IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Искрено и лично - Интервю с Батя - един от най-отчетливите форумци

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И интервю с Равновесие ще ми е интересно.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
      какво искаш да ти напиша ???
      Истината.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        Тази тема няма ли да се развива? Никой ли не иска да сподели борсовите си радости или неволи?
        какво искаш да ти напиша ???

Коментар

• хаха вие двамата по едно и също време за Монти може всеки месец Мариян да прави по едно онлайн интервю с въпроси

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
            Искам интервю с 4Д
            и мистър Императоров
            За мен е интересен Монти...

Коментар

• Мен пък ми е мерак Мариян да направи интервю с Монти.

Коментар

• Искам интервю с 4Д
                и мистър Императоров

Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Тази тема няма ли да се развива? Никой ли не иска да сподели борсовите си радости или неволи?

Коментар

• Тази тема няма ли да се развива? Никой ли не иска да сподели борсовите си радости или неволи?

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                    И аз мисля, че идеята е добра! Хубаво е след време начинаещите да имат повече от една гледна точка на разположение. В този форум има достатъчно хора, които могат да споделят ценен житейско-инвеститорски опит.
                    +1
                    хубаво е да се търсят варианти в тази посока

Коментар

• Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнение
                      ...мисля че ще е добра идея такива интервюта да се правят и с други заслужили инвестори
                      И аз мисля, че идеята е добра! Хубаво е след време начинаещите да имат повече от една гледна точка на разположение. В този форум има достатъчно хора, които могат да споделят ценен житейско-инвеститорски опит.

Коментар

• +1 за Батя и
                        +1 за Мариян

Писането и на двамата ми харесва. От статията мисля че може да се направи извода, ако искаш да си успешен не трябва сам да си пречиш да направиш удара!

мисля че ще е добра идея такива интервюта да се правят и с други заслужили инвестори

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                          Твърде много сладки приказки, за да изглежда сериозно...

По-позитивен човек съм от по-голямата част от форума, но не ме кефят преднамерено захаросани истории...
                          Taка е, ала не е предназначено ти да го четеш.
                          Насочено е към бъдещи прасенца извън пазара сега, канят се на бфб кланицата че липсва матр'ял за свинско задушено...

Ни биковете ни мечоците биха имали нещо против

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                            Твърде много сладки приказки, за да изглежда сериозно...

По-позитивен човек съм от по-голямата част от форума, но не ме кефят преднамерено захаросани истории...
                            Съни (тя) - никаква романика не е останала у теб? Каква жена
                            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнение
                              Гледам доста коментари се насъбрали за тази "култова" статия за БФБ - викам чакай и аз да напиша някой ред.
                              Първо - поздравления за Батя ( известен още като Спекулант или Хосе за „по-старите"' участници във форума ) - той си знае през какво е минал психически, за да стигне до тук.

Доста може да се напише за положителното и отрицателното от това интервю - истината винаги е някъде посредата. Вижда се, обаче, че и двамата с Мариян са търсили малко маркетингов ефект - я за БФБ като цяло, я за някоя позиция на Батя в което няма нищо лошо - сега рискувам да ми „скочи„ някой, които иска да защити колегите с по-малко опит или пък откровените новобранци на БФБ - на тях ще им кажа:
                              Тази игра всеки накрая я играе сам - решенията ги вземаш сам и си носиш последствията
                              За мен е по-интересно в момента е да "измеря" ефекта Батя върху една конкретна позиция , което пък ще е силен сигнал къде се намира пазара и какви са настроенията, както и кой е на него и да предположа (доколкото мога) какво следва.
                              Успех.
                              Всеки върви само по своя път, няма как да си на пътя на други. А и няма как да минеш втори път старите неща. Все ще има различни неща.

Коментар

• Гледам доста коментари се насъбрали за тази "култова" статия за БФБ - викам чакай и аз да напиша някой ред.
                                Първо - поздравления за Батя ( известен още като Спекулант или Хосе за „по-старите"' участници във форума ) - той си знае през какво е минал психически, за да стигне до тук.

Доста може да се напише за положителното и отрицателното от това интервю - истината винаги е някъде посредата. Вижда се, обаче, че и двамата с Мариян са търсили малко маркетингов ефект - я за БФБ като цяло, я за някоя позиция на Батя в което няма нищо лошо - сега рискувам да ми „скочи„ някой, които иска да защити колегите с по-малко опит или пък откровените новобранци на БФБ - на тях ще им кажа:
                                Тази игра всеки накрая я играе сам - решенията ги вземаш сам и си носиш последствията
                                За мен е по-интересно в момента е да "измеря" ефекта Батя върху една конкретна позиция , което пък ще е силен сигнал къде се намира пазара и какви са настроенията, както и кой е на него и да предположа (доколкото мога) какво следва.
                                Успех.

Коментар

Working...
                                X