Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лични финанси
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМи и ние спекулантите сме така. Занимаваме се с това което обичаме. Доходите не са лоши. И на нас ни се случва да изкарваме повече отколкото харчим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеБорсата изобщо не ме интересува.Комар не играя.
Отделно - това, че си незнаещ не те прави прав. ОК инвестирай си парите в разсад - сей чушки и патладжани, прави каквото искаш със свободните си пари, тук никой не те осмива за това - в крайна сметка това е инвестиционната стратегия която си избрал. Но недей осмивай другите участници, които инвестират на борсата. Защото пари се правят и то не лоши.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМмм не, харесва ми европейско кино, скандинавско, английско, испанско
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеОт къде пък ти хрумна злоба?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ сега хедж фондовете ги съдят за милиард и половина. И трябва да са благодарни че са в Германия, защото за тази измама която са спретнали в САЩ щяха да лежат в затвора.
Аз само отбелязах факта, че автопроизводител също може да търгува с акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЯд го е на всички които печелят - ама иначе му е виновен българския манталитет
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеОт къде пък ти хрумна злоба?За каква злоба говориш.Аз просто се забавлявам с хвалбите на спечелилите.Големи професионалисти големо чудо.Всичко до един са обрани ма тук големи играчи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПешо, що такава злоба бе?! Към кого е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЕ аз пък имам щастието да се занимавам с това което обичам.И резултатите да са добри.Изкарваме повече отколкото харчим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнениеДа разбирам, че си пропуснал номера, който Порше извъртя на хедж-фондовете през 2008? Не че са спрели производството на коли, но си докараха някой и друг милиард от борсови операции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМного холивудски бичкии гледаш ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТо удвояването батка фасулска работа, вече е налице.
Сегинка работим по утрояването
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеБМВ и Даймлер са фирми, не са хора, собствениците им обаче са хора и реално не участват в управлението. Просто си прибират дивидентите.
Всъщност за нормални пазари, това собственика да е и управляващ се приема като супер лош сигнал за пазара. Има си професионални управляващи и собственици. Когато някой иска фирмата да се управлява професионално си наема професионалист. Основен собственик и в същото време управляващ си е в 90% от случайте рецепта за нещастие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнениеАшкослум , ама то просто няма как.Защо да бъхтиш за по-голяма заплата като няма да си повишиш разходите.Вярно че всичко е психическа настройка.Няма как да се настроя да работя повече да пестя за да живея с мисълта че някъде имам еди колко си и еди какво си.Просто не искам да работя за едната мисъл.
Ако идеята ти е пестиш за да намалиш работата все повече и повече и накрая тотално да я спреш и да цъкаш от някой лаптоп на яхта на индексите за разнообразие и лека тръпка го разбирам!
Но тук има един проблем, малко хора могат да се откажат от основното.Трудно е.Пак заради психология.Аз имах 2-3 години един период на тотална омраза и писване от заниманието си и даже за това бях пуснал тема кога да се пенсионираме.Така се получи, че за един месец по здравословни причини бях далече от работа и о чудо! Взе да ми лиспва и нямах търпение да се върна в офиса.
Коментар
Коментар