IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Искрено и лично - Интервю с Батя - един от най-отчетливите форумци

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хубаво хрумване на Мариян и интересно четиво - поздравления! Въпреки това, ние, по-новичките на БФБ не трябва много да се вдъхновяваме от прочетеното, защото срещу Батя може би има десетки или стотици хора, които са постигнали точно обратното - вкарвали са много пари, а накрая са нямали нищо.
    Мисля, че Joz е прав и едно интервю с Биг Беър не би отстъпило от настоящото и би било интересно за огромен кръг хора. Без въобще да сравнявам двамата, но просто Беър пише по-малко във форума и съответно в едно негово интервю би имало повече новини за нас. Може би ще опише и малко по-различен път към успеха от Батя.
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Аферим, Бате - жив и здрав да си - и ного още успехи - ного хубаво интервю !!!
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Благодаря за добрите думи колеги!

фортис, вярвам че историята ми още се пише и изводите да ги оставим за след 40-50 г.
        Дано винаги оптимизма бъде с теб! В България това си е вече трудно и е вид изкуство :-)
        Желая много наслука с отсрелването на мечките!
        Кой ли ще е следващият интервюиран? Мобе би big bear

Коментар

• Да доста интересно . Хареса ми че не се е предал след огромните загуби по време на кризата. Поздрави и на двамата с Мариан за доброто интервю.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Благодаря за добрите думи колеги!

фортис, вярвам че историята ми още се пише и изводите да ги оставим за след 40-50 г.
            разбира се, че ще пишеш още много
            но до момента?

Коментар

• Благодаря за добрите думи колеги!

Коментар

• Положеният труд,изстраданият страх,отеклите очи,
                са дали един чудесен резултат.Заслужавало си е.
                Нека и занапред да е така.Поздравления.

Коментар

• Мога да кажа, че Батя е точната представа за борсов играч отвсякъде !! Както си го представят учениците и студентите, и както го показват по филмите - точно той е !!!
                  това в най-добрият смисъл на нещата

Коментар

• Марияне, с кого ще бъде следващото интервю?

Коментар

• Въпрос към Батя:
                      Според теб на какво се дължи успехът ти - на какви знания, умения, семейна среда? От друга страна кои случки най-силно са повлияли върху развитието на нещата през годините?

Коментар

• браво и дано да има повече участници в инициативата с резултати като на Батя
                        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Батя, браво и от мен.

Поздрави и успехи и занапред!

Коментар

• Супер интервю - браво и на интервюиращия и на интервюирания

Коментар

• Успехи и от мен !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              дано повече такива колеги да има като него

Коментар

• Абе чета, чета ама нещо за Фонд имоти не видях да се е похвалил

Коментар

Working...
                                X