Провери този линк
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Учебните материали за CFA 2011 на издателство Schweser са достъпни за сваляне.
Collapse
X
-
Направил съм си списък с формули за 2-ро ниво. По-пълен е от този в швезерите. Който има желание моля да ми пише на eon4o@abv.bg за да му пратя файла.
Поздрави на всички.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vince_hh Разгледай мнениеЗдравейте,
От доста време търся книгата Corporate Finance a Practical Approach в pdf. Някой да помогне?
Коментар
-
CFA Level 1 2012
Hi, I checked this link and it takes me to FileSonic, after registering and all, but then it says FileSonic now works only for the files "you have uploaded" or so and so it looks like it doesn't work. Can I get hold of the books for CFA level 1 2012, I am new to this forum and want to see if I can force myself to take it in June or I shall leave it for December. In any case I will need the materials....
Първоначално изпратено от rezvpav Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от rbbnms Разгледай мнениеЗдравейте,
кандидат съм за CFA level1 и ще се явявам през 2012.Има ли ги качени някъде материалите за 2012 на издателство Schweser?
here's something - maybe later we'll see some more...
Kind regards,
Pavel
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bri Разгледай мнениеIt seems the program is not compatible with Vista. Have you used it on Vista?
unfortunately no - but I'm deeply sure every PDF cracker will easily solve this problem in a second, just like this program.
Kind regards,
Pavel
Коментар
-
Първоначално изпратено от rezvpav Разгледай мнениеDear Bri,
I'm deeply sorry I didn't understand you - I'm not Bulgarian. May I ask you to write in English what's wrong with that program? As for me, I've never had any trouble with it.
Kind regards,
Pavel
It seems the program is not compatible with Vista. Have you used it on Vista?
Thanks !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bri Разгледай мнениеrezvpav
На мен тази програма за принтиране на защитен файл, не ми се отваря за съжаление, някакви други идеи да имаш
I'm deeply sorry I didn't understand you - I'm not Bulgarian. May I ask you to write in English what's wrong with that program? As for me, I've never had any trouble with it.
Kind regards,
Pavel
Коментар
-
Първоначално изпратено от rezvpav Разгледай мнениеSSS8510, ти - мегамъж! Супер! Благодаря ти много!
Надето, опитайте това тази програма: http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1481126. Трябва да помогне.
rezvpav
На мен тази програма за принтиране на защитен файл, не ми се отваря за съжаление, някакви други идеи да имаш, мерси предварително
SSS8510
Как върви програмата на Каплан, при мен се отваря страница за парола и име и ключ, благодаря ти много
Коментар
-
Първоначално изпратено от sss8510 Разгледай мнение
just joking
thanksLast edited by niki5; 21.05.2011, 12:48.
Коментар
Коментар