Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пътеводител на Българския инвеститор
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз само да дам снимка за корицата на книгата
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМен пък ще ми е интересно да прочета историята на някой дето се е фалирал. Просто човека да обясни какъв е пътя стъпка по стъпка.
Човекът винаги има самоуважение и трудно ще си признае как доброволно се е самоочесал.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПирамидов - ти си своеобразен - ще е интересно да напишеш нещо.Last edited by Pyramid; 13.11.2015, 15:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз само да дам снимка за корицата на книгата
Тази снимка някой я публикува преди време...
Направо не повярвах, че може да има такава "указателна" табела...
На следващата сутрин по изключение тръгнах с колата и минах от там...10 сек я гледах и псувах още половин час....
Те това е точно за корицата..Бравос !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениедобре, с 2-3 думи бих първо представил себе си и разказал как започнах да се интересувам от финанси и фондовите борси, как започнах да инвестирам, как ми се отрази кризата, каква ми е стратегията и как се е развила през годините, какви са ми инвестициите в момента и защо компания по компания, какви са ми бъдещите планове.
преди да напиша нещо обаче искам първо да свърши 2015 и да направя една дълга равносметка и да видя дали имам шанс за интервю в инвесторМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеМай не трябваше изобщо да отговарям предния път. Все едно, нищо не съм написал.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИнтервютата тоже да влязат в.
Пандов - който иска - да започне. Тук в темата напишете само с 2-3 думи какво бихте желали да включите в книгата от вас - иначе материалите (тоест написаното подробно за) може да ги пращате на Мариян или на мен: Императорът. Няма засега да туряме минимум и максимум - вярвам никой няма да напише научен труд - а после ще обособим отделни части на книгата според засегнатите теми, които основно могат да бъдат:
- Как започнахте да инвестирате?
- Какви видове инвестиции ви кефят?
- Каква е вашата инвестиционна стратегия?
- Какво бихте препоръчали на начинаещи инвеститори?
- Какво е вашето виждане за бъдещето и инвестиционните перспективи?
- Как виждате бъдещето на Отечеството ни и на светът?
...и т.н. - някои основни неща.
Може всеки желаещ да напише но няколко страници по всички тия въпроси - или по тези само, по които вярва, че може да каже нещо значимо. Ако искате - измислете още теми.
преди да напиша нещо обаче искам първо да свърши 2015 и да направя една дълга равносметка и да видя дали имам шанс за интервю в инвесторdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПросто съберете интервютата в една книга.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПросто съберете интервютата в една книга.
Пандов - който иска - да започне. Тук в темата напишете само с 2-3 думи какво бихте желали да включите в книгата от вас - иначе материалите (тоест написаното подробно за) може да ги пращате на Мариян или на мен: Императорът. Няма засега да туряме минимум и максимум - вярвам никой няма да напише научен труд - а после ще обособим отделни части на книгата според засегнатите теми, които основно могат да бъдат:
- Как започнахте да инвестирате?
- Какви видове инвестиции ви кефят?
- Каква е вашата инвестиционна стратегия?
- Какво бихте препоръчали на начинаещи инвеститори?
- Какво е вашето виждане за бъдещето и инвестиционните перспективи?
- Как виждате бъдещето на Отечеството ни и на светът?
...и т.н. - някои основни неща.
Може всеки желаещ да напише но няколко страници по всички тия въпроси - или по тези само, по които вярва, че може да каже нещо значимо. Ако искате - измислете още теми.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар