IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Искрено и лично - Интервю с Батя - един от най-отчетливите форумци

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
    Батя, браво и от мен.

Поздрави и успехи и занапред!
    +1

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
      Явно темата се преобразува в "размера на Батя`s портфейл"
      Не го познавам, но мисля, че е 7 цифрен, а основната грешка при смятането ви е, че смятате само борсовият му удар като старт, а човека ясно каза, че към тази сметка се прибавя и 5 / или колкото там беше месечно/ чиракуване в Англия.
      Нека сметките започнат наново

Коментар

• Браво, бе, Батя!
        Значи има поне един човек, който се издържа от търговия на БФБ.
        Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Портфелът ти не е 8 пъти по-малък от този на Батя .... мнооооого пъти по-малък е.
          Възможно е, аз просто смятах това което сам е написал. Моят портфейл на БФБ е 1,53% от този ми в имоти, но сам Батя призна, че ако не купил имот по време на кризата, едва ли би разчитал на портфейла му от БФБ. Това на мен ми е достатъчно, като аргумент да не вдигам този процент над 5 да кажем...

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
            Еее, Батката уби рибата с това ПиАр-интервю.. Браво, изкефих се искрено за стратегическия ход. Тъкмо го взеха за мезе редица колеги и никой не му връзваше на номерата и изведнъж новобранците ще гледат с отворена уста като им пише във форума. Така се поддържа бизнес в труден момент, гениално!
            Гетоф, ми дай и ти едно ПиАр-интервю! Смятам че Мариян няма да има против.

Коментар

• Истината е че каквото ти даде живота/опита, никой друг не може да ти даде.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Явно темата се преобразува в "размера на Батя`s портфейл"
                Не го познавам, но мисля, че е 7 цифрен, а основната грешка при смятането ви е, че смятате само борсовият му удар като старт, а човека ясно каза, че към тази сметка се прибавя и 5 / или колкото там беше месечно/ чиракуване в Англия.
                Нека сметките започнат наново
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Еее, Батката уби рибата с това ПиАр-интервю.. Браво, изкефих се искрено за стратегическия ход. Тъкмо го взеха за мезе редица колеги и никой не му връзваше на номерата и изведнъж новобранците ще гледат с отворена уста като им пише във форума. Така се поддържа бизнес в труден момент, гениално!

Коментар

• Не знам за какво да му се възхищаваме повече - на уменията да оцелява и печели или на способността да управлява сравнително голям за нашия пазар портфейл.
                    Лошото в случая, че за нисколиквиден пазар като БФБ той ни се явява и кумир и конкурент ....
                    Но от друга страна практиката показва, че разните фонд мениджъри лесно ги бием по доходност.... които се явяват донори за успешните спекуланти.
                    Респект за старите кучета и късмет за новобранците
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                      Какво се смееш толкова? Батя си е увеличил портфолиото от 600лв. на 31200, доколкото разбрах. Ти можеш ли да се похвалиш с подобен успех? Кажи си личния портфейл като си толкова ербап. Аз съм от 2012г. на БФБ и портфейла ми е 8 пъти по-малък от на Батя. Поклон пред такива находчиви хора, които успяват да се издържат с това. Щото аз съм си в наемния труд все още въпреки рентите от НИ.
                      Портфейлът ти не е 8 пъти по-малък от този на Батя .... мнооооого пъти по-малък е.
                      Last edited by B.Graham; 19.03.2015, 22:26.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        Първото е.
                        Защо тогава определя 52 пъти първоначалната инвестиция? Или може да смята 52 пъти след краха от 2008-ма?

Коментар

Първото е.
                          Абе колкото и да са , негови са си .......да си ги ползва със здраве
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                            Вероятно или аз не разбирам проста математика, или ти управляваш портфейла на Батя.
                            Първото е.

Коментар

Значи нищо не си разбрал!
                              Вероятно или аз не разбирам проста математика, или ти управляваш портфейла на Батя.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                                То принципно смятането на чуждите пари е доста глупав навик , но се съмнявам с такъв портфейл да се издържа. Въпреки че в някои случай е важно как го ползваш а не размера.....говоря за портфейла де
                                Та относно размера 500 акции по 12 лева за старт 6000 х 52 пъти = 312 000 лева.

Това по ми прилича на портфеил които би докарвал текущи доходи за издръжка на семеиството...
                                И тази сметка мисля че е грешна.

Коментар

Working...
                                X