IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лични финанси

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе до 200 лв. на месец за ток бива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
      За фабриката ли?
      Не бре, за вкъщи

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Бате Пешо има някакъв проблем с ниските сметки за ток. Предполагам че го приема лично като заплаха за заплата му
        Наистина няма как при наличие на парно сметката да е по-висока. Е, естествено, не се готви денонощно

Но 2 компа, единият доста мощен и абсорбатор са почти денонощно Както и мнооооого светлина навсякъде. Никой не ебава да гаси дома

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Е къФ е проблемът. Аз също плащам 50 тина кинта.
          За фабриката ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Е къФ е проблемът. Аз също плащам 50 тина кинта.
            Бате Пешо има някакъв проблем с ниските сметки за ток. Предполагам че го приема лично като заплаха за заплата му

Коментар

Последната ми сметка е 20,02

Ефективни уреди бате Пешо, това да не ти е циркуляра в двора
              Циркуляра го остави, ама електрожена бие директно в личните финанси с 20 лева на ден
              #dagoduhatbednite

Коментар

• Е къФ е проблемът. Аз също плащам 50 тина кинта.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Продължавай да лъжеш вервам ти.Още плащаш 20 кинта ток
                  Последната ми сметка е 20,02

Ефективни уреди бате Пешо, това да не ти е циркуляра в двора

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                    Ти верно ли не вдяваш? Това, че Гошо бил откраднал Уиндоус от Майкрософт не е проблем за твоя джоб, а проблем за джоба на Бил Гейтс. Твоят проблем са кражбите, които стават в държавните предприятия, защото тях ги плащаме аз и ти.
                    Не ти не вдяваш.Кражбите на Цеко кой ги плати?

Коментар

Аз съм си купил всички важни за мен софтуери. И не защото не мога да го взема и без пари, но просто смятам за редно като ползвам даден продукт или услуга да си плащам за тях
                      Продължавай да лъжеш вервам ти.Още плащаш 20 кинта ток

Коментар

Къде нямало кражби каиш?Ми аз не познавам някой дет си е купил софтуер ти познаваш ли такъв?Цеко мустака от кого краде?Да изреждам ли още?Стига хуморески и сляпа вяра в частната собственост.Няма частник който да не краде и да не е измамник.
                        Аз съм си купил всички важни за мен софтуери. И не защото не мога да го взема и без пари, но просто смятам за редно като ползвам даден продукт или услуга да си плащам за тях

Коментар

Къде нямало кражби каиш?Ми аз не познавам някой дет си е купил софтуер ти познаваш ли такъв?Цеко мустака от кого краде?Да изреждам ли още?Стига хуморески и сляпа вяра в частната собственост.Няма частник който да не краде и да не е измамник.
                          Ти верно ли не вдяваш? Това, че Гошо бил откраднал Уиндоус от Майкрософт не е проблем за твоя джоб, а проблем за джоба на Бил Гейтс. Твоят проблем са кражбите, които стават в държавните предприятия, защото тях ги плащаме аз и ти.

Коментар

• анкета финансова грамотност

http://goo.gl/Hpglzy

Здравейте. Това е една анкета, която има за цел да оцени финансовата грамотност на населението. Моля да отделите 5 минути да я попълните. Анкетата е анонимна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                              Крадат само частниците, които имат вземане даване с държавата. Що няма кражби при интернет доставчиците, ИТ сектора, кол центровете или експортно ориентираните компании, например? Ми, щото, държавата все още не си е пуснала мръсните лапи там.
                              Обратно, примера за източени и банкрутирали държавни предприятия - бол. Факт, доказван многократно. Държавате е повече от лош стопанин и затова си има обективи причини.

Коментар

УНСС и подобните му са някаква тотална простотия.Най доброто е да бъдат ликвидирани.Към университетите по един стопански факултет и толкова.Това са едни празни дърдорковци неумеещи нищо и с две леви ръце.Та не разбрах държавата какъв стопанин е лош или добър?И от мен да знаеш между Андерс и Сорен и Пешо и Иван разлика няма.Като стане напечено частника духва с парите.Няма частник който да не е крадец и измамник.И да уточним аз не деля сържавата на лоша българска и добра шведска държавата си е държава навсякъде
                                Крадат само частниците, които имат вземане даване с държавата. Що няма кражби при интернет доставчиците, ИТ сектора, кол центровете или експортно ориентираните компании, например? Ми, щото, държавата все още не си е пуснала мръсните лапи там.
                                Обратно, примера за източени и банкрутирали държавни предприятия - бол. Факт, доказван многократно. Държавате е повече от лош стопанин и затова си има обективи причини.

Коментар

Working...
                                X