IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Innovative Securities и Life Division Ltd - измама ли е това?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
    Да,разбрах,че няма доказателствен материал за регулацията
    И "рискуват" достатъчно добре описва всичко
    Естествено , че има риск , но е приемлив . А това , което са написали в онзи сайт с рекламата на продукта / че печелиш около 25 % не е вярно / . Никой не ти обещава сигурна печалба. Например април 2012 имаше 7% печалба, а май и юни - 0,25 % Но със сигурност рискът от загуба е сведен до минимум - просто инвестиционния портфейл е много разнообразен. Освен това ,ако имаш достатъчно познания, можеш ти да им кажеш къде да ти инвестират парите .

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      ее, щом не са дали телефони за връзка в Нигерия, ок са си
      верно се зачудих, човек, ако има оплаквания къде пуска жалби - на адреса в ню зенландия или на адреса в Унгария...или пък в Анталия, заради сборището там
      ...нещо се замотах от тия космополитни мега компании
      На арменския поп
      Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Аз предлагам лично г.н Андрей Стоянов да ми я презентира
        И честно да си кажа, имам малко проблеми с инвестиране в компания, регистрирана в Нова Зеландия с директор Българин с адрес в Унгария и бивш директор панамец
        ...
        ее, щом не са дали телефони за връзка в Нигерия, ок са си
        верно се зачудих, човек, ако има оплаквания къде пуска жалби - на адреса в ню зенландия или на адреса в Унгария...или пък в Анталия, заради сборището там
        ...нещо се замотах от тия космополитни мега компании

Коментар

• Първоначално изпратено от kokotom Разгледай мнение
          Ок. Не се изразих правилно. Документи показват по време на презентациите. А съм ходил на няколко . На първите три все още нямах договор. Направих го впоследствие.
          А за регулацията няма как да ти покажа в момента доказателствен материал.
          Факт е , че на семинарите почти няма българи . Доста повече са от Русия,Украйна и т.н. Явно руснаците по-лесно рискуват, отколкото българите
          Да,разбрах,че няма доказателствен материал за регулацията
          И "рискуват" достатъчно добре описва всичко

Коментар

Няма как да ме накарат,щом не са регулираниИ кой нормален човек първо подписва договор,а после гледа документите?!Това малко ми напомня едни схеми,които се дискутират в една съседна тема!
            Ок. Не се изразих правилно. Документи показват по време на презентациите. А съм ходил на няколко . На първите три все още нямах договор. Направих го впоследствие.
            А за регулацията няма как да ти покажа в момента доказателствен материал.
            Факт е , че на семинарите почти няма българи . Доста повече са от Русия,Украйна и т.н. Явно руснаците по-лесно рискуват, отколкото българите

Коментар

Всъщност искат да те накарат да отидеш на място и да провериш - най вече на семинар. От това нищо не губиш.Така или иначе след това всички имат сключени договори.А копия от всички документи показват , когато вече си клиент.
              Няма как да ме накарат,щом не са регулираниИ кой нормален човек първо подписва договор,а после гледа документите?!Това малко ми напомня едни схеми,които се дискутират в една съседна тема!

Коментар

Да,така смятам.И не само така смятам,но и от сайта на компанията личи,че е така!Когато една компания е регулирана,това нещо винаги се отбелязва,защото дава сигурност на клиентите,а и винаги може да се провери в съответната комисия,била британска,щатска,новозенландска или КФН,ако щеш.Самият ти отговор показва,че съм прав!"Щом така смяташ' не е име на който и да било регулатор

И аз съм до тук по тази тема!
                Всъщност искат да те накарат да отидеш на място и да провериш - най вече на семинар. От това нищо не губиш.Така или иначе след това всички имат сключени договори.А копия от всички документи показват , когато вече си клиент.

Коментар

Щом така смяташ
                  Да,така смятам.И не само така смятам,но и от сайта на компанията личи,че е така!Когато една компания е регулирана,това нещо винаги се отбелязва,защото дава сигурност на клиентите,а и винаги може да се провери в съответната комисия,била британска,щатска,новозенландска или КФН,ако щеш.Самият ти отговор показва,че съм прав!"Щом така смяташ' не е име на който и да било регулатор

И аз съм до тук по тази тема!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Аз приключих с темата. Всеки си има глава на раменете
                    Аз предпочитам сам да си губя парите
                    Абсолютно си прав

Коментар

• Аз приключих с темата. Всеки си има глава на раменете
                      Аз предпочитам сам да си губя парите

Коментар

• До onufri

Щом така смяташ

Коментар

• ДО НАИВНИК

Няма проблем да ти я презентира. Има презентации почти всяка седмица в Анталия - заради визите за ЕС.

Коментар

Регулират ги общо взето всички - англичани , американци и т.н - всички техни служби - имат проверки непрекъснато от поне шест места - най-вече от американците за пране на пари.НА бившия македонски президент не му разрешиха да има сметка при тях - заради недоказан произход на парите
                            С други думи,никой

Коментар

• До ATODOROV

Прегледах линка в техношоп-а .
                              Сметката изобщо не е швейцарска - като локация - сметката се отваря в ONE BANK - Mauritius. за по-малки клиенти. ONE BANK е само транзакционна банка - просто е по-евтино.ЗА по-богати клиенти ползват VALARTIS в Швейцария,а и други банки.
                              Просто услугата е идентична със услугите на швейцарските инв. банки.
                              Засега толкова.

Коментар

• Аз предлагам лично г.н Андрей Стоянов да ми я презентира
                                И честно да си кажа, имам малко проблеми с инвестиране в компания, регистрирана в Нова Зеландия с директор Българин с адрес в Унгария и бивш директор панамец

Full legal name: Andrej SZTOJANOV
                                Residential Address: Bimbo Ut, Budapest, 1022 , Hungary
                                Appointment Date: 01 VI 2010
                                Consent: Link to Consent Form
                                Historic data for directorsHide History

Former Directors

Full legal name: Roger Alberto SANTAMARIA DEL CID
                                Residential Address: Banking District, 50th Street, Global Plaza Tower, 19th Floor, Suite H, Panama City, Panama ,
                                Appointment Date: 28 XI 2008
                                Ceased date: 01 VI 2010
                                Consent: Link to Consent Form

Коментар

Working...
                                X