако бързо решиш , че си станал голям майстор и се отдадеш на спекулации , може да загубиш и това да те откаже от по нататъшна търговия. Имаш много време пред теб. Наслука!!! (не се смятам за майстор)

Коментар

Младата възрат предполага авантюризъм а той е вреден на борсата. Иначе не са таксите което е страшното - напротив те са ниски. Трябва да можеш САМ без да слушаш други мнения да оцениш една позиция. Да имаш поне представа от ценообразуване, да имаш търпение и познания да четеш отчети. Да можеш да отделиш достатъчно време да следиш актуална информация.

Досега борсата ни беше фасулска работа - каквото купиш и то скочило. Но идват други времена.

Пробвай първо "на сухо".

Коментар

Здравейте,
                  на почти 18г и от известно време следя пазара, чета книги и специализираната преса. До момента съм на мнение, че брокерството е начина за добър доход от определен капитал. Стряскат ме тарифите на Инвестиционните Посредници и искам да ви попитам - Изкарват ли се добри пари въпреки всичките такси? Какво ще ме посъветвате?

Надявам се да ми отговорите честно и без да ме заблуждавате, защото наистина нямам никакъв опит сега.
                Working...
                X