IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Искрено и лично - Интервю с Батя - един от най-отчетливите форумци

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Айде затварайте тема, вече е съсипана.
    +1
    Last edited by fortiss; 09.04.2015, 23:15.

Коментар

• Айде затварайте тема, вече е съсипана.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
        Моля помогнете с въпроси към Монти
        Аз също ще си измисля, но измислете и вие

Поздрави
        Монти е пич !
        Имам един въпрос към него :
        - Имало ли е ден, в кийто е бил на загуба на БФБ ?

пп Щото днес смятах на ангро до 4 К и се отказах .....

Коментар

• Моля помогнете с въпроси към Монти
          Аз също ще си измисля, но измислете и вие

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
            По едно на 3-4 седмици. Може би в начялото по ударно. Тия дни ще си размърдам четирибуквието

Поздрави
            Марияне, сам виждаш, че форума иска Монти .................. ако не ти се вярва - то можеш да пуснеш анкета и да се увериш, че най-желаното интервю е с Монти

но за интервюто с нея ще трябва доста да се подготвиш и ми се струва, че ще се откажеш

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Мен пък ми е мерак Мариян да направи интервю с Монти.

Добре ще е. Пък и Колето няма как да откаже
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Чаках идна вечер да свърши балета на дъщерята и се замислих какво да пиша в блога (защото в инвестора не приемаха интервюта с никове)

звъннах на Батя и той каза може би. Тогава му предложих да види въпросите и да прецени
                след малко ги пратих и на другия ден беше готова в блога
                пратих го на новият ни изп дир Бисирински и той се застъпи пред гл. ред. на инвестора, за да излезе в Новини

няма умисъл за ПР и други сценарии описани долу
                просто ми хрумна и стана, както всяка авторска статия

Благодаря на Батя, че прие

Подготвил съм въпроси за Фортис

Бигбеър ми отказа

Но съм отворен за интервю с всеки. Така че по лека лека ще ги правим. Имам картбланш от Бисирински, тоесг пробихме в редакционната политика.

По едно на 3-4 седмици. Може би в начялото по ударно. Тия дни ще си размърдам четирибуквието

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                  Е, от цял форум само батката ли има някаква спекулантска цел?
                  Не, но само батката има спекулантска цел с една артия, за която лошава дума се не реква, че много трият. А и доста пара за реклама арчат, ама от тоя хибридната реклама, нали сега пусто таз дума е модерна, дето и викат скрита реклама или продъкт плейсмънт. Къде по ще хване дикиш, ако "уважаван форумец" "случайно" даде интервю във водеща икономическа медия и още "по-случайно" каже, че се е набабанил баш в тая артия, при това даже се е отепил за нея, отколкото просто да се хвърлят неколко кинта за реклама тип банерче, а
                  П.с. И въпросната артия ама хептен пък "случайно" качи 20% и се почнаха вече мечтите за връщане на цената от ИПО-то и бла-бла. Ъп, ъп, ай че не остана артияяяяя
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    И защо мислите че другите ще тръгнат да раздават интервюта!? Тандема батката-"инвестор" си има някаква спекулантска цел. Защо си мислите, че другите биха го направили по този начин !??? И дали изобщо биха го направили
                    Е, от цял форум само батката ли има някаква спекулантска цел?

Коментар

• И защо мислите че другите ще тръгнат да раздават интервюта!? Тандема батката-"инвестор" си има някаква спекулантска цел. Защо си мислите, че другите биха го направили по този начин !??? И дали изобщо биха го направили
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        И аз мисля: нелошо още интервюта - със съфорумци, доказали своята мъдрост в годините. Например Професорът?
                        +1

Коментар

• И аз мисля: нелошо още интервюта - със съфорумци, доказали своята мъдрост в годините. Например Професорът?
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                            Поздрави на Батя за оптимизма и успехите!

Но статията, интервюто или блиц-представянето е слабо.

Марияне, писал си наистина добри материали, затова прочети пак написаното и отговори честно - харесва ли ти?
                            Искрено ли е? И професионално?
                            Познаваш участника, познаваш БФБ, познаваш форума, знаеш проблемите...

Как си кореспондират тези откъси, Батя ( http://zaparite.blogspot.gr/2015/03/blog-post_19.html )

Каква изненада...и това чак ...напоследък

Твърде много сладки приказки, за да изглежда сериозно...

По-позитивен човек съм от по-голямата част от форума, но не ме кефят преднамерено захаросани истории...
                            Съни защо ли съм толкова съгласен с теб.Адмирации колежке !!!

Коментар

Истината.
                              аз само това пиша

Коментар

Мен пък ми е мерак Мариян да направи интервю с Монти.

и интервюто да седи форевър на първа страница на инвестор-а

Коментар

Working...
                                X