If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
В каква валута да си държим паричките в тия смутни времена
Хм... На евреите почти до 20 век е било забранявано да притежават недвижим имот в много места в света. Къщи, ниви, сгради.. Не.. Дори жилищата им са били само под наем. А за златото не знам. Зависи от ситуацията. Ротшилд е успял да продаде по-голямата част от златото си като е научил резултата от битката при Ватерло.. Златото е само стока като всичко останало.
Златото е пари, просто човека си е купил акции с тия пари
Хм... На евреите почти до 20 век е било забранявано да притежават недвижим имот в много места в света. Къщи, ниви, сгради.. Не.. Дори жилищата им са били само под наем. А за златото не знам. Зависи от ситуацията. Ротшилд е успял да продаде по-голямата част от златото си като е научил резултата от битката при Ватерло.. Златото е само стока като всичко останало.
Швейцареца не го ли фиксираха към Еврото ,а що се отнася до златцето, мисля че дървото е обрулено /що се отнася до златото като метал/ и доста рисково,Що се отнася до акциите Инвестирам от доста време ,но последните месеци не съм вкарвал свежи пари - в изчаквателна позиция съм ,т.к и доходите ми понамаляха и не искам да посягам към резервите си за акции БФБ
За акциите не е ли малко раничко не трябва ли първо кръв да залее улиците и тогава /образно казано де /
Прав си...Даже половината мажовци ще ти се обадят , че почват да купуват от утре, та да напазаруваш на авсолютното дъно.....
ПеКаТа чака Софикс на 80, ти го чакай до 85 и тогава купувай......
Успех !!!
Бих желал в тази тема да пишат колеги със сериозни възгледи:
Лично аз си държа свободните пари в EURO ,USD ,BGN- като не спазвам някакво % съотношение .Последната година доларовите експозиции доста съм ги намалил ,ама все още са значителен дял .Вярно е че има държави с доста стабилни валути ,ама те се водят екзотични за БГ , дори и швейцарският франк, и британската лира ....[/QUOTE
Виж лични,изпратих ти нещо
Kaто искаш сериозно да се пише по
темата, кажи чадо, що намаляваш
доларовите позиции и що нямаш
швейцарци и австралиецо ???
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар