IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Innovative Securities и Life Division Ltd - измама ли е това?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да , картата работи.Аз лично я ползвам редовно.Ако не искаш да ползваш техните услуги-изтегли си парите

Коментар

• Сашка здравей, аз съм д-р Черкезов и както виждам имаме сходни интереси.
      Ще ми бъде приятно да се видим следващата седмица на кафе и да обсъдим ще сме си полезни за напред.
      С Уважение,
      Д-р Николай Черкезов
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от sashka.ivanova Разгледай мнение
        Ти забелязал ли си от коя година е тази публикация: 2009-та
        Няма как да е друга годината при положение, че Innovative Finanz AG е оперирала от 2008 до 2010 година.

Първоначално изпратено от sashka.ivanova Разгледай мнение
        помисли възможно ли е пирамида да съществува толкова дълго незасегната от никого.
        Всъщност Innovative Finanz AG преустановява дейност една година след въпросната публикация.

Колкото до картата съдържа логото на Мастъркард, за да се направи това трябва да се платят лицензи, такси за дизайн на картата, да се минат сертификации и проверки.
        Въпросът ми беше, дали картата, (която се издава от Choice Limited Bank регистрирана в Белиз) все още работи след предупреждението, което е изпратила Централната Банка на Белиз до Руската Централна Банка? И защо се стига до следните публикации в пресата: Innovative Securities - возможные мошенники?

Когато някой е регистриран като финансова организация той подлежи на строг контрол от всякъде.
        Доколкото разбирам, в България компанията не подлежи на никакъв контрол, защото няма лиценз за извършването на каквато и да било финансова дейност. Моля да бъда поправен, ако греша.

В презентацията на ProfixMax от 2013 година се казва, че Innovative Securities LTD е привлякла и управлява 1 милиард долара, но липсва годишен финансов отчет, който да потвърди тази информация. Къде са парите, които управлява Innovative Securities LTD и колко точно са те?
        Last edited by atodorov; 03.12.2013, 15:21.

Коментар

Ти забелязал ли си от коя година е тази публикация: 2009-та, помисли възможно ли е пирамида да съществува толкова дълго незасегната от никого. Още нещо прочете ли коментарите долу под статията. Статия като тази според мен се нарича конкуренция и опетняване на репутация.
          Не е възможно хиляди клиенти да са доволни и понеже някой си написал някъде си че това е пирамида всички веднага да се вържем като шарани на това. Загледай се в коментарите долу и си направи изводите.

Относно въпроса ти:
          Kакво се е случило с хората, вложили парите си в Innovative Finanz AG

Те да прехвърлени с Innovative Securities LTD. Никой не си е загубил парите или те да са изчезнали на някъде.

Другият въпрос:
          Също така, доколкото разбрах, консултант може да стане всеки

Няма никъде свободна регистрация.
          Консултант можеш да станеш само ако оторизиран човек те регистрира, негово задължение е да те обучи и навигира. За това се правят семинари, обучения и тем подобни - не може да дойдеш от някъде си и веднага да почнеш да правиш мазаници.

Колкото до картата съдържа логото на Мастъркард, за да се направи това трябва да се платят лицензи, такси за дизайн на картата, да се минат сертификации и проверки.
          Картите работят нормално и са идеални за целите си, коя друга компания ще ти предложи да инвестира твойте финанси и в същото време да можеш да ги изтеглиш по всяко време когато ти скимне от картата си. Това е един вид гаранция че разполагаш с парите си навсякъде.

Когато някой е регистриран като финансова организация той подлежи на строг контрол от всякъде.
          Забелязал ли си че Life Division има ISO сертификат за качество на работа - поради това подлежи на проверки и одити всяка година.

Innovative Securities продължава да се развива все повече и повече и според мен това е достатъчно показно за качеството на услугите които предлагат.
          ISO сертификатът не ви ли задължава да пишете малко по на често финансови отчети? Някой друг сертификат имате ли? За заварчик, за ел. техник 7 степен?

Коментар

• Ти забелязал ли си от коя година е тази публикация: 2009-та, помисли възможно ли е пирамида да съществува толкова дълго незасегната от никого. Още нещо прочете ли коментарите долу под статията. Статия като тази според мен се нарича конкуренция и опетняване на репутация.
            Не е възможно хиляди клиенти да са доволни и понеже някой си написал някъде си че това е пирамида всички веднага да се вържем като шарани на това. Загледай се в коментарите долу и си направи изводите.

Относно въпроса ти:
            Kакво се е случило с хората, вложили парите си в Innovative Finanz AG

Те да прехвърлени с Innovative Securities LTD. Никой не си е загубил парите или те да са изчезнали на някъде.

Другият въпрос:
            Също така, доколкото разбрах, консултант може да стане всеки

Няма никъде свободна регистрация.
            Консултант можеш да станеш само ако оторизиран човек те регистрира, негово задължение е да те обучи и навигира. За това се правят семинари, обучения и тем подобни - не може да дойдеш от някъде си и веднага да почнеш да правиш мазаници.

Картите работят нормално и са идеални за целите си, коя друга компания ще ти предложи да инвестира твойте финанси и в същото време да можеш да ги изтеглиш по всяко време когато ти скимне от картата си. Това е един вид гаранция че разполагаш с парите си навсякъде.

Забелязал ли си че Life Division има ISO сертификат за качество на работа - поради това подлежи на проверки и одити всяка година.

Innovative Securities продължава да се развива все повече и повече и според мен това е достатъчно показно за качеството на услугите които предлагат.

Коментар

• Днес попаднах на информация, че Life Division и Innovative Finanz AG са включени в ТОЗИ списък с пирамиди. Въвлечено е името на г-н Андрей Стоянов (Sztojanov Sztojanov Andrej), който понастоящем е директор на Innovative Securities. Kакво се е случило с хората, вложили парите си в Innovative Finanz AG посредством консултантите на Life Division? Също така, доколкото разбрах, консултант може да стане всеки и няма минимални изисквания, опит във финансовата сфера или диплома?

Гледах презентацията на ProfitMax, който се предлага от Innovative Securities в YouTube. Доколкото разбрах, дебитната карта, с която можеш да си теглиш парите, се издава от Choice Limited Bank в Белиз. Някой пробвал ли е да тегли пари, след тази новина: ЦБ Белиза предупредил коллег из РФ об отсутствии лицензии у Innovative Securities Ltd. и тук, и още?
              Last edited by atodorov; 02.12.2013, 18:39.

Коментар

Innovative Finanz до колкото съм чувала от агенти е закрита нарочно с някаква цел, но това не означава че клиентите са си изгубили инвестициите, всички клиенти са били прехвърлени в Innovative Securities, една моя позната от пловдив е била клиент на Finanz и до колкото знам е доволна понеже в момента е клиент в Innovative Securities.
                Колкото до регулациите първо се регулира от Нова Зеландия където е регистрирана като финансова организация, второ от Европейският Съюз защото извършва финансова дейност на територията на ЕС, трето от Банките партньори който имат два тона изисквания, политики за пране на пари и т.н. и четвърто от Мастъркард който няма да предоставят на нерегулирана компания да издава и оперира с техни карти.
                Повечето от нещата се разбират когато станеш клиент защото информацията преди логин в сайта е наистина много орязана.
                До колкото знам не можеш току така да станеш клиент, с теб трябва да се свърже консултант който да ти разясни и отговори на всички въпроси предварително.
                На всички въпроси едва ли ще може да отговори, но затова има семинари почти всяка седмица.

Коментар

• Innovative Finanz до колкото съм чувала от агенти е закрита нарочно с някаква цел, но това не означава че клиентите са си изгубили инвестициите, всички клиенти са били прехвърлени в Innovative Securities, една моя позната от пловдив е била клиент на Finanz и до колкото знам е доволна понеже в момента е клиент в Innovative Securities.
                  Колкото до регулациите първо се регулира от Нова Зеландия където е регистрирана като финансова организация, второ от Европейският Съюз защото извършва финансова дейност на територията на ЕС, трето от Банките партньори който имат два тона изисквания, политики за пране на пари и т.н. и четвърто от Мастъркард който няма да предоставят на нерегулирана компания да издава и оперира с техни карти.
                  Повечето от нещата се разбират когато станеш клиент защото информацията преди логин в сайта е наистина много орязана.
                  До колкото знам не можеш току така да станеш клиент, с теб трябва да се свърже консултант който да ти разясни и отговори на всички въпроси предварително.

Коментар

• Първоначално изпратено от atodorov Разгледай мнение
                    Благодаря на всички, които взеха отношение по темата досега. Специални благодарности на Наивник, който нямам удоволствието да познавам лично, но чиито мнения чета с интерес във Форекс темата

Предложиха ми да вляза с 10000 евро, като чистата печалба на година ще бъде от порядъка на 1000-1200 евро. Това което не успяха да ми кажат, е дали има някакво доказателство, че парите се инвестират изобщо някъде, а не се използват за изплащане на лихви на останалите инвеститори в схемата?

Г-н. Андрей Стоянов, дали не чете Инвестор БГ и дали не може да внесе повече яснота в качеството си на управител на Innovative Securities? Информацията на официалния сайт е по-скоро с пожелателен характер.

Търсейки в Интернет, научих, че в периода 2007г. - 2010г. г-н Андрей Стоянов е управлявал друга компания (Innovative Finanz), представяща подобни финансови услуги, която е фалира през месец май 2010.

Тъй като дейността на фирмата не е регулирана, а парите се изпращат в слабо регулирана офшорна зона (банка на остров Мавриций), което е предпоставка за пиене на студена вода, документи които доказват по неоспорим начин, че Innovative Securities извършва някаква инвестиционна дейност ИЗОБЩО, биха били от голяма полза.

Някой?
                    Забравих да кажа, че ONE BAnk не е офшорна банка.

Коментар

• Първоначално изпратено от atodorov Разгледай мнение
                      Благодаря на всички, които взеха отношение по темата досега. Специални благодарности на Наивник, който нямам удоволствието да познавам лично, но чиито мнения чета с интерес във Форекс темата

Предложиха ми да вляза с 10000 евро, като чистата печалба на година ще бъде от порядъка на 1000-1200 евро. Това което не успяха да ми кажат, е дали има някакво доказателство, че парите се инвестират изобщо някъде, а не се използват за изплащане на лихви на останалите инвеститори в схемата?

Г-н. Андрей Стоянов, дали не чете Инвестор БГ и дали не може да внесе повече яснота в качеството си на управител на Innovative Securities? Информацията на официалния сайт е по-скоро с пожелателен характер.

Търсейки в Интернет, научих, че в периода 2007г. - 2010г. г-н Андрей Стоянов е управлявал друга компания (Innovative Finanz), представяща подобни финансови услуги, която е фалира през месец май 2010.

Тъй като дейността на фирмата не е регулирана, а парите се изпращат в слабо регулирана офшорна зона (банка на остров Мавриций), което е предпоставка за пиене на студена вода, документи които доказват по неоспорим начин, че Innovative Securities извършва някаква инвестиционна дейност ИЗОБЩО, биха били от голяма полза.

Някой?
                      Чистата печалба може и да бъде толкова 1-1,2 % месечно. Но може да бъде и по-малко. Имаш 6% ажио - или такса за откриване на сметката. Тя е еднократна. Освен това всяко тримесечие имаш такса печалба - 20 % от печалбата - 10 % за компанията 10% за сътрудниците.А дейността им със сигурност е регулирана в UK .

Коментар

• Благодаря на всички, които взеха отношение по темата досега. Специални благодарности на Наивник, който нямам удоволствието да познавам лично, но чиито мнения чета с интерес във Форекс темата

Някой?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                          и аз, и аз го харесвам )
                          Маа, ще е грехота да се губи време на подобен семинар
                          я, по-добре едно наргиле край Босфора )
                          НАргилето е супер. Вярно е , че на семинарите има повече реклама и статистика, но поне се запознаваш с интересни хора . А света е много шарен и хубав.

Коментар

• Първоначално изпратено от kokotom Разгледай мнение
                            Ще имат базов семинар най-близко във Варна 19-23 юли .Иначе ще има и в Истанбул по същото време, а преди това 15- 18 февруари, след това март. Всеки може да ги провери. Аз бих отишъл в Истанбул - много ми харесва този град
                            и аз, и аз го харесвам )
                            Маа, ще е грехота да се губи време на подобен семинар
                            я, по-добре едно наргиле край Босфора )

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              ее, щом не са дали телефони за връзка в Нигерия, ок са си
                              верно се зачудих, човек, ако има оплаквания къде пуска жалби - на адреса в ню зенландия или на адреса в Унгария...или пък в Анталия, заради сборището там
                              ...нещо се замотах от тия космополитни мега компании
                              Ще имат базов семинар най-близко във Варна 19-23 юли .Иначе ще има и в Истанбул по същото време, а преди това 15- 18 февруари, след това март. Всеки може да ги провери. Аз бих отишъл в Истанбул - много ми харесва този град

Коментар

• Първоначално изпратено от kokotom Разгледай мнение
                                Естествено , че има риск , но е приемлив . А това , което са написали в онзи сайт с рекламата на продукта / че печелиш около 25 % не е вярно / . Никой не ти обещава сигурна печалба. Например април 2012 имаше 7% печалба, а май и юни - 0,25 % Но със сигурност рискът от загуба е сведен до минимум - просто инвестиционния портфейл е много разнообразен. Освен това ,ако имаш достатъчно познания, можеш ти да им кажеш къде да ти инвестират парите .
                                Разбира се,че винаги има риск,но за да бъде сведен риска да минимум и да е разумен е по-добре компанията да е регулирана от някакъв надзорен орган.Случая не е такъв.Просто си даваш парите на някой срещу едните голи обещания.
                                Аз точно това и правя - казвам на себе си къде да си инвестирам парите
                                Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

Working...
                                X