If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Марияне мерси за идеите ! Хотелите я играем с дъщерите ми, които са на 5г и на 9г, наистина страхотна игра ! Пожелавам и на други татковци да я пробват с децата си !
Съгласнa съм. Изобщо настолните игри, които в последните 2 години станаха много популярни, изграждат особено ефективно мислене в доста сфери.
Марияне мерси за идеите ! Хотелите я играем с дъщерите ми, които са на 5г и на 9г, наистина страхотна игра ! Пожелавам и на други татковци да я пробват с децата си !
Първо работата, после удоволствията, първо важното и трудното, после лесното и маловажно, а не както е логиката в училище - първо най-лесното и всичко наред, всеядно и без подбор
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
Кредитна карта, незабавна ликвидност в краен случай
Не съм сигурен дали в България банките предлагат Cash-on-call от кредитна карта, това е като заем при който ти определяш при заявката за колко време ще го връщаш 3,6,9 или 12 месеца, дава се обикновено до сумата от 80% от лимита на кредитната карта. Обикновено таксуват 0.6 до 0.8% на месец върху цялата сума(flat rate) без други такси или пък фиксиран процент 2,3,4,5,6,7% който го водят (processing fee) който се плаща в началото и всеки месец плащаш само минималната сума по картата(обикновено м/у 3-5%) без други начисления и удръжки.
Коментар