IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

В каква валута да си държим паричките в тия смутни времена

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    Хм... На евреите почти до 20 век е било забранявано да притежават недвижим имот в много места в света. Къщи, ниви, сгради.. Не.. Дори жилищата им са били само под наем. А за златото не знам. Зависи от ситуацията. Ротшилд е успял да продаде по-голямата част от златото си като е научил резултата от битката при Ватерло.. Златото е само стока като всичко останало.
    Златото е пари, просто човека си е купил акции с тия пари

Коментар

• В такива времена е по важно къде си държиш парата
      Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• CNY, SGD, AUD, CHF + HKD и GCC (ако се отвържат някога от долара)

Коментар

• Първоначално изпратено от tstoyanova Разгледай мнение
          Валутата на евреите - злато и недвижими имоти!
          Хм... На евреите почти до 20 век е било забранявано да притежават недвижим имот в много места в света. Къщи, ниви, сгради.. Не.. Дори жилищата им са били само под наем. А за златото не знам. Зависи от ситуацията. Ротшилд е успял да продаде по-голямата част от златото си като е научил резултата от битката при Ватерло.. Златото е само стока като всичко останало.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Валутата на евреите - злато и недвижими имоти!

Коментар

• Първоначално изпратено от dragoki
              Продавам драхми, при интерес пишете л.с
              Купувам Дойче марки, при интерес пишете л.с
              Туй с дойче марката може да изглежда като шега, ама може да си е сериозна инвестиция...
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                Е в момента това на какво ти прилича? Чиста сеч за бг акциите
                Ако имаш предвид меком - не си прави труда
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Купи си рубли да диверсифицираш портфейла....

Коментар

• Първоначално изпратено от valk Разгледай мнение
                    За акциите не е ли малко раничко не трябва ли първо кръв да залее улиците и тогава /образно казано де /
                    Е в момента това на какво ти прилича? Чиста сеч за бг акциите
                    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Швейцареца не го ли фиксираха към Еврото ,а що се отнася до златцето, мисля че дървото е обрулено /що се отнася до златото като метал/ и доста рисково,Що се отнася до акциите Инвестирам от доста време ,но последните месеци не съм вкарвал свежи пари - в изчаквателна позиция съм ,т.к и доходите ми понамаляха и не искам да посягам към резервите си за акции БФБ

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Купи си франк или златце.

Или акции, щото такива работи се купуват в смутни времена.

Коментар

• Първоначално изпратено от valk Разгледай мнение
                        За акциите не е ли малко раничко не трябва ли първо кръв да залее улиците и тогава /образно казано де /
                        Прав си...Даже половината мажовци ще ти се обадят , че почват да купуват от утре, та да напазаруваш на авсолютното дъно.....
                        ПеКаТа чака Софикс на 80, ти го чакай до 85 и тогава купувай......
                        Успех !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Купи си франк или златце.

Коментар

• Купи си франк или златце.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• [QUOTE=playmen;1059176928]
                              Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                              Бих желал в тази тема да пишат колеги със сериозни възгледи:
                              Лично аз си държа свободните пари в EURO ,USD ,BGN- като не спазвам някакво % съотношение .Последната година доларовите експозиции доста съм ги намалил ,ама все още са значителен дял .Вярно е че има държави с доста стабилни валути ,ама те се водят екзотични за БГ , дори и швейцарският франк, и британската лира ....[/QUOTE

Виж лични,изпратих ти нещо
                              Kaто искаш сериозно да се пише по
                              темата, кажи чадо, що намаляваш
                              доларовите позиции и що нямаш
                              швейцарци и австралиецо ???
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Пазарите ще паднат в пъти от днешните си нива
                                http://milom.blog.bg/

Коментар

Working...
                                X