Първоначално изпратено от Jay Gould
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
В каква валута да си държим паричките в тия смутни времена
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tstoyanova Разгледай мнениеВалутата на евреите - злато и недвижими имоти!http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеЕ в момента това на какво ти прилича? Чиста сеч за бг акциитеНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от valk Разгледай мнениеЗа акциите не е ли малко раничко не трябва ли първо кръв да залее улиците и тогава /образно казано де /Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Швейцареца не го ли фиксираха към Еврото ,а що се отнася до златцето, мисля че дървото е обрулено /що се отнася до златото като метал/ и доста рисково,Що се отнася до акциите Инвестирам от доста време ,но последните месеци не съм вкарвал свежи пари - в изчаквателна позиция съм ,т.к и доходите ми понамаляха и не искам да посягам към резервите си за акции БФБ
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКупи си франк или златце.
Или акции, щото такива работи се купуват в смутни времена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valk Разгледай мнениеЗа акциите не е ли малко раничко не трябва ли първо кръв да залее улиците и тогава /образно казано де /
ПеКаТа чака Софикс на 80, ти го чакай до 85 и тогава купувай......
Успех !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКупи си франк или златце.
Или акции, щото такива работи се купуват в смутни времена.
Коментар
-
[QUOTE=playmen;1059176928]Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеБих желал в тази тема да пишат колеги със сериозни възгледи:
Лично аз си държа свободните пари в EURO ,USD ,BGN- като не спазвам някакво % съотношение .Последната година доларовите експозиции доста съм ги намалил ,ама все още са значителен дял .Вярно е че има държави с доста стабилни валути ,ама те се водят екзотични за БГ , дори и швейцарският франк, и британската лира ....[/QUOTE
Виж лични,изпратих ти нещо
темата, кажи чадо, що намаляваш
доларовите позиции и що нямаш
швейцарци и австралиецо ???--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
Коментар