Първоначално изпратено от onufri
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Innovative Securities и Life Division Ltd - измама ли е това?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеее, щом не са дали телефони за връзка в Нигерия, ок са си
верно се зачудих, човек, ако има оплаквания къде пуска жалби - на адреса в ню зенландия или на адреса в Унгария...или пък в Анталия, заради сборището там
...нещо се замотах от тия космополитни мега компанииВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз предлагам лично г.н Андрей Стоянов да ми я презентира
И честно да си кажа, имам малко проблеми с инвестиране в компания, регистрирана в Нова Зеландия с директор Българин с адрес в Унгария и бивш директор панамец
...
верно се зачудих, човек, ако има оплаквания къде пуска жалби - на адреса в ню зенландия или на адреса в Унгария...или пък в Анталия, заради сборището там
...нещо се замотах от тия космополитни мега компании
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokotom Разгледай мнениеОк. Не се изразих правилно. Документи показват по време на презентациите. А съм ходил на няколко . На първите три все още нямах договор. Направих го впоследствие.
А за регулацията няма как да ти покажа в момента доказателствен материал.
Факт е , че на семинарите почти няма българи . Доста повече са от Русия,Украйна и т.н. Явно руснаците по-лесно рискуват, отколкото българите
И "рискуват" достатъчно добре описва всичкоВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеНяма как да ме накарат,щом не са регулираниИ кой нормален човек първо подписва договор,а после гледа документите?!Това малко ми напомня едни схеми,които се дискутират в една съседна тема!
А за регулацията няма как да ти покажа в момента доказателствен материал.
Факт е , че на семинарите почти няма българи . Доста повече са от Русия,Украйна и т.н. Явно руснаците по-лесно рискуват, отколкото българите
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokotom Разгледай мнениеВсъщност искат да те накарат да отидеш на място и да провериш - най вече на семинар. От това нищо не губиш.Така или иначе след това всички имат сключени договори.А копия от всички документи показват , когато вече си клиент.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеДа,така смятам.И не само така смятам,но и от сайта на компанията личи,че е така!Когато една компания е регулирана,това нещо винаги се отбелязва,защото дава сигурност на клиентите,а и винаги може да се провери в съответната комисия,била британска,щатска,новозенландска или КФН,ако щеш.Самият ти отговор показва,че съм прав!"Щом така смяташ' не е име на който и да било регулатор
И аз съм до тук по тази тема!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokotom Разгледай мнениеЩом така смяташ
И аз съм до тук по тази тема!Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз приключих с темата. Всеки си има глава на раменете
Аз предпочитам сам да си губя парите
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokotom Разгледай мнениеРегулират ги общо взето всички - англичани , американци и т.н - всички техни служби - имат проверки непрекъснато от поне шест места - най-вече от американците за пране на пари.НА бившия македонски президент не му разрешиха да има сметка при тях - заради недоказан произход на паритеВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
До ATODOROV
Прегледах линка в техношоп-а .
Сметката изобщо не е швейцарска - като локация - сметката се отваря в ONE BANK - Mauritius. за по-малки клиенти. ONE BANK е само транзакционна банка - просто е по-евтино.ЗА по-богати клиенти ползват VALARTIS в Швейцария,а и други банки.
Просто услугата е идентична със услугите на швейцарските инв. банки.
Засега толкова.
Коментар
-
Аз предлагам лично г.н Андрей Стоянов да ми я презентира
И честно да си кажа, имам малко проблеми с инвестиране в компания, регистрирана в Нова Зеландия с директор Българин с адрес в Унгария и бивш директор панамец
Full legal name: Andrej SZTOJANOV
Residential Address: Bimbo Ut, Budapest, 1022 , Hungary
Appointment Date: 01 VI 2010
Consent: Link to Consent Form
Historic data for directorsHide History
Former Directors
Full legal name: Roger Alberto SANTAMARIA DEL CID
Residential Address: Banking District, 50th Street, Global Plaza Tower, 19th Floor, Suite H, Panama City, Panama ,
Appointment Date: 28 XI 2008
Ceased date: 01 VI 2010
Consent: Link to Consent Form
Коментар
Коментар