Първоначално изпратено от Бедният landlord
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Управление на портфейла" на Пламен Пътев
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
И фейс и туитър и скайп и телефони байджа си имам, пастата ми за зъби е на свършване, ама смятам да си купя нова. Село рано или късно ще си купя. Човек, до сега щом не съм убил - явно патрони не ми трябват
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеБате Пешоо, понякога ме дразниш, но в случая много кефиш! Нямам и аз фейсбук и скайп. Отдавна съм установил, че са вредни за личността.
Личното стопанство задоволяващо нуждите от храна също е много куул, но в момента след като не живея на село, не мога да си го позволя, но правя следното:
Правя сериозни постъпки да се откажа и от топлофикация завинаги, както и от дългосрочните договори към мобилните оператори, макар в момента да имам по 2 договора с виваком и мтел и 1договор с глобул. Също установих, че е важно да не съм към една фирма свързан с интернет , телевизия и мобилен телефон както съм сега. По възможност трите услуги ще ги разпределя към три различни фирми, колкото и по-скъпо да ми излезе липсата на пакетна услуга. Други мерки са събиране на консерви , шампоани, течен сапун, и афтършейв в бидони и туби, тоалетна хартия в индустриални количества /за целта съм отделил цяло помещение от 18м2 , стелаж с бутилки вино и сейф пълен с патрони 9х18.
И фейс и туитър и скайп и телефони байджа си имам, пастата ми за зъби е на свършване, ама смятам да си купя нова. Село рано или късно ще си купя. Човек, до сега щом не съм убил - явно патрони не ми трябват
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи като гледам ти каква хвалипръцковщина демонстрираш ме напушва на смях.Големи печалби голяма работа.И какво купи преди 12 месеца а сега продаде та спечели?Или пак печелиш наужким ....Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеИ аз имам депозит в КТБ , макар микроскопичен в сравнение с Бате Пешо. Добре, че не съм опрял на него- болести, кризи, безработица. Иначе щях да съдя държавата и в частност управата на БНБ до гроб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТи си всеизвестен че винаги печелиш ......ама наужким.Аз пък имам депозит в КТБ.И какво от това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеКаквото, такова - очевидно депозит в КТБ не съм имал
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи като гледам ти каква хвалипръцковщина демонстрираш ме напушва на смях.Големи печалби голяма работа.И какво купи преди 12 месеца а сега продаде та спечели?Или пак печелиш наужким ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеТо при тази параноя която демонстрираш обикновено съм убеден че 90% от нещата дето си мислиш, че са лъжи всъщност не са.
Но както казах твоите представи са си твои проблем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи аз проблеми нямам.Само не обичам да ме лъжат
Но както казах твоите представи са си твои проблем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеЕ твоите представи са си твои проблем. Пък аз гледам да не се набърквам в чужди проблеми
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПак лъжеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеИ аз така се чувствам за последните 12 месеца само 24% нагоре - някой ми е обрал 6% до нормалната възвращаемост з атакъв период.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМного пъти съм ти казвал че ти си от обраните.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНе нямам скайп и фейсбук нямам.Пиши на лични какво те интересува.
Личното стопанство задоволяващо нуждите от храна също е много куул, но в момента след като не живея на село, не мога да си го позволя, но правя следното:
Правя сериозни постъпки да се откажа и от топлофикация завинаги, както и от дългосрочните договори към мобилните оператори, макар в момента да имам по 2 договора с виваком и мтел и 1договор с глобул. Също установих, че е важно да не съм към една фирма свързан с интернет , телевизия и мобилен телефон както съм сега. По възможност трите услуги ще ги разпределя към три различни фирми, колкото и по-скъпо да ми излезе липсата на пакетна услуга. Други мерки са събиране на консерви , шампоани, течен сапун, и афтършейв в бидони и туби, тоалетна хартия в индустриални количества /за целта съм отделил цяло помещение от 18м2 , стелаж с бутилки вино и сейф пълен с патрони 9х18.
Коментар
Коментар