отново се намесвам - от скука - max. drawdown накратко обяснено е максималния спад от даден връх. предимно се изпозва при хеджфондовете и не може да се изпозва за да се измерва за риск на портфейл , и то такъв без история )) това просто е абсурдно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Практически курс на обучение - управление на портфейл, финансови пазари и алтернатив
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениепредполагам правиш разлика м/у ОЧАКВАН и ОБЕЩАН...както ти намекна..освен това в следващата точка говори и за ниво на загубата .., което води до извода ,че не я изключва като възможност ..Така че бих казал в голяма степен коректно е изложил офертата си.
и да ти кажа честно ако правя подобна оферта и аз бих поискал сумата на депозита за търговия да е от този порядък даже и повече ..
В случая офертата му е доверително управление с елемент на обучение , което не мисля че е лоша концепция.
за онези които си мислят ,че промотирам и съм обвързан с тази оферта казвам...НЕ НЕ СЪМ , НЯМАМ НИЩО ОБЩО И НЕ ПОЗНАВАМ ЧОВЕКА..просто се опитвам да гледам обективно
а смущаващото за мен в случая е самия никнейм , което за мен подсказва човек с голямо самочувствие ..и аз лично не бих се доверил много много на такъв ..още повече ,че е и младок
А честно казано смятам че при този тип "доверителни отношения" очаквания доход е всъщност минус нещо си. Ако се изтегля от пазара при -20 и не влиза повече то очаквания доход е всъщност - 20%. Ако въпреки това след това отново влезе, ами тогава очаквания доход ще стане -40% и така нататък.
Що си мислиш че някой който може да изкарва дори и само по 10% на година абсолютна доходност ще си губи времето и нервите да обучава начинаещи профани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B Rothschil Разгледай мнениеНали се разбрахме че сам измамник хаиде да прекратим темата. Не си губете времето с мен, имате си много специалисти в България учете се от тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеи освен това: Много ми е забавно, как в най-най-трудната на света професия за печелене на пари се изискват 6 месеца "обучение", а за други, също уважавани от мен професии, но не чак толкова печеливши - САМО 5 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B Rothschil Разгледай мнениеНали се разбрахме че сам измамник хаиде да прекратим темата. Не си губете времето с мен, имате си много специалисти в България учете се от тях.
Просто, когато претендираш за прецизност и професионализъм е по-добре да напишеш вместо "Очакван годишен доход" - "Очакван доход на годишна база".
Щото ти е 6 месечен курса.
Нали знаеш - по дрехите посрещаме...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B Rothschil Разгледай мнениеОчакван годишен доход от портфейла на обучаващите се 20% до 50% (Rate of Return)
Максимален риск на портфейла на обучаващите се 20%(Max Drawdown)
за контакт mfgroup@abv.bg[/QUOTE
За да бъда коректен съм описал рамката в която ще бъде представянето на инвестиционния портфейл. Това че четете избирателно е необяснимо за мен.
Благодаря ви за коментарите. Помогнахте ми да си направя изводите.
Това е доста по-сериозно и изгодно предложение от твоето!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B Rothschil Разгледай мнениеОчакван годишен доход от портфейла на обучаващите се 20% до 50% (Rate of Return)
За да бъда коректен съм описал рамката в която ще бъде представянето на инвестиционния портфейл. Това че четете избирателно е необяснимо за мен.
Щото нали пише, че курсът е 6 месеца.......
Коментар
-
Очакван годишен доход от портфейла на обучаващите се 20% до 50% (Rate of Return)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениемисля че не ти приписвам нищо което сам не си казал
и да ти кажа честно ако правя подобна оферта и аз бих поискал сумата на депозита за търговия да е от този порядък даже и повече ..
В случая офертата му е доверително управление с елемент на обучение , което не мисля че е лоша концепция.
за онези които си мислят ,че промотирам и съм обвързан с тази оферта казвам...НЕ НЕ СЪМ , НЯМАМ НИЩО ОБЩО И НЕ ПОЗНАВАМ ЧОВЕКА..просто се опитвам да гледам обективно
а смущаващото за мен в случая е самия никнейм , което за мен подсказва човек с голямо самочувствие ..и аз лично не бих се доверил много много на такъв ..още повече ,че е и младок
Коментар
-
Първоначално изпратено от B Rothschil Разгледай мнениеЗаписване до 31.10.2011
Очакван годишен доход от портфейла на обучаващите се 20% до 50% (Rate of Return)
за контакт mfgroup@abv.bg
Коментар
Коментар