IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет??? от майсторите за малкия

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съвет??? от майсторите за малкия

Имп ще ми пратиш ли и на мен правилата, които си постнал? Не можах и аз да ги видя.

Коментар

Що чешит, Лузърчо?
      Добре, Старче, пращам ти ги.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Malak, nikakuv kredit. Nai-dobre sus subrani tvoi pari. Tova e nai-trudnia moment. Mene ne me pitai s kakvi pari i kak zapo4nah, zashtoto biaha na roditelite mi. V nachaloto zagubih mn pari, za koito triabvashe da rabotia sled tova, za da gi izbia...Mnogo stres. Nai-dobre sabirai ot sega, kolkoto i malko da sa do 2 godini shte imash dobra suma za zapo4vane. Sega cheti i kumulirai doverie na roideli i blizki, che razbirash ot materiiata. Sled tova namiraneto na parite niama da e 4ak tolkova goliam problem. Sabirau znania kak nai-razumno da gi uprawliawash i dublirash...

Коментар

• Императореееее, голям чешит си ти да знаеш Хайде жив и здрав да си!
          Keep walking ...

Коментар

Малък, опитай във форекса първоначално само че с малък акаунт и много внимателно, че там на моменти става страшно..

Коментар

Императоре, в постингите по-долу се говори за някакви правила, които си споделил с участниците тук. За съжаление, при преглед на темата, не успях да ги открия. В тази връзка, в случай, че не представлява трудност за теб, би ли ми ги изпратил на E-mail: djado@abv.bg.
              Благодаря ти предварително.

Коментар

а добре какво ще кажете за парите. аз мисля да се хвана на работа докато получа кредит max 10 000 лв може и по-малко и тогава да почна да търгувам или пък инвестиционен кредит ако отпуснат маи май за такива работи не дават.....?

Коментар

Да, Азотът, аз си увеличих кинтите със 120% за 4 месеца - това дълъг срок за един живот ли е ??? Аз да не съм Търтейчо Уилли?

Коментар

Malkia - za HIMKO suveta ne e losh, no kato za na4inaesht - zasega samo sledi pazara. Posle si izberi - dali iskash burza pe4alba ili bavna. Za vtorata e po-vajno da jiveesh dulgi godini. Uspeh!

Коментар

А, ти правилата ми прочете ли, момче ????
                      Да ти кажа ли тайната ???
                      НИКОГА не забравай ПРАВИЛО №1 !!!!! :-)

Коментар

Санитарите, вържете го тоя, нахлуйте му една наяпосена със студена вода усмирителна риза и изритайте го навън, на снегът да спи, да му дойде мозъкът !!!!!!

Коментар

Абе какво ще да е ама до тука Императорът добра насока ми даде.
                          DoSkoroMalak да те питам тебе - от къде намери парите зада започнеш, Кредит ли?

Коментар

пих си хапчетата и съм по добре
                            та както ти казах преди да си изгубя ума
                            бухай всичко в Химко!

Коментар

Да, това за игрите е добър съвет.

Коментар

Moi savet e: Cheti knigi, sledi pazara, igrai na vsichki wuzmojni igri, stimulirashti targovia. Az po4nah na 16 da igraia edni nemski on-line igri imashe togava. Chetiah knigi. Sega sum na 21 i aktivno targuvam ot godina i polovina, no predi da po4na nabludavah pazara dosatuchno dulgo. Ne e wajno na kolko si, a ot kolko wreme imash pogled nad pazarite. Az sledia nemskia, amerikanskia i walutnia. Uspeh

Коментар

Working...
                                X