IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Практически курс на обучение - управление на портфейл, финансови пазари и алтернатив

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• отново се намесвам - от скука - max. drawdown накратко обяснено е максималния спад от даден връх. предимно се изпозва при хеджфондовете и не може да се изпозва за да се измерва за риск на портфейл , и то такъв без история )) това просто е абсурдно.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
      предполагам правиш разлика м/у ОЧАКВАН и ОБЕЩАН...както ти намекна..освен това в следващата точка говори и за ниво на загубата .., което води до извода ,че не я изключва като възможност ..Така че бих казал в голяма степен коректно е изложил офертата си.
      и да ти кажа честно ако правя подобна оферта и аз бих поискал сумата на депозита за търговия да е от този порядък даже и повече ..
      В случая офертата му е доверително управление с елемент на обучение , което не мисля че е лоша концепция.

за онези които си мислят ,че промотирам и съм обвързан с тази оферта казвам...НЕ НЕ СЪМ , НЯМАМ НИЩО ОБЩО И НЕ ПОЗНАВАМ ЧОВЕКА..просто се опитвам да гледам обективно

а смущаващото за мен в случая е самия никнейм , което за мен подсказва човек с голямо самочувствие ..и аз лично не бих се доверил много много на такъв ..още повече ,че е и младок
      Значи очакван доход, който обаче е всъщност доста неочаквано фактически да е точно такъв. Под очакван обикновено се разбира най-силно вероятен, а не най-оптимистичен, но силно невероятен.

А честно казано смятам че при този тип "доверителни отношения" очаквания доход е всъщност минус нещо си. Ако се изтегля от пазара при -20 и не влиза повече то очаквания доход е всъщност - 20%. Ако въпреки това след това отново влезе, ами тогава очаквания доход ще стане -40% и така нататък.

Що си мислиш че някой който може да изкарва дори и само по 10% на година абсолютна доходност ще си губи времето и нервите да обучава начинаещи профани.

Коментар

• виж ся пич. Аз имам нужда от обучение, ама кажи нещо повече за MF Group щото аз като гугълнах нещата не намерих нищо. После реших да гугълна с малка добавка, демек "MF Group fraud" и ми излязоха странни неща

Коментар

• Първоначално изпратено от B Rothschil Разгледай мнение
          Нали се разбрахме че сам измамник хаиде да прекратим темата. Не си губете времето с мен, имате си много специалисти в България учете се от тях.
          Е, то клелото се завъртя. По-добре не обръщай внимание на темата ако не ти е приятно. Или помоли админа да ти я заключи.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            и освен това: Много ми е забавно, как в най-най-трудната на света професия за печелене на пари се изискват 6 месеца "обучение", а за други, също уважавани от мен професии, но не чак толкова печеливши - САМО 5 години.
            Ами с 1,5 дни в седмицата лекции и упражнения,нямащи нищо общо с реалността!!!Е те така!!!

Коментар

Нали се разбрахме че сам измамник хаиде да прекратим темата. Не си губете времето с мен, имате си много специалисти в България учете се от тях.
              Е, сега пък се фръцна.....

Просто, когато претендираш за прецизност и професионализъм е по-добре да напишеш вместо "Очакван годишен доход" - "Очакван доход на годишна база".
              Щото ти е 6 месечен курса.

Нали знаеш - по дрехите посрещаме...

Коментар

• Нали се разбрахме че сам измамник хаиде да прекратим темата. Не си губете времето с мен, имате си много специалисти в България учете се от тях.

Коментар

Очакван годишен доход от портфейла на обучаващите се 20% до 50% (Rate of Return)
                  Максимален риск на портфейла на обучаващите се 20%(Max Drawdown)
                  за контакт mfgroup@abv.bg[/QUOTE
                  За да бъда коректен съм описал рамката в която ще бъде представянето на инвестиционния портфейл. Това че четете избирателно е необяснимо за мен.
                  Благодаря ви за коментарите. Помогнахте ми да си направя изводите.
                  Остави го ти това "обучение"! След като си в "играта", и имаш инвеститори с големи пачки, предлагам ти да ме свържеш с някой от тях, да ми уредиш 200-300К капитал, да им направя доходност и после делим 50/50. Ако се съмняваш, може да уредим демонстрация, да видиш как търгувам за 1месец(или повече) и да прецениш!
                  Това е доста по-сериозно и изгодно предложение от твоето!

Коментар

• и освен това: Много ми е забавно, как в най-най-трудната на света професия за печелене на пари се изискват 6 месеца "обучение", а за други, също уважавани от мен професии, но не чак толкова печеливши - САМО 5 години.

Коментар

Очакван годишен доход от портфейла на обучаващите се 20% до 50% (Rate of Return)
                      За да бъда коректен съм описал рамката в която ще бъде представянето на инвестиционния портфейл. Това че четете избирателно е необяснимо за мен.
                      Само да попитам - този "очакван годишен доход" е този, който трябва очакват обучените след обучението си ли?
                      Щото нали пише, че курсът е 6 месеца.......

Коментар

• мах. drawdown не означава, че загубата се ограничава до 20%...

Коментар

• искам само да посоча, че DRAWDOWN се изпозва основно за измерване на риска на ХЕДЖФондовете и комодитис и не е много коректно да се изпозва за измерване на риск на портфейл... Също е добре да се обясни, какво точно означава термина - все пак за начинаещи става дума...

Коментар

• Очакван годишен доход от портфейла на обучаващите се 20% до 50% (Rate of Return)

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              мисля че не ти приписвам нищо което сам не си казал
                              предполагам правиш разлика м/у ОЧАКВАН и ОБЕЩАН...както ти намекна..освен това в следващата точка говори и за ниво на загубата .., което води до извода ,че не я изключва като възможност ..Така че бих казал в голяма степен коректно е изложил офертата си.
                              и да ти кажа честно ако правя подобна оферта и аз бих поискал сумата на депозита за търговия да е от този порядък даже и повече ..
                              В случая офертата му е доверително управление с елемент на обучение , което не мисля че е лоша концепция.

за онези които си мислят ,че промотирам и съм обвързан с тази оферта казвам...НЕ НЕ СЪМ , НЯМАМ НИЩО ОБЩО И НЕ ПОЗНАВАМ ЧОВЕКА..просто се опитвам да гледам обективно

а смущаващото за мен в случая е самия никнейм , което за мен подсказва човек с голямо самочувствие ..и аз лично не бих се доверил много много на такъв ..още повече ,че е и младок

Коментар

Записване до 31.10.2011

за контакт mfgroup@abv.bg
                                мисля че не ти приписвам нищо което сам не си казал

Коментар

Working...
                                X