Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лични финанси
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеЕтажът ми от новата къща-5лв. само за осветление месечно- никой не живее.
Вила- 5лв.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ аз това не го разбирам. В моя фризер има само формичка за лед. Пък аз пия алкохола без лед и този лед не ми трябва. Все се чудя за какво изобщо го държа пуснат
Еееех, като си купя село и аз ще си спретна фризер за реколтата
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеФризерите за за месо и зеленчуци
Коментар
-
В апартамента като ги няма жената и детето - лятото- 30лв. Зимата, когато са тук - 40лв.
В старото ми къще в София където се ползва един хладилник, един фризер и един проточен бойлер-20лв.
Етажът ми от новата къща-5лв. само за осветление месечно- никой не живее.
Вила- 5лв.
Магазин - без да се ползва 8,50лв. за мощност 15кw.
Когато са заети всички останали имоти без апартамента , разхода скача от тройно на десеторно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ тя не е ли към дребните уреди
Много ми е интересно тва с 2-та фризера. Колко виски пиеш? За какво ти е толкова лед?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ тя не е ли към дребните уреди
Много ми е интересно тва с 2-та фризера. Колко виски пиеш? За какво ти е толкова лед?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениезабравих готварската печка
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАйде бе! Ела у дома и ще видиш
4 климатика
2 телевизора
2 компа
пералня
хладилник
2 фризера
бойлер
дребните уреди няма да ги изброявам
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКазах че съм на парно, и само ако е много студено пускам печка. Топлата вода си идва също. Един компютър, хладилник с фризер и от време на време се готви. Аз честно казано не разбирам как някой може да харчи няколко стотин лева за ток. Да си смени уредите очевидно нещо не им е наред.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКазах че съм на парно, и само ако е много студено пускам печка. Топлата вода си идва също. Един компютър, хладилник с фризер и от време на време се готви. Аз честно казано не разбирам как някой може да харчи няколко стотин лева за ток. Да си смени уредите очевидно нещо не им е наред.
4 климатика
2 телевизора
2 компа
пералня
хладилник
2 фризера
бойлер
дребните уреди няма да ги изброявам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение50 не е 20.А равновестко твърди че се отоплява на ток.Интересно ми е у комшиите ли се къпе или изобщо къпе ли се.То че жена и деца няма е ясно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ къФ е проблемът. Аз също плащам 50 тина кинта.
Коментар
Коментар