IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моля за съвет, как да вложа 400 000 евро?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tradanza Разгледай мнение
    Е какво сериозно предложение бе пич? Те парите не са в теб! Освен това с такива дребни суми едва ли можеш да направиш нещо.
    месечно само от депоzити прибирам по 30-40
    хилки, само не каzваи че това е малка сума, а

Коментар

• Според мен ти трябва съвет как да върнеш 20К евро на банките, а като ги имаш вече въпросните 400... тогава можеш да си позволяваш да губиш времето на хората.
      ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.

Коментар

• Първоначално изпратено от deg Разгледай мнение
        И на мен ми се струва най - лесно да забия всичко в апартаменти.

Моята ситуация е подобна. Почти съм решил да инвестирам в търговски и жилищни обекти в Германия. Около 7% годишно ме устройват, а и по-малко да са, до десетина години се надявам да им се повиши и себестойността.

Коментар

Какво точно не е ясно ...това констатация ли е или въпрос?
          пиши на л.c.
          if u don't know...now u know

Коментар

• Народа изперка от тая пародия на борса вече. Дано скоро има положително движение, че ще изгубим цвета на нацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Blago_Pedala
              По дяволите, току що имах подобна тема, zа сьжаление модераторите ме иzтриха, нямам представа zащо, вьпросьт ми беше zададен сьвсем точно
              последен ми е писал някои си Траданца, ако четеш в момента, човече !!! помолих само сериоzни предложения
              Е какво сериозно предложение бе пич? Те парите не са в теб! Освен това с такива дребни суми едва ли можеш да направиш нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Blago_Pedala
                По дяволите, току що имах подобна тема, zа сьжаление модераторите ме иzтриха, нямам представа zащо, вьпросьт ми беше zададен сьвсем точно
                последен ми е писал някои си Траданца, ако четеш в момента, човече !!! помолих само сериоzни предложения
                какъв тип ПЕДАЛ си ...пич. и Zа какъв въпрос става дума..

Коментар

• Абе човек, не пускай такива теми публично... най-малкото ще те побъркат с всякакви щуротии, в опит да ти измъкнат някой кинт...
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Много ми харесва това което си написал и си абсолютно прав. И на мен ми се струва най - лесно да забия всичко в апартаменти...така съм научен да мисля. Но има и нещо което ме кара да се съмнявам и това се опитвам да разбера....всъщност парите не са толкова много, че да ги прахосам.
                    Сайше моля те спри. Отивай в Комиците и без това утре има предаване, не пропускай репетициите. Моля те не се набутвай да дадеш 5к Евро за да ти преведеат 400 хилки. Ще те измамят и ще има после тема: измамиха ме помагайте!

Хората ти казаха, ако са ти ги дали тез пари, земай ги и бягай на някой остров и се моли тоз де ги е дал да не ги потърси. Ако си ги изработил начи нещо се гъбаркаш с простолюдието тука. И в двата случая темата ти е АБСУРДНА.

П.П. И защо всички подобни теми се пускат от юзер специално създаден за случая?
                    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от DB Разгледай мнение
                      много интересна тема откъм анализиране на отговорите на хората, но уви доста безполезна за човека, който както разбрах си има хубава работа от която му идват доходите и си разбира от нея и тя не е собствен бизнес, а по-скоро някаква мениджърска позиция в компания свързана с медииния бизнес. Попадат му 400 000 от НЯМА ЗНАЧЕНИЕ къде, може да е от доста различни места(от късметлииска печалба до наследство) и понеже той си разбира от неговата работа,а не от финанси - пита тук как може да ги инвестира. Поне аз така виждам ситуацията.

Колкото до темата - аз лично бих задал въпроса така - Към коя компания/инв. посредник бихте ме насочили така че да ми дадат добра информация за това къде да инвестирам/вложа/спестя 400 000.
                      Мисля, че формулира питането ми по - добре от мен и описа ситуацията парфектно. Благодаря ти. Ако почна с имена обаче предполагам, че ще ме изтрият : ) но...разбирам посоката в която ме съветваш.
                      през по-голямата част от времето съм добър

Коментар

• Първоначално изпратено от стог Разгледай мнение
                        Пример от живота
                        Имам познати – милионери по доходи – работят по света като квалифицирани специалисти. Но работят, т.е. на заплати са – пролетарско съсловие.
                        Всеки път, като си дойдат в България, почват да инвестират. И разпитват.
                        Предлагам им да си купят офиси, магазини, цехове (дори на едно малко летище ги водих) – предлагам им неща, които могат да работят и да произвеждат доходи.
                        Моите хора се правят, че ме слушат и накрая вземат, че си купят по още един апартамент.
                        Сега треперят и прескачат статиите за падането на цените на имотите.
                        ЗСП (SMP) вече работи като финансова борса – с ежедневни спадове. В криза сме.
                        А за да живеем добре, трябва и да работим добре.
                        Още > http://redor.bg/#/Article/id=1107054
                        Много ми харесва това което си написал и си абсолютно прав. И на мен ми се струва най - лесно да забия всичко в апартаменти...така съм научен да мисля. Но има и нещо което ме кара да се съмнявам и това се опитвам да разбера....всъщност парите не са толкова много, че да ги прахосам.

Коментар

Странно, някои хора реагират така, сякаш не са работили с пари...или поне не със собствени.
                          Успех желая!
                          А ве човек, хората така реагират, чащото се държиш точно като човек, който е работил с много пари, ама не ги е притежавал...

Коментар

• Първоначално изпратено от destiny x Разгледай мнение
                            400 хилки в евро... и по форуми иска съвети
                            Какво точно не е ясно ...това констатация ли е или въпрос?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                              Ще цитирам един мой любим персонаж от Комиците - Ванката:
                              "Умопомрачително си тъп Сайше."

Абе спрете глупостие бе моля ви. Гледам и не вярвам на ушите си. Как така ви се пръкват някви суми а не знаете какво да ги правите. ОООООООО сетих се.

Що мипташ какво да ги правиш значи все още не са при тебе, следователно ги чакаш, следователно вероятно си получил е-мейл със съмнително съдържание който те информира за умопомрачителната печалба, следователно си се вързал, следователно нямаш много мозък, следователно ще ти поискат 5к евро за да ти пратят парите, следователно ще се набуташ, следователно ще ревеш после по форуми, следователно си жертва на Нигерийската измама.

А и още нещо, от форекс не разбирал ама акции щял да си купи. Приятелче по какъв начин ще си харесаш кои акции да купиш а? И форекса и БФБ и NYSE на всякъде трябва да имаш финансова култура за да търгуваш. Ей така ако си накупиш щото звучат добре до никъде няма да стигнеш.

И пак умолявам. ХОРА не пускайте такива тъпи теми, МОДИТА, трийте ги бре!
                              Странно, някои хора реагират така, сякаш не са работили с пари...или поне не със собствени.
                              Успех желая!

Коментар

• 400 хилки в евро... и по форуми иска съвети
                                if u don't know...now u know

Коментар

Working...
                                X