Регулират ги общо взето всички - англичани , американци и т.н - всички техни служби - имат проверки непрекъснато от поне шест места - най-вече от американците за пране на пари.НА бившия македонски президент не му разрешиха да има сметка при тях - заради недоказан произход на парите
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Innovative Securities и Life Division Ltd - измама ли е това?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kokotom Разгледай мнениеЯвно искате разпечатка от инвестиционния портфейл. Там всичко е инвестирано в американската икономика + злато,сребро и платина .
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokotom Разгледай мнениеЯвно искате разпечатка от инвестиционния портфейл. Там всичко е инвестирано в американската икономика + злато,сребро и платина .Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokotom Разгледай мнение
https://www.innovativesecurities.com...GS05032010.pdf
Коментар
-
Our clients come from different countries around the world including Russian, Ukraine and other European countries, African and Asian countries.
We always strive to achieve the best possible results for our clients by providing high-end financial solutions with first class personalised customer care.
Аз ще изчакам американците
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokotom Разгледай мнениеВ техния сайт имат прикачени сканирани разрешения, лицензи и пр. Регистрацията на IS e в Нова Зеландия - заради данъците.ТАм са 2% за чужди компании.А за холдинга - Великобритания.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеБраво! Щом нямат нищо общо с пирамида са върха! Кой им е регулатора?Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokotom Разгледай мнениеЗдравейте,
темата е действителност е интересна. Аз лично използвам техните услуги от декември 2010 г.. не само като инвеститор , а и за най-различни разплащания за стоки и услуги. В действителност фиксирана печалба няма - зависи от пазарите - за миналата година около1-1,3 % месечно. Но ВИНАГИ , ПО ВСЯКО ВРЕМЕ може да си изтеглите парите.
Мога да ви отговоря на всякакви въпроси. Няма нищо общо с пирамида
Коментар
-
Здравейте,
темата е действителност е интересна. Аз лично използвам техните услуги от декември 2010 г.. не само като инвеститор , а и за най-различни разплащания за стоки и услуги. В действителност фиксирана печалба няма - зависи от пазарите - за миналата година около1-1,3 % месечно. Но ВИНАГИ , ПО ВСЯКО ВРЕМЕ може да си изтеглите парите.
Мога да ви отговоря на всякакви въпроси. Няма нищо общо с пирамида
Коментар
-
Аз пък едно не мога да разбера. Не можете ли сами да си загубите парите, ами все имате желание някой да го извърши заради вас Абе, има толкова много брокери, през които можете да започнете да търгувате след 2-3 дни. Ако щете и на БФБ търгувайте.... Ама тва с 25-те процента сигурна доходност - ай стига деееее
Коментар
Коментар