IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моля за съвет, как да вложа 400 000 евро?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Бертрам - аферим.
    Бертрам е чел Бъфет. Ама не го е пробвал

Коментар

• Бертрам - аферим.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
        Ама тва ти сериозно ли???Или търсиш на кой да си пробуташ твойте

След тия петролни течове и разливи имаш ли предствава какво ще им дойде на главата на ВР. Техни акции евентуално след половин година като ударят дъното
        всичко зависи от стила на търговия
        аз не купувам , когато небето е синьо, пеят птички и всички се реем в стратосферата ))
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение

След тия петролни течове и разливи имаш ли предствава какво ще им дойде на главата на ВР. Техни акции евентуално след половин година като ударят дъното
          точно това което се случва около теча на петрола показва колко силни са BP. Имат огромни печалби и този теч далеч няма да ги срине, пък акциите им да ударят дъното - едва ли. И все пак е добре да се изчака за повече относно решаване на проблема с разлива преди да се купи.

Коментар

• Купи това,което продавам

Можеш да направиш медико-козметичен център , с много дейности: перманентен грим,фотоепилация,лазерно подмладяване,козметика,фризьорство,масажи и още много услуги от този вид.Аз нямам парите.Имам обаче помещение,подходящо за тази дейност и го продавам много изгодно! Намира се в град Козлодуй , а тук няма такова нещо, пък интереса е огромен.Аз съм фризьор имам и маникюрист и масажист.Обекта е 90кв.м., със собствена земя. Цената е само 30000евро.Ела и виж! .Поздрави!

Коментар

• Депозирай

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                ...50К в акции Бритиш петролеум
                ....

Коментар

• 50К в акции Ситибанк
                  50К в акции Дойче банк
                  50К в акции Бритиш петролеум
                  50К в акции на БФБ примерно софия комерс и цкб

200 до тук

останалите 200К на депозит в очакване да изпадне сносен имот - колкото по-голям - толкова по-малко мераклии и може да се придобие на доста под реалната цена от банка или закъсал кредитополучател.

успех
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• ти с тия пари, още ли си в България бе пич?????

Коментар

• Първоначално изпратено от dingilov Разгледай мнение
                      Инвестираи част от парите в допълнителен пенсионно осигурителен фонд (те започнаха да дават вече добра печалба), друга част в злато, както и в недвижимо имущество (само производствени: цехове, добре обурудвани складове, малки фабрики и т.н.)
                      Но за всичко трябва търпение
                      ...и прегледай темата за алтернативни инвестиции,къде да вложиш останалите 150К
                      Успехи.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                        deg чети внимателно ..казва ти се АЗ бих....
                        което значи че ако той ги има би направил това което казва , което подсказва ,че разбира в някаква степен от тези неща. А за тебе от написаното разбирам че не отбираш нито от борсова търговия , нито от бизнес ..Е как аджеба ти ще ставаш инвеститор , трябва да си луд. Това че имаш някакви пари е хубаво , но за другото нямаш нужните качества...Та както си мисля банков депозит за теб е най удачно, но носиш риска за сумите над 100 000 лева ( доколкото си спомням ).
                        А спекулациите на форекс пазара са интересно занимани и доста печелившо , но ако си готов да дадеш акъл параса...иначе не.

Josef, акъл парасъ нали значи KNOW HOW INVESTMUNT ,обаче на френски
                        Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Инвестираи част от парите в допълнителен пенсионно осигурителен фонд (те започнаха да дават вече добра печалба), друга част в злато, както и в недвижимо имущество (само производствени: цехове, добре обурудвани складове, малки фабрики и т.н.)
                          Но за всичко трябва търпение

Коментар

• Първоначално изпратено от Dordje Разгледай мнение
                            Според мен ти трябва съвет как да върнеш 20К евро на банките, а като ги имаш вече въпросните 400... тогава можеш да си позволяваш да губиш времето на хората.
                            Dordje

Започна ли търговия на реал, на форекс. Че тука един облог съм метнал надявам се да ни информираш за развитието на сметката си в проценти. Абсолютни стойности не ни вълнуват
                            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от deg Разгледай мнение
                              Много ти благодаря. Идеята да ги разхвърлям по сметки и депозити ми допада. В една банка ми предложиха да ми изплатят цялата лихва за периода при внасянето на сумата...прозвуча ми примамливо. Освен това трябва да са в различни банки. Да не са всички в една, така ме посъветваха. Това е за времето когато ще мисля. Почвам да се убеждавам, че е по - добре да не се хвърлям в приключение...или поне не още първите месеци.
                              От спекулации с валута не разбирам и не смятам да инвстериам.
                              40 в акции- добре
                              40 в бизнес...тук ми е трудно да преценя. Какъв ще е този бизнес. Моите познати със солидни възможности и бял бизнес се броят на пръсти.
                              ДЦК ми звучи интересно. Бях забравил за тези инструменти. Предполагам, че посредниците съветват?
                              Имам по-добра идея - банковите влогове всъщност са сравнително рискова инвестиция - все пак нищо (освен хиперинфлация) не ги гарантира. Не вярвам особено на гаранционния фонд.
                              Давай ипотечни заеми на 3 % месечна лихва.
                              Вярно е, че напоследък има някакви напъно от страна на компетентни държавни органи, но добър адвокат и финансист ще те консултират как да избегнеш такива минорни препятствия.
                              Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Blago_Pedala Разгледай мнение
                                месечно само от депоzити прибирам по 30-40
                                хилки, само не каzваи че това е малка сума, а
                                Благо_*******,

Ако ще си говорим за 30-40к месечно въобще няма да се занимава. Проявих съвсем лек интерес защото разбрах, че става въпрос поне за някаква по прилична сума -1-2М. С тези 30-40к не можеш си плати това, че ти пиша в момента. А за да те консултирам незнам! Моля да се държиш по сериозно.

Коментар

Working...
                                X