IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Започнах с теоретична физика, но дали не сгреших?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratter Разгледай мнение
    Здравейте! Накратко - от 16 годишен имам интерес към инвестициите, борсовите и извънборсовите спекулации. Сега съм на 19 и общо взето усвоих основните, а и не чак толко основните неща в този занаят. На реални сметки съм излизал 200 - 250 % печалба. Идеята ми е, че сега от октомври съм първа година студент. В крайна сметка трябваше да избера между финансите или теоретичната физика и избрах физиката. Най - вече защото 4 години не ми се учат общи икономически неща, марксистките теории и т.н. Разсъждавам така, че теоретичната физика (която от чиста теория ми е по интересна от блудкавата икономика) може да ми даде много задълбочени знания по математика специално и разбира се - физика. Но последните 2 седмици нещо започнах да се разколебавам и ми е интересно вие какво мислите като хора с доста опит в тази сфера. Дали не сбърках, че избрах да уча физика, а не финанси. Защото в крайна сметка искам да се занимавам със спекулациите и т.н.
    сбъркал си , ако не искаш да си учен който няма да има пари. иначе физиката е готина ама няма пари. прехвърляй се докато е време , защото за кариера във финансите се иска образование.
    Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratter Разгледай мнение
      Здравейте! Накратко - от 16 годишен имам интерес към инвестициите, борсовите и извънборсовите спекулации. Сега съм на 19 и общо взето усвоих основните, а и не чак толко основните неща в този занаят. На реални сметки съм излизал 200 - 250 % печалба. Идеята ми е, че сега от октомври съм първа година студент. В крайна сметка трябваше да избера между финансите или теоретичната физика и избрах физиката. Най - вече защото 4 години не ми се учат общи икономически неща, марксистките теории и т.н. Разсъждавам така, че теоретичната физика (която от чиста теория ми е по интересна от блудкавата икономика) може да ми даде много задълбочени знания по математика специално и разбира се - физика. Но последните 2 седмици нещо започнах да се разколебавам и ми е интересно вие какво мислите като хора с доста опит в тази сфера. Дали не сбърках, че избрах да уча физика, а не финанси. Защото в крайна сметка искам да се занимавам със спекулациите и т.н.

Разликата е между небето и земята - няма как някой да ти каже дали си сбъркал или не! Някак си мисля, че в сферата на финансовите пазари има много неща за реализация ....
      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Започнах с теоретична физика, но дали не сгреших?

Working...
      X