Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интервюта с активни участници във форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеЕ де
Какво друго трябва за перач на пари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениеактивен участник не означава успешен участник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеНищо не пера... Просто исках да се изфукам, че май съм най-печелившата тук и да споделя, че харесвам идеята за интервютата....толкоз, а вие ме обявихте за Брендо. Нека не разводняваме хубавата тема.
Спомням си едно време че Маргините всяка година бяха данъкоплатци номер 1
но това не ги прави инвеститори .
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеАха , перете кинти значи
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеДървени философи. Акции имат и непублични дружества
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеЯвно аз съм най-добрата инвеститорка тук . С инвестирани 2 к евро в акции след по-малко от година продадени за шест цифрена сума, клоняща към седем цифрена, само данъците които платих са колкото портфейла на последния интервюиран )))
P.S. много са ми интересни интервютата с участниците от форума и ги чета с интерес. Браво на Мариян и продължавайте напред Дано стоне традиция...
Ти си нашта гордост .
Направо ме умори от смях .
Апропо за какво си плащала данъци !?
За ОТС ли !? Или за компенсаторки !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеЯвно аз съм най-добрата инвеститорка тук . С инвестирани 2 к евро в акции след по-малко от година продадени за шест цифрена сума, клоняща към седем цифрена, само данъците които платих са колкото портфейла на последния интервюиран )))
P.S. много са ми интересни интервютата с участниците от форума и ги чета с интерес. Браво на Мариян и продължавайте напред Дано стоне традиция...
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеЗащо да не е вярно
Ако добре те разбирам , или пък греша ?
Вход - 4000 лв.
Изход близо - 1 000 000 лв.
Коментар
Коментар