IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

CFA или магистратура в чужд университет?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Усилия - доходност - инженер и доктор е безсмислено, средното заплащане е безумно ниско, а да се надява човек да се докопа до някакво нормално заплащане е прекалено рисково - т.е. никакви пари много усилия. Само мазохист може да се хване на подобна глупост.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
      Да, ама за инженер или доктор се иска здраво учене, не е като меринджейството ... Един такъв с някаква меринджейска специалност от УНСС даже има нахалството да си подаде документите за работа при нас, при положение, че в обявата като изискване пишеше "степен - магистър, специалност ядрена физика или ядрена и топлоенергетика".
      Е ми те нали всичко могат и разбират.То в УНСС таки им говорят и те си вярват

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Стига с тия меринджей бе.Колкото и да учиш за меринджей работа няма.Запиши се за инженер или доктор.
        Да, ама за инженер или доктор се иска здраво учене, не е като меринджейството ... Един такъв с някаква меринджейска специалност от УНСС даже има нахалството да си подаде документите за работа при нас, при положение, че в обявата като изискване пишеше "степен - магистър, специалност ядрена физика или ядрена и топлоенергетика".
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Roma Разгледай мнение
          Здравейте на всички!
          Регистрирах се в този чудесен форум с надеждата да получа различна и ценна информация. Направо по темата, работя в банка, но искам да се квалифицирам с надеждата , че ще имам по-д-бри възможности за в бъдеще. Много бих искъл да получа мнения по въпроса кой от двата пътя да избера? CFA или магистратура в чужд университет " Banking and Finance"? Основната ми цел и желание е да замина в последствие да работя в чужбина и за това и много бих искал да се квалифицирам допълнително. Много Ви благодаря предварително! Поздрави на всички!
          Стига с тия меринджей бе.Колкото и да учиш за меринджей работа няма.Запиши се за инженер или доктор.

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
            Където и да му е адреса, щом в CV-то пище "nationality:Bulgarian" всичко приключва.
            Отговора е винаги един същ: "Благодарим за инетереса към нашата компания.Впечатлени сме от Вашата квалификация и опит,но за момента не можем да Ви предложим подходяща длъжност. Продължавайте да следите обявите на сайта ни."

Пускал съм адреси и телефони в Лондон и Женева.
            Личен опит.
            Да, прав си, и това го има... родени сме на кофти място в кофти време.

Но препоръчвам на момчето да дерзае. И аз съм по-неговия път.
            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
              Магистратура в чужбина.

Предимствата са, че е по-лесно от CFA, и учейки там на място ще можеш да си намериш по-лесно работа, т.е. ще си на място. Иначе подавайки CV-та от България, много трудно някой да те извика на интервю.
              Едно е да те извикат на работа, когато си вече в лондон на място или който и да е град например, друго е в CV-то ти да пише адрес: софия.
              Където и да му е адреса, щом в CV-то пище "nationality:Bulgarian" всичко приключва.
              Отговора е винаги един същ: "Благодарим за инетереса към нашата компания.Впечатлени сме от Вашата квалификация и опит,но за момента не можем да Ви предложим подходяща длъжност. Продължавайте да следите обявите на сайта ни."

Пускал съм адреси и телефони в Лондон и Женева.
              Личен опит.
              Only God Can Judge me...

Коментар

• Магистратура в чужбина.

Предимствата са, че е по-лесно от CFA, и учейки там на място ще можеш да си намериш по-лесно работа, т.е. ще си на място. Иначе подавайки CV-та от България, много трудно някой да те извика на интервю.
                Едно е да те извикат на работа, когато си вече в лондон на място или който и да е град например, друго е в CV-то ти да пише адрес: софия.
                Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• CFA или магистратура в чужд университет?

Здравейте на всички!
                  Регистрирах се в този чудесен форум с надеждата да получа различна и ценна информация. Направо по темата, работя в банка, но искам да се квалифицирам с надеждата , че ще имам по-д-бри възможности за в бъдеще. Много бих искъл да получа мнения по въпроса кой от двата пътя да избера? CFA или магистратура в чужд университет " Banking and Finance"? Основната ми цел и желание е да замина в последствие да работя в чужбина и за това и много бих искал да се квалифицирам допълнително. Много Ви благодаря предварително! Поздрави на всички!
                Working...
                X