IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Начинаещ 24г инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
    Какъв хляб, глупчо? Аз ти правя сравнения като за теб, ти и това не схвана.
    Ти една акция притежавал ли си в живота си, защото помня кога и защо се появи във форума, да тракаш в темите за Русия...
    Manyface God"
    , регистриран на 14 Август 2015 г.

А преди да те баннат кой юнак беше ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Вие чакате габровец да инвестира в БФБ.....

пп Що си губите времето със зевзеци...?
      Дан' говорим за габровка! Тя по-скоро би инвестирала в 24-годишен кандидат-инвеститор...

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
        Старши , нормално е да не се усещаш и да ръсиш глупости...борсова кариера, абе гледай там барабите да пекат правилно хляба и внимавай да не те окрадат , другото е бошлаф.
        Какъв хляб, глупчо? Аз ти правя сравнения като за теб, ти и това не схвана.
        Ти една акция притежавал ли си в живота си, защото помня кога и защо се появи във форума, да тракаш в темите за Русия...
        The strongest stand last.

Коментар

• А за 50-70 хил. лв. какво ще препоръчате?

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
            аи да н есе обиждаме сега де
            Няма, няма...туй беше комплимент...

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
              Веднага.
              Сега съм с 1200% по-богат, отколкото в началото на борсовата си кариера.
              Старши , нормално е да не се усещаш и да ръсиш глупости...борсова кариера, абе гледай там барабите да пекат правилно хляба и внимавай да не те окрадат , другото е бошлаф.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                Импе, ако ще даваш съвети на начинаещите, поне ползвай точна терминология и не обърквай хората с разни жаби и други подобни термини, които идват от твоя си речник!!!

Страшно несериозно е човек да има сериозен въпрос и да му отговаряш по неразбираем начин!!!

Редактирах ти публикацията, за да не се бърка човекът.
                Благодаря, драги - написал съм така по навик.

Балаев: ходи при Любо Пенев да ти каже какво да направиш, вместо да се изказваш за неща, които не разбираш и за хора, които не познаваш.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                  Импе, ако ще даваш съвети на начинаещите, поне ползвай точна терминология и не обърквай хората с разни жаби и други подобни термини, които идват от твоя си речник!!!

Страшно несериозно е човек да има сериозен въпрос и да му отговаряш по неразбираем начин!!!

Няма проблем, на ЛС ще бъде дадена на начинаещия точна информация за верните акции, някое бюлетинче, може и застаховчица да му направят, пък и данък ще му спестят, само дето от 1 000 -та лева няма да остане нищо! А бе ебати безкористните помощници има по тия форуми!

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                    Посочените компании са примерен портфейл, който не гарантира доходност и инвестирането в тях може да доведе до загуби.
                    може би защото и четирите са надолу от началото на годината
                    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от achom Разгледай мнение
                      @Manyface God" Здравей, Би ли ме посъветвал относно борсата как да я разцъкам"на сухо" ?

@Evgo От Габрово съм. Усъвършенствам се в моята порфесия, но уви няма как чрез финансов капитал да стана огромен специалист от един път. Уча се на работа.

@michaelis15 Какви първи стъпки би ме посъветвал да направя относно БФБ? Ти как си започнал в началото ?

Поздрави.
                      направи като мен, задели сумата, която може да си позволиш да загубиш, въпреки че вероятно няма да ги загубиш. Купи са ацкии за по 200-300 в три-четири дружества от индекса софикс - примерно софарма, пиб, хим, фонд за несвимжими имоти. после почни да ги следиш тези компании и да си отговориш на въпроса трябва ли да ги продам или не. погледни отчетите им, помисли какво ще им движи бизнеса и цените на акциите и така. Посочените компании са примерен портфейл, който не гарантира доходност и инвестирането в тях може да доведе до загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Вие чакате габровец да инвестира в БФБ.....

пп Що си губите времето със зевзеци...?
                        аи да н есе обиждаме сега де
                        Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                          Що не му кажеш сега де си.
                          Веднага.
                          Сега съм с 1200% по-богат, отколкото в началото на борсовата си кариера.
                          The strongest stand last.

Коментар

• Импе, ако ще даваш съвети на начинаещите, поне ползвай точна терминология и не обърквай хората с разни жаби и други подобни термини, които идват от твоя си речник!!!

Коментар

• 1000 лева стигат за БФБ. Играта на демо е тъпотия - основната пречка за всеки са собствените му емоции, когато печели или губи реални пари. Това на демо няма как да се научи. Така че просто си отваряш сметка в някой посредник и почваш да търгуваш. За чужбина определено не са достатъчно пари но за БФБ са си ок. Повечето посредници мисля че имат минимална комисионна от 2 лева така че просто си взимаш 5 компании по 200 лева и след това се учиш от грешките си.

До като не ги концентрираш парите на едно място - а най-вероятно и това ще направиш - но ако не го направиш горе долу ще се движиш с пазара ако върви нагоре ще печелиш ако върви надолу ще губиш.

Не мисля че е подходящо директно да се вкарва във фондове. Хубаво е човек да си познава емоциите преди да почне да инвестира пасивно. Иначе пак има голяма вероятност да купуваш върхове и да продаваш на дъна. Човек може да оцени ползите от дългосрочно държане и диверсифициран портфейл чак ако преди това е потъргувал малко сам.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                                по-добре да навлезеш в темата сам и тогава ще ти излезе идея какво да направи
                                от тук точен и полезен съвет няма да намериш
                                Защо почти всички казват, да не се слагат пари на борсата, а първо да се попрочете няколко месеца и да пробва на демо какво е що е .... От това по-полезно здраве му кажи

Коментар

Working...
                                X