Първоначално изпратено от nickolay.dossev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно покупката на акции.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЗначи, ти казваш че с 20 кинта фейк мъней, си извадил 200 за 3 месеца и имаш 190. Николайчо Досевчо, не знам кво ти плащат за рекламата, но написвайки тази простотия си нарушил една камара български закони. Така че, марш заедно с личността ти в кучия задник от където си излязал
Коментар
-
Първоначално изпратено от nickolay.dossev Разгледай мнениеаз поне съм си застанал с Личността зад думите
анонимни лузери не ме интересуват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДа бе да
анонимни лузери не ме интересуват.
ето малко нагледно пособие
Last edited by nickolay.dossev; 11.12.2011, 11:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nickolay.dossev Разгледай мнениеот 3 месеца активно търгувам през plus 500 започнах с бонус 20лв за по малко от 10 дена парите станаха 60 към момента съм реализирал 3 тегляния на суми от по 100 лв/сумите пристигат за 3 дена/
като в портфейла към момента имам активи за 190 лв
на всички ,които им се занимава и не са някакви ГОЛЕМИИ спецове смятам че сайта си върши работата
останалото са изхвърляния и голи приказки
Успех!
Да бе да
Коментар
-
plus 500
от 3 месеца активно търгувам през plus 500 започнах с бонус 20лв за по малко от 10 дена парите станаха 60 към момента съм реализирал 3 тегляния на суми от по 100 лв/сумите пристигат за 3 дена/
като в портфейла към момента имам активи за 190 лв
на всички ,които им се занимава и не са някакви ГОЛЕМИИ спецове смятам че сайта си върши работата
останалото са изхвърляния и голи приказки
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratter Разгледай мнениеМоже ли малко подробности по 4тия въпрос?
Тук пействам един курс, който реално ще ти помогне да почнеш да разбираш нещата и да правиш пари!
Трейдинг на NYSE и NASDAQ
Основна задача на курса е да се научат курсистите да откриват такива сделки ( с конкретни входове, изходи и стопове), които имат вероятност за печалба/загуба от 3/1, както и да се научат да ги осъществяват на най-добрите търговски платформи.
Седмица 1
1. Основни понятия на фондовия пазар. Защо NYSE и NASDAQ?
2. Основните регулатори на фондовия пазар. Защита на интересите на трейдъра.
3. Принципи на провеждане на търговията чрез ECN.
4. Секторният анализ - понятия и принципи.
5. Сектори и отрасли NYSE - анализ на пазарни сектори, както и принципите на използването им в различни стратегии.
6. Основни индекси и фондове.
7. Индексът Standard & Poor's - особености на анализа и прилагането му в борсовата търговия.
8. Основни ресурси.
9. Разбиране на основните ресурси на мрежата за търсене и анализиране на акции.
10. Използването на филтри за избор на акции - на принципите за избор на различни стратегии и пазарните условия.
11. Обемът на борсовата търговия. Четене на лентата.
12. Управление на риска
Седмица 2
13.Регистрация в Thinkorswim и инсталиране на платформата. Запознаване с програмата Thinkorswim.
14. Въведение в техническия анализ (видове графики, на понятието за подкрепа линията на тренда и съпротива, причините за тях и т.н.).
15. Технически анализ , намирането на модели в графики с различни срокове, идеята за тенденция.
16. Практическата работа: проучване на графики, намирането им.
17. Технически показатели (обем, пълзяща средна).
18. База. Условия за определяне на базата.
19. Система на базата на Вероятностно-статистическият подход "ВСП." Примери за изчисляване на входа за постигане на планираните печалби.
20. Срокове и методи на търговията в рамките на деня на NYSE.
21. Изборът на акции - нещо, което в своите лекции и семинари, няма да кажат професионалистите.
22. Практическата работа по избора на акции и разработване на стратегии. 11. Пазарни участници - специалист и маркетмейкър - основни функции и различия
23. Акулите на пазара - Големи купувачи и продавачи, как се създават движенията в акциите.
24. Видове позиции. Котировки.
25. Търговски платформи - Arche, DAS Trader, Laser
26. Брокери за работа на NYSE - условия, документи, специфика.
27. Субсметки. Gross, Net. Изисквания към работното място.
28. Отработване на стратегия на практика в терминала Laser.
Заявки за записване изпращайте на адрес: dimitrov@fmoney.info , като посочите вашият скайп.
цена:200 евро
И запомни, НЯМА НИщО БЕЗПЛАТНО НА ТОЗИ СВЯТ. ЗА ВСИчКО НЯКОЙ НЯКЪДЕ ПЛАщА!!!!!!аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratter Разгледай мнениеЗдравейте. Горе - долу от 1 месец се занимавам с търговия на валута, петрол, газ сребро и най - вече акции чрез Plus 500 като използвам демо сметка. Но докато търгувам, изникват няколко въпроса. Ето ги:
1. Когато купувам злато, петрол, газ всъщност фючърси ли купувам?
2. Когато купя акции на дадена компания ги, купувам от друг трейдър, нали?
3. Ако една фирма е част от индеск, мога ли да купувам акции отделно от нея?
И още нещо по 2рия въпрос. Има нещо, на което не мога да му схвана логиката. Примерно на истинската борса купувам акции. Те се покачват. И ги продавам като съм сигурен на 99 %, че това е максималната цена. Трябва някой да ги купи. Кой ще го направи, при положение, че те вече няма да се покачват, а ще паднат? Благодаря много!
2. По принцип да, но не и в твоя случай.
3. Да.
4.Ти не купуваш акции на истинската борса. На истинската борса има кой да се погрижи за това (специалист, маркетмейкър)
Не си губи времето с този "брокер"аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratter Разгледай мнениеЗдравейте. Горе - долу от 1 месец се занимавам с търговия на валута, петрол, газ сребро и най - вече акции чрез Plus 500 като използвам демо сметка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratter Разгледай мнениеЗа валутната търговия не е ли най - добре той?Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от boshko Разгледай мнение
П.П.: Забрави за техническия анализ.
Коментар
-
Има нещо, на което не мога да му схвана логиката. Примерно на истинската борса купувам акции. Те се покачват. И ги продавам като съм сигурен на 99 %, че това е максималната цена. Трябва някой да ги купи. Кой ще го направи, при положение, че те вече няма да се покачват, а ще паднат?
Това че ти си преценил, че повече няма да поскъпват/падат не значи, че човека отсреща мисли по същия начин.
П.П.: Забрави за техническия анализ.
Коментар
Коментар