Аз искам интервю със SOFIX.Другите, които още не са дали не са ми интересни.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интервюта с активни участници във форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениезащо не нови интервюта с хората от миналата година? например в темата моят портфейл имаше доста оживена дискусия какво прави батя
определено има интерес какво става с тези хора година по-къвноМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеСлед излавянето на Импа че не внася осигуровки - просто направи справка в данъчното за следващия херой
Или разкажи как те глобиха с измамата с акции теб лично, по-младите тук не знаят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеМоля който желае да даде интервю да се обяви
многократно удрях на камък
Или разкажи как те глобиха с измамата с акции теб лично, по-младите тук не знаят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТук как е положението? Кои са следващите кандидати за слава? Има ли въобще такива?
многократно удрях на камък
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениекато твоите ли , драги Смехурко?? от инфостока - с едни такива бели полета изрязани в тях...
А ти можеш ли да ми кажеш какъв ти е проблема и какво те притеснява?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПак празни приказки!... никаква стойност. И ще продължавам да го правя до момента в който не почнете да пускате скрийншот. Само така може да се съглася, че написаното е вярно."the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПак празни приказки!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДетската ми мечта не е била да съм медийна звезда.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДетската ми мечта не е била да съм медийна звезда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДетската ми мечта не е била да съм медийна звезда.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДетската ми мечта не е била да съм медийна звезда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСофиксов - стига мрънка - ами вземи дай и ти едно интервю, защото ного неща имаш да разкажеш и младите да поучиш и подучиш.
Коментар
Коментар