IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Искрено и лично - Интервю с Батя - един от най-отчетливите форумци

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
    Какво се смееш толкова? Батя си е увеличил портфолиото от 600лв. на 31200, доколкото разбрах.
    То принципно смятането на чуждите пари е доста глупав навик , но се съмнявам с такъв портфейл да се издържа. Въпреки че в някои случай е важно как го ползваш а не размера.....говоря за портфейла де
    Та относно размера 500 акции по 12 лева за старт 6000 х 52 пъти = 312 000 лева.

Това по ми прилича на портфеил които би докарвал текущи доходи за издръжка на семеиството...
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
      ...Батя си е увеличил портфолиото от 600лв. на 31200, доколкото разбрах...
      Значи нищо не си разбрал!

Коментар

• Искрено се радвам на хора за които хобито е и професия.
        Браво Батка ...
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
          Жив да не бях, много се смях на "интервюто". Размерът на "инвестициите" е впечатляващ хахахахаха Ама пък как звучи "1000%" и "52 пъти, а може и 60"...
          Какво се смееш толкова? Батя си е увеличил портфолиото от 600лв. на 31200, доколкото разбрах. Ти можеш ли да се похвалиш с подобен успех? Кажи си личния портфейл като си толкова ербап. Аз съм от 2012г. на БФБ и портфейла ми е 8 пъти по-малък от на Батя. Поклон пред такива находчиви хора, които успяват да се издържат с това. Щото аз съм си в наемния труд все още въпреки рентите от НИ.

Коментар

• И аз поздравявам двамата инвеститора!

Асоциация на миноритарните инвеститори на БФБ, която да дава гласност за проблемите на пазара - това е добра идея

Коментар

• Жив да не бях, много се смях на "интервюто". Размерът на "инвестициите" е впечатляващ хахахахаха Ама пък как звучи "1000%" и "52 пъти, а може и 60"...

Коментар

• ПОЗДРАВЛЕНИЯ за темата към Мариан и искреният "Батя", по малък , но вече знаме ! Радвам се за млади хора прозрели ,че "спекулант" е практика с която не само може да спечелиш и осигуряваш житието си, а и да доразвиеш и образованието си.
                По мое време, мале леле , това финансова операция , да изтеглиш едни пари обърнати от една валута в друга , па камо ли да покажеш глава над блатото . Да купиш западна кола - то само от митнически търг и само наборите знаят как се таз игра играй.
                БЪДЕТЕ ЗДРАВИ и ЧЕСТИТИ ! ПИШЕТЕ НОВАТА финансово-СПЕКУЛАНДСКА ИСТОРИЯ ! И не на последно място ,- НЕ СЕ ВЛЮБВАЙТЕ в клоновете на ТЕЗИ ИЗКУШЕНИЯ ,- те са само инструмента !!!

Коментар

• Къде сте тръгнали бе, зайци? С Батя ще се срвавнявате ... Колко още хляб и вода има да изгълтате .....
                  Успехи Батя.За теб, семейството ти и акциите ти.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    Няма значение с какво. За успехите е лесно да се говори, ама за провалите трябва да имаш яко дупе да си признаеш.
                    лесно се говори, но има и защо
                    при провалите - не е хубаво, също може да се говори, но друго е за успехи

Коментар

За мен пък ще е по-интересно интервю с някой дето се е фалирал.
                      Е да заповяда Мариан да ме интервюира.

Коментар

аз по желание???

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                          С пътищата и мекома ли?
                          Няма значение с какво. За успехите е лесно да се говори, ама за провалите трябва да имаш яко дупе да си признаеш.

Коментар

С пътищата и мекома ли?

Коментар

• За мен пък ще е по-интересно интервю с някой дето се е фалирал.

Коментар

• И на мен ми хареса. Браво.
                                Пожелавам ти скоро да береш плодчетата още по- узрели и едри.

Коментар

Working...
                                X