Аз също благодаря.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Учебните материали за CFA 2011 на издателство Schweser са достъпни за сваляне.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от zazu1 Разгледай мнениеЗдравейте.
Някой може ли да сподели Practice exams за трето ниво? От темата и стари теми открих само vol.1 за 2009-та и vol.2 за 2010-та?
Благодарности предварително.
Level III
Коментар
-
Здравей, sss8510.
Здравей, sss8510.
Благодаря ти за отговора. Аз лично предпочитам practice exams на Швезър, защото Q'bank-а за трето се оказа под всякаква критика и се отказах да си губя времето с него. В примерните изпити Швезър дават доста добър пример как трябва да се отговаря на есеистичната част и обосновката, която стои зад отговора, както и възможни вариации на същия въпрос и как трябва да се отговаря. До сега не съм преговаряла за другите нива по задачките в края на темите и не ми се иска да почвам по тях тепърва, заради малкото оставащо време, а и заради това, че не се припокриват в достатъчна степен за мен с това, което после се пада на изпита- като формат и тип въпроси.
Коментар
-
Здравейте на всички.Нищо ново за трето ниво не е излизало скоро и се съмнявам това да стане и в близките дни.Ако бях на твое място zazu1, бих се фокусирал изцяло върху въпросите след всяка глава на CFA учебниците.Не ви препоръчвам да решавате тестовете от миналата година на Schweser(Practice Exams) защото са пълни с грешки,поне тези за второ ниво.Аз направих тази грешка да започна с тях(2010) и на около 10-20 въпроса от първи том имаше сгрешени отговори заедно с обясненията към тях.В изданието от 2011(Schweser practice exam) голяма част от грешките са изчистени, но като цяло ми загубиха доверието.Основната причина да напиша това съобщение, е че за кандидатите за второ ниво обаче, днес излезе Secret Sauce 2011 година, което мен лично много ме зарадва защото мисля да го прочета няколко пъти в оставащите дни.Пожелавам успех на всички на изпита и дано пасс нивата да са по- високи от миналата година(2-ро ниво 2010 - 39%).
Secret Sauce Level II 2011
Коментар
-
Първоначално изпратено от zazu1 Разгледай мнениеБлагодарности за споделените материали. Успех на всички, които ще се явяват.
На мен Qbаnk-а за трето ми се отваря само като pdf-ски файлове, а не като програмка. Така ли трябва да бъде?
Коментар
-
Първоначално изпратено от sss8510 Разгледай мнениеЗдравейте на всички.В нета излязоха sample exams за първо, второ и трето ниво, qbank за трето ниво и practice exams за първо ниво.
Level I 2011
Level II 2011
Level III 2011
Успех на всички в заключителната фаза на подготовката за изпита.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sss8510 Разгледай мнениеЗдравейте на всички.В нета излязоха sample exams за първо, второ и трето ниво, qbank за трето ниво и practice exams за първо ниво.
Level I 2011
Level II 2011
Level III 2011
Коментар
-
Здравейте на всички.В нета излязоха sample exams за първо, второ и трето ниво, qbank за трето ниво и practice exams за първо ниво.
Level I 2011
Level II 2011
Level III 2011
Коментар
Коментар