IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лични финанси

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    че то печеленето не е голяма философия, като върви нагоре индекса човек просто трябва да е в акции - и има голяма вероятност да печели.
    А кат тръгне надоле кво праим купуваме мушмули?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Ми и ние спекулантите сме така. Занимаваме се с това което обичаме. Доходите не са лоши. И на нас ни се случва да изкарваме повече отколкото харчим.
      Това виц ли е?Имам предвид големите доходи от спекула?А губещи има ли?Има ли някой в този форум който да е загубил?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Борсата изобщо не ме интересува.Комар не играя.
        Това го разбрахме всичките тука, но това не означава, че на борсата не могат да се вадят пари, доказах ти го за 20 годишен период. Прочети ми поста по-долу.

Отделно - това, че си незнаещ не те прави прав. ОК инвестирай си парите в разсад - сей чушки и патладжани, прави каквото искаш със свободните си пари, тук никой не те осмива за това - в крайна сметка това е инвестиционната стратегия която си избрал. Но недей осмивай другите участници, които инвестират на борсата. Защото пари се правят и то не лоши.
        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Ммм не, харесва ми европейско кино, скандинавско, английско, испанско
          А руското?

Коментар

От къде пък ти хрумна злоба?
            Помислих си че имаш нещо против борсите и борсовите играчи.

Коментар

И сега хедж фондовете ги съдят за милиард и половина. И трябва да са благодарни че са в Германия, защото за тази измама която са спретнали в САЩ щяха да лежат в затвора.
              Дали има измама съдът ще се произнесе.
              Аз само отбелязах факта, че автопроизводител също може да търгува с акции.

Коментар

Яд го е на всички които печелят - ама иначе му е виновен българския манталитет
                Не може да ме е яд на хвалби.Мое се хвалиш колкото си искаш....Мое да купиш и продадеш целия свят неколко пъти за месец.Давай щото нямам други забавления днес.Аз на борси не участвам.Просто искам да предпазя наивните дето мое повярват на хвалбите ти.

Коментар

От къде пък ти хрумна злоба?За каква злоба говориш.Аз просто се забавлявам с хвалбите на спечелилите.Големи професионалисти големо чудо.Всичко до един са обрани ма тук големи играчи.
                  че то печеленето не е голяма философия, като върви нагоре индекса човек просто трябва да е в акции - и има голяма вероятност да печели.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    Пешо, що такава злоба бе?! Към кого е
                    От къде пък ти хрумна злоба?За каква злоба говориш.Аз просто се забавлявам с хвалбите на спечелилите.Големи професионалисти големо чудо.Всичко до един са обрани ма тук големи играчи.

Коментар

Е аз пък имам щастието да се занимавам с това което обичам.И резултатите да са добри.Изкарваме повече отколкото харчим.
                      Ми и ние спекулантите сме така. Занимаваме се с това което обичаме. Доходите не са лоши. И на нас ни се случва да изкарваме повече отколкото харчим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнение
                        Да разбирам, че си пропуснал номера, който Порше извъртя на хедж-фондовете през 2008? Не че са спрели производството на коли, но си докараха някой и друг милиард от борсови операции.
                        Борсата изобщо не ме интересува.Комар не играя.

Коментар

Много холивудски бичкии гледаш ти.
                          Ммм не, харесва ми европейско кино, скандинавско, английско, испанско

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            То удвояването батка фасулска работа, вече е налице.
                            Сегинка работим по утрояването
                            Аз ако съм на твое място най малко удесеторяване на половин година щях да направя..

Коментар

БМВ и Даймлер са фирми, не са хора, собствениците им обаче са хора и реално не участват в управлението. Просто си прибират дивидентите.

Всъщност за нормални пазари, това собственика да е и управляващ се приема като супер лош сигнал за пазара. Има си професионални управляващи и собственици. Когато някой иска фирмата да се управлява професионално си наема професионалист. Основен собственик и в същото време управляващ си е в 90% от случайте рецепта за нещастие.
                              Много холивудски бичкии гледаш ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнение
                                Ашкослум , ама то просто няма как.Защо да бъхтиш за по-голяма заплата като няма да си повишиш разходите.Вярно че всичко е психическа настройка.Няма как да се настроя да работя повече да пестя за да живея с мисълта че някъде имам еди колко си и еди какво си.Просто не искам да работя за едната мисъл.
                                Ако идеята ти е пестиш за да намалиш работата все повече и повече и накрая тотално да я спреш и да цъкаш от някой лаптоп на яхта на индексите за разнообразие и лека тръпка го разбирам!
                                Но тук има един проблем, малко хора могат да се откажат от основното.Трудно е.Пак заради психология.Аз имах 2-3 години един период на тотална омраза и писване от заниманието си и даже за това бях пуснал тема кога да се пенсионираме.Така се получи, че за един месец по здравословни причини бях далече от работа и о чудо! Взе да ми лиспва и нямах търпение да се върна в офиса.
                                Е аз пък имам щастието да се занимавам с това което обичам.И резултатите да са добри.Изкарваме повече отколкото харчим.Повярвай има доходи които не може да похарчиш.Колите не са ми тръпка.За мен това е техника която ме придвижва от едно място на друго а не средство за демострация на мощ и простотия.Днес ходих на пчеларското изложение и си купих най различни семена картофи патлиджани чушки моркови.Подариха ми семена от сръбско зеле.Картофите един сорт е френски блу бел другия го забравих.Обзема ме нетърпение да идва пролетта и да почвам.За пенсия не мисля.Може би като навърша годините ще се пенсионирам за да получавам някаква сума щото все пак се осигурявам на максимума.Но няма да спра да работя.Ще работя докато имам сили и Бог ме държи на тая земя.Иначе е скучно и няма смисъл да се живее.Висенето по кафани и пейки не е за мен

Коментар

Working...
                                X