И интервю с Равновесие ще ми е интересно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искрено и лично - Интервю с Батя - един от най-отчетливите форумци
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТази тема няма ли да се развива? Никой ли не иска да сподели борсовите си радости или неволи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеИскам интервю с 4Д
и мистър Императоров
Коментар
-
Искам интервю с 4Д
и мистър Императоров
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТази тема няма ли да се развива? Никой ли не иска да сподели борсовите си радости или неволи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеИ аз мисля, че идеята е добра! Хубаво е след време начинаещите да имат повече от една гледна точка на разположение. В този форум има достатъчно хора, които могат да споделят ценен житейско-инвеститорски опит.
хубаво е да се търсят варианти в тази посока
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнение...мисля че ще е добра идея такива интервюта да се правят и с други заслужили инвестори
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеТвърде много сладки приказки, за да изглежда сериозно...
По-позитивен човек съм от по-голямата част от форума, но не ме кефят преднамерено захаросани истории...
Насочено е към бъдещи прасенца извън пазара сега, канят се на бфб кланицата че липсва матр'ял за свинско задушено...
Ни биковете ни мечоците биха имали нещо против
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеТвърде много сладки приказки, за да изглежда сериозно...
По-позитивен човек съм от по-голямата част от форума, но не ме кефят преднамерено захаросани истории...Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнениеГледам доста коментари се насъбрали за тази "култова" статия за БФБ - викам чакай и аз да напиша някой ред.
Първо - поздравления за Батя ( известен още като Спекулант или Хосе за „по-старите"' участници във форума ) - той си знае през какво е минал психически, за да стигне до тук.
Доста може да се напише за положителното и отрицателното от това интервю - истината винаги е някъде посредата. Вижда се, обаче, че и двамата с Мариян са търсили малко маркетингов ефект - я за БФБ като цяло, я за някоя позиция на Батя в което няма нищо лошо - сега рискувам да ми „скочи„ някой, които иска да защити колегите с по-малко опит или пък откровените новобранци на БФБ - на тях ще им кажа:
Тази игра всеки накрая я играе сам - решенията ги вземаш сам и си носиш последствията
За мен е по-интересно в момента е да "измеря" ефекта Батя върху една конкретна позиция , което пък ще е силен сигнал къде се намира пазара и какви са настроенията, както и кой е на него и да предположа (доколкото мога) какво следва.
Успех.
Коментар
-
Гледам доста коментари се насъбрали за тази "култова" статия за БФБ - викам чакай и аз да напиша някой ред.
Първо - поздравления за Батя ( известен още като Спекулант или Хосе за „по-старите"' участници във форума ) - той си знае през какво е минал психически, за да стигне до тук.
Доста може да се напише за положителното и отрицателното от това интервю - истината винаги е някъде посредата. Вижда се, обаче, че и двамата с Мариян са търсили малко маркетингов ефект - я за БФБ като цяло, я за някоя позиция на Батя в което няма нищо лошо - сега рискувам да ми „скочи„ някой, които иска да защити колегите с по-малко опит или пък откровените новобранци на БФБ - на тях ще им кажа:
Тази игра всеки накрая я играе сам - решенията ги вземаш сам и си носиш последствията
За мен е по-интересно в момента е да "измеря" ефекта Батя върху една конкретна позиция , което пък ще е силен сигнал къде се намира пазара и какви са настроенията, както и кой е на него и да предположа (доколкото мога) какво следва.
Успех.
Коментар
Коментар