IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

В каква валута да си държим паричките в тия смутни времена

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polina Разгледай мнение
    засега нямам възможността да спестявам, но за в бъдеще бих предпочела да спестявам в лева, българската валута ми се струва по-стабилна от долара, който падна доста и от еврото, което напоследък също нещо се лъкатуши.

мноо си зле булка. Пий хапчета недей спестява.
    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от polina Разгледай мнение
      и от еврото, което напоследък също нещо се лъкатуши.
      Лъкатуши ? Спрямо лева ? Това ще трябва да е някакъв друг лев, 'щото българският лев си е закотвен за еврото от как се помня ....

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
        Готово!
        И на мене, и на мене

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
          изпрати и на нас...
          Готово!
          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
            Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
            Бих желал в тази тема да пишат колеги със сериозни възгледи:
            Лично аз си държа свободните пари в EURO ,USD ,BGN- като не спазвам някакво % съотношение .Последната година доларовите експозиции доста съм ги намалил ,ама все още са значителен дял .Вярно е че има държави с доста стабилни валути ,ама те се водят екзотични за БГ , дори и швейцарският франк, и британската лира ....
            Виж лични,изпратих ти нещо
            изпрати и на нас...

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
              което си написал
              не си разбрал това което съм написал ли..?

Коментар

• [QUOTE=toto 2;1059176827]Бих желал в тази тема да пишат колеги със сериозни възгледи:
                Лично аз си държа свободните пари в EURO ,USD ,BGN- като не спазвам някакво % съотношение .Последната година доларовите експозиции доста съм ги намалил ,ама все още са значителен дял .Вярно е че има държави с доста стабилни валути ,ама те се водят екзотични за БГ , дори и швейцарският франк, и британската лира ....[/QUOTE

Виж лични,изпратих ти нещо
                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

какво е това сентенция... ?
                  което си написал

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                    По колко плащат на сентенция ??
                    какво е това сентенция... ?

Коментар

моите сериозни възгледи са ,че човек трябва да харчи всеки лев който има и да не спестява пари ..... Спестяванията в България растат , а хората се чувстват по бедни и измъчени.... какъв е извода - харчете ако искате да сте щастливи.... А пък въпроса в какво да спестявам е още по болезнен - превръща хората в слуги на валутните курсове - всеки ден стават и лягат с вестника с фиксингите...( образно казано )

Реда го е казал по по обикновен начин ..... също и ватмана
                      По колко плащат на сентенция ??

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                        моите сериозни възгледи са ,че човек трябва да харчи всеки лев който има и да не спестява пари ..... Спестяванията в България растат , а хората се чувстват по бедни и измъчени.... какъв е извода - харчете ако искате да сте щастливи.... А пък въпроса в какво да спестявам е още по болезнен - превръща хората в слуги на валутните курсове - всеки ден стават и лягат с вестника с фиксингите...( образно казано )

Реда го е казал по по обикновен начин ..... също и ватмана

Коментар

• засега нямам възможността да спестявам, но за в бъдеще бих предпочела да спестявам в лева, българската валута ми се струва по-стабилна от долара, който падна доста и от еврото, което напоследък също нещо се лъкатуши.

Коментар

• В кисело зеле,
                            туршии и бурканя у мазътъ,
                            и естественно в свинско месо !!!!
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Не мисля, че времената са смутни. Нормални времена са си. Това, че разни тиквари са правели глупости и сега се налага на някои да се раздават шутове... кво толкова
                              Парите винаги са били и ще бъдат виртуални - дори и златото носи само виртуална стойност. Според мен си заслужава да се инвестира в здраве и знания...
                              Institution: FBI Correctional Facility
                              Jurisdiction: Unknown

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                                Лично аз си държа свободните пари в EURO ,USD ,BGN- като не спазвам някакво % съотношение .Последната година доларовите експозиции доста съм ги намалил ,ама все още са значителен дял .Вярно е че има държави с доста стабилни валути ,ама те се водят екзотични за БГ , дори и швейцарският франк, и британската лира ....
                                Аз бих си купил пощенски марки - все хартия.
                                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Working...
                                X