Първоначално изпратено от Amsterdamm
Разгледай мнение
А на lozko да припомня:
Каквото и да правиш, следва да е ТВОЙ свободен избор. Да го желаеш, да го разбираш, да имаш представа за силните и слабите му страни и т.н. Акции, дори на "добри дивидентоснасящи компании" НЕ СА бизнес. Не и твой. Бизнесът е твой, когато си вътре, когато го правиш или когато държиш контролен пакет. С 10 000 лв контролен пакет трудно се взима а от нещо, което са ти /пре/продали, за кратък период е почти безнадеждно да получиш страхотна възвръщаемост.
Ще рече - и ти го казаха - огледай се, ослушай се, запази си източника на приходи към момента, и си разширявай мирогледа. Засега. В момента, лично аз набирам капитал за нещо страхотно, за което намеквам в подписа си но, твоите 10 К са до 5% дял от допустимите 30%, които съм решил да споделя. Тоест, я стигнеш, я-не 1,5%. Многознайковците тук, които ме плюха /вкл. Черкезов/ - бяха поканени да се запознаят, не пожелаха - се оказаха въздух под налягане та, теб съвсем няма да те занимавам. Работи с възможно най-малко външна намеса /хеле пък, от въздухари/ и, съществува около 1% вероятност в първите 10 години ДА НЕ ЗАКРИЕШ, каквото започнеш.
Такива работи.
Коментар