намерихте ли решение за магистратурата?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Магистратура - помощ!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеТогава, всички щяхме да сме пожарникари и космонавти,а момиченцата-принцеси и балерини
Мама ме беше записала да тренирам гимнастика в крехка детска възраст и от време навреме правехме разгрявка с девойките от балета - първа позиция, втора позиция, плие, арабеск ... и така в края на годината със сигурност знаех, че последното, което искам да стана е балерина
П.П. Относно магистратурата - фармацевтичен мениджмън е доста интесерно като специалност. Предполагам, че работа ще има.
За здравен има - с тези задължителни договори с фирми по безопасни условия на труд.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТака е, следвай детските мечти. Прави това, което ти харесва. Ако сте правили съчинение във втори клас "Какъв искам да стана като порасна", намери го при старите тетрадки, прочети го и това запиши.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеСори, тук споделям личен опит, не негативизъм. Имам бакалавър в чужбина и магистратура в БГ
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеняма значение, нивото е толкова ниско, че то е само да имаш някаква тапия. Освен това вероятността да не работиш по специалността е над 80%, а да си намериш работа около 60%. Тъй че е все тая. Ако идеш в чужбина ще установиш, че нещата които се учат там нямат почва и нас и те така...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеЗапишете магистратура, която може да ви даде предимство за работа в структурите на ЕС. Такива програми има, само трябва да ги проучите,
И ще сте better-off.
Коментар
-
Първоначално изпратено от roberta_valkova Разгледай мнениеЗдравейте, тази година ми предстои да завърша бакалавър "Мениджмънт" в ИУ-Варна. Колебая се каква магистратура да запиша - икономическа специалност в УНСС или "фармацевтичен мениджмънт" в някой от медицинските университети. Какво можете да ме посъветвате и има ли почва у нас фармацевтичният мениджмънт? Благодаря Smile
Коментар
-
Магистратура
Здравейте, тази година ми предстои да завърша бакалавър "Мениджмънт" в ИУ-Варна. Колебая се каква магистратура да запиша - икономическа специалност в УНСС или "фармацевтичен мениджмънт" в някой от медицинските университети. Какво можете да ме посъветвате и има ли почва у нас фармацевтичният мениджмънт? Благодаря Smile
Коментар
Коментар