Първоначално изпратено от irena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интервюта с активни участници във форума
Collapse
X
-
ivandavidov
-
Явно аз съм най-добрата инвеститорка тук . С инвестирани 2 к евро в акции след по-малко от година продадени за шест цифрена сума, клоняща към седем цифрена, само данъците които платих са колкото портфейла на последния интервюиран )))
P.S. много са ми интересни интервютата с участниците от форума и ги чета с интерес. Браво на Мариян и продължавайте напред Дано стоне традиция...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАз няма какво да кажа.
Вие давайте интервюта, пък аз ще чета с удоволствиеНе спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениевъв фейсбук ме ядат, че правя интервюта с никове и обикновени хора
И в Япония правят интервюта с анонимни никове. Важно е дали човекът има какво да каже, а не дали е скрит зад ник!!!!
http://profit.bg/news/Tozi-yaponski-...c_location=ufi
Модератора веднага да го изтрие !
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениевъв фейсбук ме ядат, че правя интервюта с никове и обикновени хора
И в Япония правят интервюта с анонимни никове. Важно е дали човекът има какво да каже, а не дали е скрит зад ник!!!!
http://profit.bg/news/Tozi-yaponski-...c_location=ufi“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
http://profit.bg/news/Tozi-yaponski-...c_location=ufidestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Коментар
-
във фейсбук ме ядат, че правя интервюта с никове и обикновени хора
Коментар
-
Аферим на Мариян - това - добър почин.
Софиксов - що не щеш, бе - ти имаш какво да разкажеш - помня как мазно връткаше химковици между 4 и 8 стинки и правеше парички от баш-избушлякът.
Ти: една от легендите на Инвесторът - и няма нищо извратено, позорно или противоестествено да дадеш интервю на Мариян.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАз интервюта не давам.
Не искам да ставам медийна звезда
Напиши си отговорите само за себе си. Ще имаш ползаАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеИ на мен ми се четат Защо просто не се направи тема с някакви стандартни въпроси тук във форума където, който иска да пише. Много ми се четат интервюта с Императора, SOFIX, tony, 4i4o, ама с темпото на интервютата в момента има да си чакам и чакам
Не искам да ставам медийна звезда
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеГолямо приключение е това да даваш интервю. Да не говорим че е много полезно нещо за всеки. Сещаш се за забравени неща и даваш отговори на въпроси, които никога не си си задавал сам на себе си. Не се притеснявайте.Няма нищо страшно. Няма какво да загубите. Дори и да не искате да се публикува най-малкото ще си остане за собствена употреба. Ще си направите една снимка, която да си гледате след години и да се забавлявате От толкова много хора би ми било интересно да прочета интервю че няма да изброявам за да не обидя някой. Всъщност би ми било интересно да прочета историите на абсолютно всички участници във форума
дано повече хора да се съгласят и после редакторите да ги публикуват
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеГолямо приключение е това да даваш интервю. Да не говорим че е много полезно нещо за всеки. Сещаш се за забравени неща и даваш отговори на въпроси, които никога не си си задавал сам на себе си. Не се притеснявайте.Няма нищо страшно. Няма какво да загубите. Дори и да не искате да се публикува най-малкото ще си остане за собствена употреба. Ще си направите една снимка, която да си гледате след години и да се забавлявате От толкова много хора би ми било интересно да прочета интервю че няма да изброявам за да не обидя някой. Всъщност би ми било интересно да прочета историите на абсолютно всички участници във форумаdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Голямо приключение е това да даваш интервю. Да не говорим че е много полезно нещо за всеки. Сещаш се за забравени неща и даваш отговори на въпроси, които никога не си си задавал сам на себе си. Не се притеснявайте.Няма нищо страшно. Няма какво да загубите. Дори и да не искате да се публикува най-малкото ще си остане за собствена употреба. Ще си направите една снимка, която да си гледате след години и да се забавлявате От толкова много хора би ми било интересно да прочета интервю че няма да изброявам за да не обидя някой. Всъщност би ми било интересно да прочета историите на абсолютно всички участници във форумаАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
Коментар