Абе до 200 лв. на месец за ток бива.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лични финанси
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеБате Пешо има някакъв проблем с ниските сметки за ток. Предполагам че го приема лично като заплаха за заплата му
Но 2 компа, единият доста мощен и абсорбатор са почти денонощно Както и мнооооого светлина навсякъде. Никой не ебава да гаси дома
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ къФ е проблемът. Аз също плащам 50 тина кинта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ къФ е проблемът. Аз също плащам 50 тина кинта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПоследната ми сметка е 20,02
Ефективни уреди бате Пешо, това да не ти е циркуляра в двора#dagoduhatbednite
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПродължавай да лъжеш вервам ти.Още плащаш 20 кинта ток
Ефективни уреди бате Пешо, това да не ти е циркуляра в двора
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеТи верно ли не вдяваш? Това, че Гошо бил откраднал Уиндоус от Майкрософт не е проблем за твоя джоб, а проблем за джоба на Бил Гейтс. Твоят проблем са кражбите, които стават в държавните предприятия, защото тях ги плащаме аз и ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз съм си купил всички важни за мен софтуери. И не защото не мога да го взема и без пари, но просто смятам за редно като ползвам даден продукт или услуга да си плащам за тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКъде нямало кражби каиш?Ми аз не познавам някой дет си е купил софтуер ти познаваш ли такъв?Цеко мустака от кого краде?Да изреждам ли още?Стига хуморески и сляпа вяра в частната собственост.Няма частник който да не краде и да не е измамник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКъде нямало кражби каиш?Ми аз не познавам някой дет си е купил софтуер ти познаваш ли такъв?Цеко мустака от кого краде?Да изреждам ли още?Стига хуморески и сляпа вяра в частната собственост.Няма частник който да не краде и да не е измамник.
Коментар
-
анкета финансова грамотност
http://goo.gl/Hpglzy
Здравейте. Това е една анкета, която има за цел да оцени финансовата грамотност на населението. Моля да отделите 5 минути да я попълните. Анкетата е анонимна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеКрадат само частниците, които имат вземане даване с държавата. Що няма кражби при интернет доставчиците, ИТ сектора, кол центровете или експортно ориентираните компании, например? Ми, щото, държавата все още не си е пуснала мръсните лапи там.
Обратно, примера за източени и банкрутирали държавни предприятия - бол. Факт, доказван многократно. Държавате е повече от лош стопанин и затова си има обективи причини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеУНСС и подобните му са някаква тотална простотия.Най доброто е да бъдат ликвидирани.Към университетите по един стопански факултет и толкова.Това са едни празни дърдорковци неумеещи нищо и с две леви ръце.Та не разбрах държавата какъв стопанин е лош или добър?И от мен да знаеш между Андерс и Сорен и Пешо и Иван разлика няма.Като стане напечено частника духва с парите.Няма частник който да не е крадец и измамник.И да уточним аз не деля сържавата на лоша българска и добра шведска държавата си е държава навсякъде
Обратно, примера за източени и банкрутирали държавни предприятия - бол. Факт, доказван многократно. Държавате е повече от лош стопанин и затова си има обективи причини.
Коментар
Коментар