Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искрено и лично - Интервю с Батя - един от най-отчетливите форумци
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеМоля помогнете с въпроси към Монти
Аз също ще си измисля, но измислете и вие
Поздрави
Имам един въпрос към него :
- Имало ли е ден, в кийто е бил на загуба на БФБ ?
пп Щото днес смятах на ангро до 4 К и се отказах .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеПо едно на 3-4 седмици. Може би в начялото по ударно. Тия дни ще си размърдам четирибуквието
Поздрави
но за интервюто с нея ще трябва доста да се подготвиш и ми се струва, че ще се откажеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМен пък ми е мерак Мариян да направи интервю с Монти.
Добре ще е. Пък и Колето няма как да откаже
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Чаках идна вечер да свърши балета на дъщерята и се замислих какво да пиша в блога (защото в инвестора не приемаха интервюта с никове)
звъннах на Батя и той каза може би. Тогава му предложих да види въпросите и да прецени
след малко ги пратих и на другия ден беше готова в блога
пратих го на новият ни изп дир Бисирински и той се застъпи пред гл. ред. на инвестора, за да излезе в Новини
няма умисъл за ПР и други сценарии описани долу
просто ми хрумна и стана, както всяка авторска статия
Благодаря на Батя, че прие
Подготвил съм въпроси за Фортис
Бигбеър ми отказа
Но съм отворен за интервю с всеки. Така че по лека лека ще ги правим. Имам картбланш от Бисирински, тоесг пробихме в редакционната политика.
По едно на 3-4 седмици. Може би в начялото по ударно. Тия дни ще си размърдам четирибуквието
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЕ, от цял форум само батката ли има някаква спекулантска цел?
П.с. И въпросната артия ама хептен пък "случайно" качи 20% и се почнаха вече мечтите за връщане на цената от ИПО-то и бла-бла. Ъп, ъп, ай че не остана артияяяяяNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИ защо мислите че другите ще тръгнат да раздават интервюта!? Тандема батката-"инвестор" си има някаква спекулантска цел. Защо си мислите, че другите биха го направили по този начин !??? И дали изобщо биха го направили
Коментар
-
И защо мислите че другите ще тръгнат да раздават интервюта!? Тандема батката-"инвестор" си има някаква спекулантска цел. Защо си мислите, че другите биха го направили по този начин !??? И дали изобщо биха го направилиНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИ аз мисля: нелошо още интервюта - със съфорумци, доказали своята мъдрост в годините. Например Професорът?
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеПоздрави на Батя за оптимизма и успехите!
Но статията, интервюто или блиц-представянето е слабо.
Марияне, писал си наистина добри материали, затова прочети пак написаното и отговори честно - харесва ли ти?
Искрено ли е? И професионално?
Познаваш участника, познаваш БФБ, познаваш форума, знаеш проблемите...
Как си кореспондират тези откъси, Батя ( http://zaparite.blogspot.gr/2015/03/blog-post_19.html )
Каква изненада...и това чак ...напоследък
Твърде много сладки приказки, за да изглежда сериозно...
По-позитивен човек съм от по-голямата част от форума, но не ме кефят преднамерено захаросани истории...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМен пък ми е мерак Мариян да направи интервю с Монти.
и интервюто да седи форевър на първа страница на инвестор-а
Коментар
Коментар