IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лични финанси

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Аз знам що съм на загуба.На загуба са всички без изключение.Та на загуба сме щото в тия фондове работят хора дето печелят в този форум.
    пенсионната ти вноска е дългосрочна, ще разбереш дали си на загуба от нея чак като почнеш да получаваш пенсия.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Да
      Ей така печелиш и ти.Затова ти казвам че ме лъжеш.И тоя бисер ще си го запиша в тефтера.Дано не ми искаш пари за авторските права.

Коментар

От къде да знам защо си на загуба от Алианц Питай ги тях. Нямам идея кои са на печалба и кои не, защото не ме интересуват.
        Аз знам що съм на загуба.На загуба са всички без изключение.Та на загуба сме щото в тия фондове работят хора дето печелят в този форум.

Коментар

Равновестни ако на 15 януари 2013г съм купил 1000 акции на цена 500 лева а днес те струват 700 спечелил ли съм?
          Да

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            Всичко зависи от локацията както при НИ. Батката не е вчерашен инвестирал е в ЗЗ до ракетна противоградушна площадка! Респект! На артилериста 365 кафета да му купува годишно, пак по-евтинджос ще му излезе от застраховка.
            Няма нищо такова.Дядо ми е купувал нивите.Тогава ракетните площадки са работели с кюмюр и са имали огняри.А към облаците са ги хвърляли по яките.Тези площадки са строени поне 30-40 години след като дядо е купил нивите.Артилериста е пич може би го познавате всички затова няма да му кажа името...

Коментар

Пак не ми отговаряш.Я ми кажи кога ще спечелят тези хора?И ми кажи защо аз като съм влязъл през 2001гв Алианц съм на загуба?Защо същите тези уж професионални педали изтриха информацията която казваше колко пари съм внесъл и колко е доходността.Ей така тихомълком.И не само това ами не можеш да си свалиш информацията от сайта им в електронен вид.Можеш само да разпечатиш.Посочи ми кои фондове са на печалба от началото и с колко?Тука ми пишете избирателно в минало време купил на 15 септември и продал на 12 ноември ама след като е минало времето.
              От къде да знам защо си на загуба от Алианц Питай ги тях. Нямам идея кои са на печалба и кои не, защото не ме интересуват.

Коментар

• Една демонстрация. Взимаме БГ 40 купуваме 10 случайни преди една година . Да кажем първите пет компании чиято втора буква в името е съгласна, като са наредени по азбучен ред. какво се получава
                Адванс Терафонд
                Албена
                Албена инвест
                Емка
                Еврохолд
                Елхим
                Енемона
                Енерго про
                Енергони
                Евро инс

получава се ръст от 9,12% за годината при равна тежест, без да броим дивидентите и то след като Енергони са загубили 95% от стойността си.

Коментар

Ами това твоето е твърдение с доста странна логика. Значи в САЩ може да се печели като върви борсата нагоре, но в България тукашните спекуланти са някакви странна порода и когато пазара върви нагоре те всъщност губят, въпреки че всъщност няма къси и е малко странно как изобщо може да се губи когато пазара върви нагоре.

Не усещаш ли че твърденията ти избиват на лека форма на лудост, при такова отричане на реалността.
                  Равновестни ако на 15 януари 2013г съм купил 1000 акции на цена 500 лева а днес те струват 700 спечелил ли съм?

Коментар

Защо си мислиш че хората лъжат, тук доста хора си казват какво имат, а понякога и кога излизат, много лесно можеш да видиш дали са на печалба или не.

А за 2008 - ами случва се и да загуби човек. Както навсякъде на друго място. 2007 и 2008 са загубили, но 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005,2006, началото на 2007, 2009, 2010, 2012, 2013 са спечелили. Очевидно имаш някаква обсесия към 2008, но тя не е всичко на този свят
                    Пак не ми отговаряш.Я ми кажи кога ще спечелят тези хора?И ми кажи защо аз като съм влязъл през 2001гв Алианц съм на загуба?Защо същите тези уж професионални педали изтриха информацията която казваше колко пари съм внесъл и колко е доходността.Ей така тихомълком.И не само това ами не можеш да си свалиш информацията от сайта им в електронен вид.Можеш само да разпечатиш.Посочи ми кои фондове са на печалба от началото и с колко?Тука ми пишете избирателно в минало време купил на 15 септември и продал на 12 ноември ама след като е минало времето.

Коментар

Ама вземете да четете стига писахте ей така бръкнали с малкия пръс в носа.Казвам че форумните печалбари не печелят а лъжат и то яко.Никой от тука пишещите не е спечелил нищо.А това че някой по света печели е ясно.Как по точно да го напиша?
                      Ами това твоето е твърдение с доста странна логика. Значи в САЩ може да се печели като върви борсата нагоре, но в България тукашните спекуланти са някакви странна порода и когато пазара върви нагоре те всъщност губят, въпреки че всъщност няма къси и е малко странно как изобщо може да се губи когато пазара върви нагоре.

Не усещаш ли че твърденията ти избиват на лека форма на лудост, при такова отричане на реалността.

Коментар

• Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнение
                        Бате Пешо наистина си доста краен.Ти искаш да кажеш че всеки губи от борсите по света.Не е коректно да питаш влезлите 2008 колко са спечелили.Ако искаш с рогите направо питай октовмри 2007-ма който е влязъл на Софикс колко е спечелил.
                        Ама отговори ти, който е влязъл в Ейпъл 2001-ва накрая колко е спечелил.
                        Ама вземете да четете стига писахте ей така бръкнали с малкия пръс в носа.Казвам че форумните печалбари не печелят а лъжат и то яко.Никой от тука пишещите не е спечелил нищо.А това че някой по света печели е ясно.Как по точно да го напиша?

Коментар

Нещо много яко си се объркал.Аз с борси не се занимавам.С тарикати и мошеници комар не играя.Изобщо комар не играя.И правя разлика между форум и реалност.Не ме яд на никого камо ли на някой дето печели.Ма не вярвам че дори и един от форумните капацитети печели.По скоро тука се хвали и си вярва че това дето го пише е факт.Предложения за инвестиции никъде не съм правил не си измисляй.И опазил ме Господ пък да казвам кой как да живее.Всеки има правото да си харчи парите както реши само не бива да лъже.Да те питам и теб.Я ми кажи влезлите на БФБ през 2008 при СОФИКС 2000 колко спечелиха до февруари 2014?И кога ще спечелелят ако предположим че не са продали и избягали като тотално са загубили?
                          Защо си мислиш че хората лъжат, тук доста хора си казват какво имат, а понякога и кога излизат, много лесно можеш да видиш дали са на печалба или не.

А за 2008 - ами случва се и да загуби човек. Както навсякъде на друго място. 2007 и 2008 са загубили, но 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005,2006, началото на 2007, 2009, 2010, 2012, 2013 са спечелили. Очевидно имаш някаква обсесия към 2008, но тя не е всичко на този свят

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            Земеделие - фабрика без покрив , може и да изкараш продукция но може и да не изкараш, пък и да изкараш няма гаранция че ще продадеш на добра печалба и няма да се повреди продукцията преди да си я реализирал.

Трейдърко я сега да вземем да разсъждаваме като тебе.Да предположим че всички земеделци по света решат че не бива да сеят и жънат щото фабриката е на открито и отидат на Уолстрийт.Там се почват едни покупко продажби ум да ти зайде.Кво че ручаш бе юнак?Борсата не става за ручане токо също доларите и те.

Коментар

• Бате Пешо наистина си доста краен.Ти искаш да кажеш че всеки губи от борсите по света.Не е коректно да питаш влезлите 2008 колко са спечелили.Ако искаш с рогите направо питай октовмри 2007-ма който е влязъл на Софикс колко е спечелил.
                              Ама отговори ти, който е влязъл в Ейпъл 2001-ва накрая колко е спечелил.

Коментар

Бате Пешо, ама ти наистина имаш нещо лично срещу борсата Или си загубил много пари или те е яд че не печелиш, когато другите печелят.

Не виждам тук никой да се пробва да те кара да инвестираш - честно казано с такава нагласа като твоята и силно ме съмнява някой да иска да ти вземе парите. Ще си просто един вечно мрънкащ таралеж в гащите, а никой не иска някой да му докарва нерви заради мизерната комисионна, която евентуално ще спечели от твоите пари. То просто няма да си заслужава усилията

Така че инвестирай си в разсад, трактори и депозити и се радвай на живота. Какво удоволствие ти доставя да казваш на хора, които очевидно се чувстват добре със собствените си инвестиции, че инвестициите им не струват. Ами очевидно за тях лично техните инвестиции са по-подходящи от твоите. Всъщност то за почти всички в този форум твоите предложения за инвестиране са неподходящи, но не защото са лоши, а просто защото изискват цялостна промяна на начина на живот на човек, промяна която на повечето хора няма да им хареса.
                                Нещо много яко си се объркал.Аз с борси не се занимавам.С тарикати и мошеници комар не играя.Изобщо комар не играя.И правя разлика между форум и реалност.Не ме яд на никого камо ли на някой дето печели.Ма не вярвам че дори и един от форумните капацитети печели.По скоро тука се хвали и си вярва че това дето го пише е факт.Предложения за инвестиции никъде не съм правил не си измисляй.И опазил ме Господ пък да казвам кой как да живее.Всеки има правото да си харчи парите както реши само не бива да лъже.Да те питам и теб.Я ми кажи влезлите на БФБ през 2008 при СОФИКС 2000 колко спечелиха до февруари 2014?И кога ще спечелелят ако предположим че не са продали и избягали като тотално са загубили?

Коментар

Working...
                                X