IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лични финанси

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Специално погледнах. Във фризера ми в момента има лед, един изяден на половина сладолед, един пакет зеленчуков микс и една водка флирт, която синът ми домъкна преди година от една екскурзия и никой не намира сили да пие от нея

Еееех, като си купя село и аз ще си спретна фризер за реколтата
    Прати ми водката по еконт, ако няма какво да я правиш и ти заема място

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
      Етажът ми от новата къща-5лв. само за осветление месечно- никой не живее.
      Вила- 5лв.

.
      Ей за такива трябва да има такса мощност, а не за големите потребители

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        И аз това не го разбирам. В моя фризер има само формичка за лед. Пък аз пия алкохола без лед и този лед не ми трябва. Все се чудя за какво изобщо го държа пуснат
        Специално погледнах. Във фризера ми в момента има лед, един изяден на половина сладолед, един пакет зеленчуков микс и една водка флирт, която синът ми домъкна преди година от една екскурзия и никой не намира сили да пие от нея

Еееех, като си купя село и аз ще си спретна фризер за реколтата

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Фризерите за за месо и зеленчуци
          Фризерите прецакват месото. Трябва си свежо месо иначе пържолите не се получават както трябва.

Коментар

• В апартамента като ги няма жената и детето - лятото- 30лв. Зимата, когато са тук - 40лв.
            В старото ми къще в София където се ползва един хладилник, един фризер и един проточен бойлер-20лв.
            Етажът ми от новата къща-5лв. само за осветление месечно- никой не живее.
            Вила- 5лв.
            Магазин - без да се ползва 8,50лв. за мощност 15кw.
            Когато са заети всички останали имоти без апартамента , разхода скача от тройно на десеторно.

Коментар

Е тя не е ли към дребните уреди

Много ми е интересно тва с 2-та фризера. Колко виски пиеш? За какво ти е толкова лед?
              И аз това не го разбирам. В моя фризер има само формичка за лед. Пък аз пия алкохола без лед и този лед не ми трябва. Все се чудя за какво изобщо го държа пуснат

Коментар

Много ми е интересно тва с 2-та фризера. Колко виски пиеш? За какво ти е толкова лед?
                Фризерите са за месо и зеленчуци

Коментар

забравих готварската печка

Коментар

Айде бе! Ела у дома и ще видиш

4 климатика
                    2 телевизора
                    2 компа
                    пералня
                    хладилник
                    2 фризера
                    бойлер

дребните уреди няма да ги изброявам
                    Е ти се отопляваш на ток. И на мен с отопление и топла вода ще излезе малко под 200 на месец.

Коментар

• Абе положението си е еВало мамата

Коментар

• забравих готварската печка

Коментар

Казах че съм на парно, и само ако е много студено пускам печка. Топлата вода си идва също. Един компютър, хладилник с фризер и от време на време се готви. Аз честно казано не разбирам как някой може да харчи няколко стотин лева за ток. Да си смени уредите очевидно нещо не им е наред.
                          Давай по-сериозно!!!

Коментар

Казах че съм на парно, и само ако е много студено пускам печка. Топлата вода си идва също. Един компютър, хладилник с фризер и от време на време се готви. Аз честно казано не разбирам как някой може да харчи няколко стотин лева за ток. Да си смени уредите очевидно нещо не им е наред.
                            Айде бе! Ела у дома и ще видиш

4 климатика
                            2 телевизора
                            2 компа
                            пералня
                            хладилник
                            2 фризера
                            бойлер

дребните уреди няма да ги изброявам

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              50 не е 20.А равновестко твърди че се отоплява на ток.Интересно ми е у комшиите ли се къпе или изобщо къпе ли се.То че жена и деца няма е ясно

Коментар

Е къФ е проблемът. Аз също плащам 50 тина кинта.
                                50 не е 20.А равновестко твърди че се отоплява на ток.Интересно ми е у комшиите ли се къпе или изобщо къпе ли се.То че жена и деца няма е ясно

Коментар

Working...
                                X