Първоначално изпратено от BSEtrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искрено и лично - Интервю с Батя - един от най-отчетливите форумци
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЯвно темата се преобразува в "размера на Батя`s портфейл"
Не го познавам, но мисля, че е 7 цифрен, а основната грешка при смятането ви е, че смятате само борсовият му удар като старт, а човека ясно каза, че към тази сметка се прибавя и 5 / или колкото там беше месечно/ чиракуване в Англия.
Нека сметките започнат наново
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПортфелът ти не е 8 пъти по-малък от този на Батя .... мнооооого пъти по-малък е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЕее, Батката уби рибата с това ПиАр-интервю.. Браво, изкефих се искрено за стратегическия ход. Тъкмо го взеха за мезе редица колеги и никой не му връзваше на номерата и изведнъж новобранците ще гледат с отворена уста като им пише във форума. Така се поддържа бизнес в труден момент, гениално!
Коментар
-
Явно темата се преобразува в "размера на Батя`s портфейл"
Не го познавам, но мисля, че е 7 цифрен, а основната грешка при смятането ви е, че смятате само борсовият му удар като старт, а човека ясно каза, че към тази сметка се прибавя и 5 / или колкото там беше месечно/ чиракуване в Англия.
Нека сметките започнат нановоПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Еее, Батката уби рибата с това ПиАр-интервю.. Браво, изкефих се искрено за стратегическия ход. Тъкмо го взеха за мезе редица колеги и никой не му връзваше на номерата и изведнъж новобранците ще гледат с отворена уста като им пише във форума. Така се поддържа бизнес в труден момент, гениално!
Коментар
-
Не знам за какво да му се възхищаваме повече - на уменията да оцелява и печели или на способността да управлява сравнително голям за нашия пазар портфейл.
Лошото в случая, че за нисколиквиден пазар като БФБ той ни се явява и кумир и конкурент ....
Но от друга страна практиката показва, че разните фонд мениджъри лесно ги бием по доходност.... които се явяват донори за успешните спекуланти.
Респект за старите кучета и късмет за новобранцитеЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеКакво се смееш толкова? Батя си е увеличил портфолиото от 600лв. на 31200, доколкото разбрах. Ти можеш ли да се похвалиш с подобен успех? Кажи си личния портфейл като си толкова ербап. Аз съм от 2012г. на БФБ и портфейла ми е 8 пъти по-малък от на Батя. Поклон пред такива находчиви хора, които успяват да се издържат с това. Щото аз съм си в наемния труд все още въпреки рентите от НИ.Last edited by B.Graham; 19.03.2015, 22:26.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПървото е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПървото е.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеВероятно или аз не разбирам проста математика, или ти управляваш портфейла на Батя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗначи нищо не си разбрал!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТо принципно смятането на чуждите пари е доста глупав навик , но се съмнявам с такъв портфейл да се издържа. Въпреки че в някои случай е важно как го ползваш а не размера.....говоря за портфейла де
Та относно размера 500 акции по 12 лева за старт 6000 х 52 пъти = 312 000 лева.
Това по ми прилича на портфеил които би докарвал текущи доходи за издръжка на семеиството...
Коментар
Коментар