Да , картата работи.Аз лично я ползвам редовно.Ако не искаш да ползваш техните услуги-изтегли си парите
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Innovative Securities и Life Division Ltd - измама ли е това?
Collapse
X
-
Сашка здравей, аз съм д-р Черкезов и както виждам имаме сходни интереси.
Ще ми бъде приятно да се видим следващата седмица на кафе и да обсъдим ще сме си полезни за напред.
С Уважение,
Д-р Николай ЧеркезовДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sashka.ivanova Разгледай мнениеТи забелязал ли си от коя година е тази публикация: 2009-та
Първоначално изпратено от sashka.ivanova Разгледай мнениепомисли възможно ли е пирамида да съществува толкова дълго незасегната от никого.
Първоначално изпратено от sashka.ivanova Разгледай мнениеКолкото до картата съдържа логото на Мастъркард, за да се направи това трябва да се платят лицензи, такси за дизайн на картата, да се минат сертификации и проверки.
Първоначално изпратено от sashka.ivanova Разгледай мнениеКогато някой е регистриран като финансова организация той подлежи на строг контрол от всякъде.
В презентацията на ProfixMax от 2013 година се казва, че Innovative Securities LTD е привлякла и управлява 1 милиард долара, но липсва годишен финансов отчет, който да потвърди тази информация. Къде са парите, които управлява Innovative Securities LTD и колко точно са те?Last edited by atodorov; 03.12.2013, 15:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sashka.ivanova Разгледай мнениеТи забелязал ли си от коя година е тази публикация: 2009-та, помисли възможно ли е пирамида да съществува толкова дълго незасегната от никого. Още нещо прочете ли коментарите долу под статията. Статия като тази според мен се нарича конкуренция и опетняване на репутация.
Не е възможно хиляди клиенти да са доволни и понеже някой си написал някъде си че това е пирамида всички веднага да се вържем като шарани на това. Загледай се в коментарите долу и си направи изводите.
Относно въпроса ти:
Kакво се е случило с хората, вложили парите си в Innovative Finanz AG
Те да прехвърлени с Innovative Securities LTD. Никой не си е загубил парите или те да са изчезнали на някъде.
Другият въпрос:
Също така, доколкото разбрах, консултант може да стане всеки
Няма никъде свободна регистрация.
Консултант можеш да станеш само ако оторизиран човек те регистрира, негово задължение е да те обучи и навигира. За това се правят семинари, обучения и тем подобни - не може да дойдеш от някъде си и веднага да почнеш да правиш мазаници.
Колкото до картата съдържа логото на Мастъркард, за да се направи това трябва да се платят лицензи, такси за дизайн на картата, да се минат сертификации и проверки.
Картите работят нормално и са идеални за целите си, коя друга компания ще ти предложи да инвестира твойте финанси и в същото време да можеш да ги изтеглиш по всяко време когато ти скимне от картата си. Това е един вид гаранция че разполагаш с парите си навсякъде.
Когато някой е регистриран като финансова организация той подлежи на строг контрол от всякъде.
Забелязал ли си че Life Division има ISO сертификат за качество на работа - поради това подлежи на проверки и одити всяка година.
Innovative Securities продължава да се развива все повече и повече и според мен това е достатъчно показно за качеството на услугите които предлагат.
Коментар
-
Ти забелязал ли си от коя година е тази публикация: 2009-та, помисли възможно ли е пирамида да съществува толкова дълго незасегната от никого. Още нещо прочете ли коментарите долу под статията. Статия като тази според мен се нарича конкуренция и опетняване на репутация.
Не е възможно хиляди клиенти да са доволни и понеже някой си написал някъде си че това е пирамида всички веднага да се вържем като шарани на това. Загледай се в коментарите долу и си направи изводите.
Относно въпроса ти:
Kакво се е случило с хората, вложили парите си в Innovative Finanz AG
Те да прехвърлени с Innovative Securities LTD. Никой не си е загубил парите или те да са изчезнали на някъде.
Другият въпрос:
Също така, доколкото разбрах, консултант може да стане всеки
Няма никъде свободна регистрация.
Консултант можеш да станеш само ако оторизиран човек те регистрира, негово задължение е да те обучи и навигира. За това се правят семинари, обучения и тем подобни - не може да дойдеш от някъде си и веднага да почнеш да правиш мазаници.
Колкото до картата съдържа логото на Мастъркард, за да се направи това трябва да се платят лицензи, такси за дизайн на картата, да се минат сертификации и проверки.
Картите работят нормално и са идеални за целите си, коя друга компания ще ти предложи да инвестира твойте финанси и в същото време да можеш да ги изтеглиш по всяко време когато ти скимне от картата си. Това е един вид гаранция че разполагаш с парите си навсякъде.
Когато някой е регистриран като финансова организация той подлежи на строг контрол от всякъде.
Забелязал ли си че Life Division има ISO сертификат за качество на работа - поради това подлежи на проверки и одити всяка година.
Innovative Securities продължава да се развива все повече и повече и според мен това е достатъчно показно за качеството на услугите които предлагат.
Коментар
-
Днес попаднах на информация, че Life Division и Innovative Finanz AG са включени в ТОЗИ списък с пирамиди. Въвлечено е името на г-н Андрей Стоянов (Sztojanov Sztojanov Andrej), който понастоящем е директор на Innovative Securities. Kакво се е случило с хората, вложили парите си в Innovative Finanz AG посредством консултантите на Life Division? Също така, доколкото разбрах, консултант може да стане всеки и няма минимални изисквания, опит във финансовата сфера или диплома?
Гледах презентацията на ProfitMax, който се предлага от Innovative Securities в YouTube. Доколкото разбрах, дебитната карта, с която можеш да си теглиш парите, се издава от Choice Limited Bank в Белиз. Някой пробвал ли е да тегли пари, след тази новина: ЦБ Белиза предупредил коллег из РФ об отсутствии лицензии у Innovative Securities Ltd. и тук, и още?Last edited by atodorov; 02.12.2013, 18:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sashka.ivanova Разгледай мнениеInnovative Finanz до колкото съм чувала от агенти е закрита нарочно с някаква цел, но това не означава че клиентите са си изгубили инвестициите, всички клиенти са били прехвърлени в Innovative Securities, една моя позната от пловдив е била клиент на Finanz и до колкото знам е доволна понеже в момента е клиент в Innovative Securities.
Колкото до регулациите първо се регулира от Нова Зеландия където е регистрирана като финансова организация, второ от Европейският Съюз защото извършва финансова дейност на територията на ЕС, трето от Банките партньори който имат два тона изисквания, политики за пране на пари и т.н. и четвърто от Мастъркард който няма да предоставят на нерегулирана компания да издава и оперира с техни карти.
Повечето от нещата се разбират когато станеш клиент защото информацията преди логин в сайта е наистина много орязана.
До колкото знам не можеш току така да станеш клиент, с теб трябва да се свърже консултант който да ти разясни и отговори на всички въпроси предварително.
Коментар
-
Innovative Finanz до колкото съм чувала от агенти е закрита нарочно с някаква цел, но това не означава че клиентите са си изгубили инвестициите, всички клиенти са били прехвърлени в Innovative Securities, една моя позната от пловдив е била клиент на Finanz и до колкото знам е доволна понеже в момента е клиент в Innovative Securities.
Колкото до регулациите първо се регулира от Нова Зеландия където е регистрирана като финансова организация, второ от Европейският Съюз защото извършва финансова дейност на територията на ЕС, трето от Банките партньори който имат два тона изисквания, политики за пране на пари и т.н. и четвърто от Мастъркард който няма да предоставят на нерегулирана компания да издава и оперира с техни карти.
Повечето от нещата се разбират когато станеш клиент защото информацията преди логин в сайта е наистина много орязана.
До колкото знам не можеш току така да станеш клиент, с теб трябва да се свърже консултант който да ти разясни и отговори на всички въпроси предварително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от atodorov Разгледай мнениеБлагодаря на всички, които взеха отношение по темата досега. Специални благодарности на Наивник, който нямам удоволствието да познавам лично, но чиито мнения чета с интерес във Форекс темата
Предложиха ми да вляза с 10000 евро, като чистата печалба на година ще бъде от порядъка на 1000-1200 евро. Това което не успяха да ми кажат, е дали има някакво доказателство, че парите се инвестират изобщо някъде, а не се използват за изплащане на лихви на останалите инвеститори в схемата?
Г-н. Андрей Стоянов, дали не чете Инвестор БГ и дали не може да внесе повече яснота в качеството си на управител на Innovative Securities? Информацията на официалния сайт е по-скоро с пожелателен характер.
Търсейки в Интернет, научих, че в периода 2007г. - 2010г. г-н Андрей Стоянов е управлявал друга компания (Innovative Finanz), представяща подобни финансови услуги, която е фалира през месец май 2010.
Тъй като дейността на фирмата не е регулирана, а парите се изпращат в слабо регулирана офшорна зона (банка на остров Мавриций), което е предпоставка за пиене на студена вода, документи които доказват по неоспорим начин, че Innovative Securities извършва някаква инвестиционна дейност ИЗОБЩО, биха били от голяма полза.
Някой?
Коментар
-
Първоначално изпратено от atodorov Разгледай мнениеБлагодаря на всички, които взеха отношение по темата досега. Специални благодарности на Наивник, който нямам удоволствието да познавам лично, но чиито мнения чета с интерес във Форекс темата
Предложиха ми да вляза с 10000 евро, като чистата печалба на година ще бъде от порядъка на 1000-1200 евро. Това което не успяха да ми кажат, е дали има някакво доказателство, че парите се инвестират изобщо някъде, а не се използват за изплащане на лихви на останалите инвеститори в схемата?
Г-н. Андрей Стоянов, дали не чете Инвестор БГ и дали не може да внесе повече яснота в качеството си на управител на Innovative Securities? Информацията на официалния сайт е по-скоро с пожелателен характер.
Търсейки в Интернет, научих, че в периода 2007г. - 2010г. г-н Андрей Стоянов е управлявал друга компания (Innovative Finanz), представяща подобни финансови услуги, която е фалира през месец май 2010.
Тъй като дейността на фирмата не е регулирана, а парите се изпращат в слабо регулирана офшорна зона (банка на остров Мавриций), което е предпоставка за пиене на студена вода, документи които доказват по неоспорим начин, че Innovative Securities извършва някаква инвестиционна дейност ИЗОБЩО, биха били от голяма полза.
Някой?
Коментар
-
Благодаря на всички, които взеха отношение по темата досега. Специални благодарности на Наивник, който нямам удоволствието да познавам лично, но чиито мнения чета с интерес във Форекс темата
Някой?
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеи аз, и аз го харесвам )
Маа, ще е грехота да се губи време на подобен семинар
я, по-добре едно наргиле край Босфора )
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokotom Разгледай мнениеЩе имат базов семинар най-близко във Варна 19-23 юли .Иначе ще има и в Истанбул по същото време, а преди това 15- 18 февруари, след това март. Всеки може да ги провери. Аз бих отишъл в Истанбул - много ми харесва този град
Маа, ще е грехота да се губи време на подобен семинар
я, по-добре едно наргиле край Босфора )
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеее, щом не са дали телефони за връзка в Нигерия, ок са си
верно се зачудих, човек, ако има оплаквания къде пуска жалби - на адреса в ню зенландия или на адреса в Унгария...или пък в Анталия, заради сборището там
...нещо се замотах от тия космополитни мега компании
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokotom Разгледай мнениеЕстествено , че има риск , но е приемлив . А това , което са написали в онзи сайт с рекламата на продукта / че печелиш около 25 % не е вярно / . Никой не ти обещава сигурна печалба. Например април 2012 имаше 7% печалба, а май и юни - 0,25 % Но със сигурност рискът от загуба е сведен до минимум - просто инвестиционния портфейл е много разнообразен. Освен това ,ако имаш достатъчно познания, можеш ти да им кажеш къде да ти инвестират парите .
Аз точно това и правя - казвам на себе си къде да си инвестирам паритеВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
Коментар