IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

CFA или магистратура в чужд университет?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• универиситета е необходим zа да се внедриsh zа банките
    след това играе все по малко.
    networking и елегатна нахалност са 90% след 2рата годиан. ли4ен опит от commodity space.

CFA: nice to have it but nobody really cares

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
      Ами от една година насам ... вече се отказах де... при 14 годишен опит и отличен портфейл
      имаш ли тяхна диплома и каква?

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
        кое, унито ли? Доста преди кризата. Но си сменям работите, когато ми скимне. Никъв проблем ако си с тяхна диплома. От кога са го въвели тва с националността да поразпитам за кво става дума, че не съм в час? Твоя опит какъв е, че ми стана любопитно?
        Ами от една година насам ... вече се отказах де... при 14 годишен опит и отличен портфейл
        Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
          University of Sheffield или Sheffield Hallam?
          и двата са шит

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
            University of Sheffield

Коментар

• Първоначално изпратено от Roma Разгледай мнение
              Ами Унивесритета е в Шефилд, а магистратурата е "Banking and Finance"

Коментар

• Първоначално изпратено от lookff Разгледай мнение
                Магистратура в чужбина. Много са важни качеството на университета и на самата магистърска програма.
                Ами Унивесритета е в Шефилд, а магистратурата е "Banking and Finance"

Коментар

• Магистратура в чужбина. Много са важни качеството на университета и на самата магистърска програма.

Коментар

От преди колко време???
                    кое, унито ли? Доста преди кризата. Но си сменям работите, когато ми скимне. Никъв проблем ако си с тяхна диплома. От кога са го въвели тва с националността да поразпитам за кво става дума, че не съм в час? Твоя опит какъв е, че ми стана любопитно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                      Магистратура в чужбина.

Предимствата са, че е по-лесно от CFA, и учейки там на място ще можеш да си намериш по-лесно работа, т.е. ще си на място. Иначе подавайки CV-та от България, много трудно някой да те извика на интервю.
                      Едно е да те извикат на работа, когато си вече в лондон на място или който и да е град например, друго е в CV-то ти да пише адрес: софия.
                      Магистратура в чужбина! CFA е отлично, но определено дипломата от качествен университет в чужбина си е доста по-добре. Както каза колегата, ще може малко да се отърсиш от българската действителност и по-добре да се аклиматизираш за нова работа:
                      - ще учиш по-добре;
                      - ще практикуваш езика, защото повярвай ми е много важно;
                      - ще смениш средата;
                      - ще може да сравняваш...

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
                        защо говориш глупости. Ами ако завърши чужд университевт няма значение ква му е националноста. личен опит.
                        От преди колко време???
                        Only God Can Judge me...

Коментар

Където и да му е адреса, щом в CV-то пище "nationality:Bulgarian" всичко приключва.
                          Отговора е винаги един същ: "Благодарим за инетереса към нашата компания.Впечатлени сме от Вашата квалификация и опит,но за момента не можем да Ви предложим подходяща длъжност. Продължавайте да следите обявите на сайта ни."

Пускал съм адреси и телефони в Лондон и Женева.
                          Личен опит.
                          защо говориш глупости. Ами ако завърши чужд университевт няма значение ква му е националноста. личен опит.

Коментар

• Абе колеги,

момчето ви попита елементарен въпрос, вие го обърнахте на житейска философия тука
                            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Roma Разгледай мнение
                              Не мога да стана доктор нито инженер понеже съм преценил , че не е работа за мен! Нито имам възможноста и капацитета да работя тези работи, но и никога не съм ги подценявеал като професии. Както казах работя в банковата сфера и е нормално да искам да се развивам! Не очаквам, че ще работя шеф, просто искам да имам един по сносен и добър живот и се опитвам да го постигна.
                              Би ли разяснил какво означава това клише "искам да се развивам"?Искаш да катериш началническата стълбица искаш повече пари нововъдения ли ще внедряваш ново банково дело ли ще въвеждаш.На мен това искам да се развивам ми звучи като искам бързо да стана шеф да направя пари и да съм с хубави мацки.Все пак има и нещо много положително в теб.Преценил си че нямаш капацитета за инженер.Малко са хората способни да преценят това и затова получаваш най малкото уважение от мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Стига с тия меринджей бе.Колкото и да учиш за меринджей работа няма.Запиши се за инженер или доктор.

Не мога да стана доктор нито инженер понеже съм преценил , че не е работа за мен! Нито имам възможноста и капацитета да работя тези работи, но и никога не съм ги подценявеал като професии. Както казах работя в банковата сфера и е нормално да искам да се развивам! Не очаквам, че ще работя шеф, просто искам да имам един по сносен и добър живот и се опитвам да го постигна.

Коментар

Working...
                                X