IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Начинаещ 24г инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• re

Здравей,

парите ти са малко, за да спекулираш на пазарите.

Отвори си 3г депозит в някоя банка и довнасяй редовно.

След 3г или 6 г. ще можеш със събраното да направиш нещо смислено.

Усъвършенствай твоите ИТ умения, за да печелиш повече. От къде си?

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от achom Разгледай мнение
      Здравейте,

Надявам се да пиша във правилната секция на форума. От доста време чета темите из форума и се информирам. Дойде момента, в който да попитам за съвет.
      На 24 съм и работя в IT фирма в провинцията. Как първи стъпки бихте ме посъветвали да направя в инвестирането? Имам спестени 1000 лв капитал и мога да отделям по 50-100 още всеки месец.
      Имам сметка в Уникредит и там ми предложиха СПЕСТОВЕН ПЛАН PIONEER. Някой може ли да сподели мнение за него?

http://www.unicreditbulbank.bg/bg/In...romo/index.htm

Поздрави,
      Ачо
      ми тука недей
      ...................................
      БФБ в реално време
      Компания
      Всички SOFIX BGBX40 BG REIT BG TR30 Облигации Комп. записи
      Търгувани емисии
      5
      Брой сделки
      6
      Оборот
      2,9 хил. лв
      Последна промяна

...................................

а от това нищо не разбрах, уж даваш пари ама какво се прави с тях е малко тъмна Индия уж некви "водещи компании" даваш толко, плащаш толко, а взимаш неизвестно колко .... ...

http://www.unicreditbulbank.bg/bg/In...unds/index.htm
      12 ноември, 10:47

Като имаш спестени 1000 и можеш там да си отделяш, остай ги тея спестявания сега отделяй си там пък прочети там 3-4 месеца за инвестиции и ала бала и после си слагай парите някъде .....
      Last edited by michaelis15; 12.11.2015, 12:12.

Коментар

• Начинаещ 24г инвеститор

Здравейте,

Надявам се да пиша във правилната секция на форума. От доста време чета темите из форума и се информирам. Дойде момента, в който да попитам за съвет.
        На 24 съм и работя в IT фирма в провинцията. Как първи стъпки бихте ме посъветвали да направя в инвестирането? Имам спестени 1000 лв капитал и мога да отделям по 50-100 още всеки месец.
        Имам сметка в Уникредит и там ми предложиха СПЕСТОВЕН ПЛАН PIONEER. Някой може ли да сподели мнение за него?

http://www.unicreditbulbank.bg/bg/In...romo/index.htm

Поздрави,
        Ачо
      Working...
      X