IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Учебните материали за CFA 2011 на издателство Schweser са достъпни за сваляне.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Можете ли да качите Practice Exams за CFA Level 3?

Мерси много!

Коментар

• Thank you very much indeed!

Коментар

• Първоначално изпратено от darkvader Разгледай мнение
        Здравейте,

исках да ви попитам относно изискването за регистриране на международен паспорт - тъй като съм се регистрирала за CFA 2 в края на миналата година, трябва ли сега да update-на профила си като добавя данните за паспорта си и трябва ли да го нося на изпита или чак от декември важи? (това успях да разбера от разясненията на сайта на CFA)
        Виж сега,
        най-добре пиши на Института, защото ако тук някой ти каже нещо и после се окаже, че не е вярно, ти ще носиш последствията, не той.
        Пък после сподели с нас какво са ти отговорили, за да знае и Иветка какво да прави, въпреки че нея само по снимка ще я пуснат, втора като нея няма

Коментар

• Здравейте,

исках да ви попитам относно изискването за регистриране на международен паспорт - тъй като съм се регистрирала за CFA 2 в края на миналата година, трябва ли сега да update-на профила си като добавя данните за паспорта си и трябва ли да го нося на изпита или чак от декември важи? (това успях да разбера от разясненията на сайта на CFA)

Коментар

• Първоначално изпратено от sss8510 Разгледай мнение
            Здравейте,колеги.До скоро беше живо мъртвило в нета-нищо ново не излизаше.Преди няколко дена качиха practice exams на Schweser за второ ниво 1-ви том(volume 1).Пожелавам успех на всички с подготовката.
            CFA.L2.Practice Exams 2011-1
            Мерси много за линка...дано да го вземем деба и изпита

Коментар

• Здравейте,колеги.До скоро беше живо мъртвило в нета-нищо ново не излизаше.Преди няколко дена качиха practice exams на Schweser за второ ниво 1-ви том(volume 1).Пожелавам успех на всички с подготовката.
              CFA.L2.Practice Exams 2011-1

Коментар

• Проблем с видео файловете на Schweser за трето ниво

Здравейте,
                Изтеглих видео файловете за трето ниво, от линка по-долу, но за съжаление не повече от 20 клипчета от над 50 тръгват при мен.
                Някой друг с такъв проблем??
                Благодаря предварително!

Коментар

• Има ли индикации за появата на тайния сос и въпросната банка при трето ниво

Коментар

• Hello, I am Korean, so hard to understand this post...

Здравейте, аз съм всъщност е корейски и с помощта на преводач да се разбере това, което вие казвате. Аз просто исках да кажа благодаря за качване на файлове на sss8510. Аз наистина оценявам това. Чудех се дали сте имали "CFA.L2.Practice изпити 2011 Volume 1 ". Ако не, къде мога да го получа? Благодарим Ви за качени отново.

Коментар

• sss8510, ГИГАблагорарим!

С уважение,

Павел

Коментар

Незнам поради каква причина ,но вчерашният ми пост беше изтрит от Amsterdamm .Надявам се този да не бъде изтрит защото има хора ,които се интересуват от материалите,които се качват във форума.Кака Дечка ме беше питала за qbank за второ и трето ниво.За сега има само за второ ниво,за който ще дам линк, за qbank-a за трето ниво ще се чака.
                        SchweserPro Qbank Level II 2011
                        благодарим
                        Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Незнам поради каква причина ,но вчерашният ми пост беше изтрит от Amsterdamm .Надявам се този да не бъде изтрит защото има хора ,които се интересуват от материалите,които се качват във форума.Кака Дечка ме беше питала за qbank за второ и трето ниво.За сега има само за второ ниво,за който ще дам линк, за qbank-a за трето ниво ще се чака.
                          SchweserPro Qbank Level II 2011

Коментар

Здравейте на всички.Първо искам да благодаря на Павел ,че сподели програмата за декриптиране на файловете.Второ,вчера в нета бяха качени видео уроците на Kaplan i Allen Resources.По мое мнение видео файловете представляват една неизменна част от подготовката за което и да е ниво от CFA програмата.Ето и линковете
                            sss9510, съвсем не!

Колко голяма е, че сте качили видео от Allen Resources! Сега, след като получите нова Schweser - ще има два видео курс. Между другото, аз съм напълно съгласен с Вас, че на видео лекции са много полезни в процеса на подготовка.

Благодаря ви много!

С уважение,

Павел

P.S. Извинявам се за ужасната българска - съм превел преводач на Google.

Коментар

• Благодаря за качените файлове.
                              С моята приятелка Иветка се чудехме да очакваме ли скоро q bank и секретния сос за левъли ДВЕ и ТРИ
                              За съжеление все още ги няма в нета(QBank , Secret Sauce),но незабавно ще бъдат качени след като се появят.Qbank-a много хора го разлюбиха и все по-мако кандидати се допират до него и подготовката,но е добър като краен вариант ако си изрешила всички останали въпроси,до които си могла да се добереш.А за Secret Sauce-а използвай изданието от миналата година(2010),както знаеш той е фокусиран върху основните концепции и теории,които не се променят от година на година, така ,че няма да сбъркаш ако четеш от него, докато излезе по-ново издание.

P.S Със здраве и успех на всички.

Коментар

• Благодаря за качените файлове.
                                С моята приятелка Иветка се чудехме да очакваме ли скоро q bank и секретния сос за левъли ДВЕ и ТРИ

Коментар

Working...
                                X