If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След като си в ИТ сектора - няма да имаш проблем да се захванеш с копане на КриптоВалути
Намери си едно дъно с слотове за 2-3 видеокарти
За 1000 лв. можеш да си купиш 2 нови или 3 втора употреба видеокарти
Ще ти трябва и стабилно захранване, примерно 1000 Вт
За една година ги избиваш тези 1000 лв. и след това си на + а и хардуера ще има някаква остатъчна стойност
И да не забравиш да почерпиш
Всички ли ви влече толкова бързото забогатяване че се мятате безразсъдно на форекс. Аз за толкова години май наистина не знам някой дето да прави пари, ама съм чувал за десетки и стотици дето губят. Ей на тази въдичка аз не съм се хващал, форекс само на демо преди 15 години Не можеш да ме накараш да си хвърля парите там и доста народ съм отказал мога да кажа. Борсите са по-друго нещо, там може постепенно с малко, с 1-2 компании в началото ако щеш като става дума за малко пари. После започваш да се чувстваш по-уверен и увелиаваш броя компании дето следиш. Изведнъж и бързо нищо не се случва.
Успех!
Поиграй "на сухо" на борсата, без пари. Така ще научиш някой грешки по евтиния начин. През това време събирай пари в брой. Ако ти се отдаде познаването на БФБ, в правилните моменти можеш, да влизаш и да правиш печалби. Друг вариант е да заложиш на акции на дивидентни компании, които ще ти дават печалба не по-малка от тази от банката, но и цената на самите акции би ти донесла печалби.
Бил съм и в банки, бил съм и на борсата. Печалбата от борсата е несравнима с тази от лихви. В пъти повече е.
Всички ли ви влече толкова бързото забогатяване че се мятате безразсъдно на форекс. Аз за толкова години май наистина не знам някой дето да прави пари, ама съм чувал за десетки и стотици дето губят. Ей на тази въдичка аз не съм се хващал, форекс само на демо преди 15 години Не можеш да ме накараш да си хвърля парите там и доста народ съм отказал мога да кажа. Борсите са по-друго нещо, там може постепенно с малко, с 1-2 компании в началото ако щеш като става дума за малко пари. После започваш да се чувстваш по-уверен и увелиаваш броя компании дето следиш. Изведнъж и бързо нищо не се случва.
Успех!
чек да си оправя правописната грешка първо, че съм голяма оФца Ами айде де кой да ми каже, че не е форекс а комарекс .... Да пазарите са готино нещо, голяма зарибявка докато не започнеш да губиш тогава е грозна картинката, но няма начин - част от играта ...
Щом човека иска ей го Thinkorswim там има акции, опции, бондове, фючърси каквото иска нека да опита там на Paper Money
Успех!
@Manyface God" Здравей, Би ли ме посъветвал относно борсата как да я разцъкам"на сухо" ?
@michaelis15 Какви първи стъпки би ме посъветвал да направя относно БФБ? Ти как си започнал в началото ?
Поздрави.
Именно не съм започнал там и ти го пуснах това нарочно да НЕ отиваш на това БФБ !! Започнал съм както всички с форекс и като поизгубиш пари виждаш, че и там НЕ трябва да ходиш !!
Значи щом те влече толкова тоя трейдинг и аз съм в IT сферата явно всички имаме афинитет към тея борси ...
.....ами .... ок знаеш ли какво я си инсталирай ей това ДЕМО тука и поразгледай там има tutorials на платформата кое какво що, как се пускат поръчки .... айде погледкай видеота и после пак ше пишем
За да инвестираш в каквото и да било, ти трябва да си "готов" да го направиш!
С други думи, да имаш определена подготовка и убедеността в правилността на постъпките си!
Ако разчиташ само на съвети в някакъв форум, то съответно ти нямаш "инструментариума" да отсееш правилните от грешните съвети!
Ако не познаваш таблицата, то при задача, колко е 6Х6, на кой ще повярваш, на този, който ти казва, че е 36 или на този, който казва, че е 42? Според мен е чист късмет и е 50:50, на кой ще се довериш!
Ако искаш да инвестираш на БФБ, опитай се първо да изградиш свои възгледи относно определени икономически и финансови постановки, едва след това, вече може да търсиш мнения за конкретни стъпки! Който да оцениш с каква степен на състоятелност са за теб, към моментното ти ниво!
@Manyface God" Здравей, Би ли ме посъветвал относно борсата как да я разцъкам"на сухо" ?
@Evgo От Габрово съм. Усъвършенствам се в моята порфесия, но уви няма как чрез финансов капитал да стана огромен специалист от един път. Уча се на работа.
@michaelis15 Какви първи стъпки би ме посъветвал да направя относно БФБ? Ти как си започнал в началото ?
Поздрави.
Понеже си младо момче, да те науча нещо.
Напиши един културен имейл и го пусни на 20 голями ИТ фирми от София.
Напиши какви ИТ умения имаш и ги попитай те какво търсят. Може дори да им пратиш едно европейско CV.
Така ще може да се ориентираш какво да учиш. Освен това, кажи, че се интересуваш от работа на трудов договор в СФ в ИТ сектора и дали те проявяват интерес към теб.
Това ще проработи и няма да имаш никакви разходи, а само полза. Дори напиши и двете си имена в писмото, за да изглежда сериозно.
@Evgo От Габрово съм. Усъвършенствам се в моята порфесия, но уви няма как чрез финансов капитал да стана огромен специалист от един път. Уча се на работа.
Поиграй "на сухо" на борсата, без пари. Така ще научиш някой грешки по евтиния начин. През това време събирай пари в брой. Ако ти се отдаде познаването на БФБ, в правилните моменти можеш, да влизаш и да правиш печалби. Друг вариант е да заложиш на акции на дивидентни компании, които ще ти дават печалба не по-малка от тази от банката, но и цената на самите акции би ти донесла печалби.
Бил съм и в банки, бил съм и на борсата. Печалбата от борсата е несравнима с тази от лихви. В пъти повече е.
Коментар