IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вярно ли е че цените в София вече са под 1000 евро/кв. м?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе вие кво сте седнали да се гъбаркате с Бургас.
    В сравнение с голямото село е 10 пъти по-добре да се живее там.
    Освен това що си мислите, че руснаците се напъват да правят яко нефтопреработване - в сравнение с времето на соца, сега нещата са орязани в пъти, съответно мръсотията дето я дишат хората там - също.
    Е, без хич няма как да стане, но твърдо мога да кажа, че въздухът там е по-читав от преди.

П.С. А тва пък какво общо имаше с темата не разбрах, ама нейсе.

Коментар

• Първоначално изпратено от ctu
      Как е в Бургас сега? Смърди ли още нощем?
      Миналата година бях няколко месеца там как е
      траете тая смрад незнам.
      не само , че смърди , но и почернелите зъби вече им изпопадаха

най-добрия бизнес от край време в Бургас е да си стоматолог
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Как е в Бургас сега? Смърди ли още нощем?
        Миналата година бях няколко месеца там как е
        траете тая смрад незнам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir
          Евала на Бургазлии, за тех криза нема.
          Хи Хи

http://burgas.dir.bg/2009/01/13/news3843900.html
          А така! Дайте едно мощно ЪП!

Коментар

• Евала на Бургазлии, за тех криза нема.
            Хи Хи

http://burgas.dir.bg/2009/01/13/news3843900.html

Имотният пазар живна, напук на кризата
            13 януари 2009 / News.dir.bg
            Напук на кризата и отчайващите прогнози още през първите януарски дни брокерите отчитат раздвижване на пазара на жилища в Бургас.
            Търсят се основно готови апартаменти от 70-80 квадрата в централната част и комплекс „Лазур", съобщи Burgas24.bg, цитирайки вестник "Черноморски фар".
            Няма търсене на имоти в строеж, на което влияние е оказало спряното кредитиране на банки за такива имоти. Сделките са за апартаменти от 60 до 70 000 евро за центъра и Лазури и около 40-50 000 евро за комплексите „Възраждане и „Братя Миладинови". Според брокери няма спад на цените на жилищата спрямо края на миналата година. Нова тенденция е отдръпването на много продавачи от пазара, тъй като не желаят да свалят цените.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
              Аз съм българче щастливо-
              купих си апартамент!
              Май стените са накриво,
              но нали си е за мен!

Кредита е първа стъпка-
              почваш с банката борба.
              То си е голяма тръпка,
              ако жив си след това.

Чакаш смело кота било.
              с други думи- груб строеж.
              И ти става много мило,
              сякаш с болка ти растеш.

После идва дограмата-
              пее твоето сърце.
              Кондензира по стената,
              но си имаш PVC.

Ето майсторите сръчно
              ще шпакловат две стени.
              Обясняват ти научно
              всички нови кривини.

После плочки, гипс-картони,
              майстор нов и нов късмет-
              пренарежда без фасони
              уж прекрасния паркет.

Иде шкаф, след него втори-
              тук очукан, там сгрешен.
              Но със майстор не се спори-
              той е майстор, ти кретен.

И накрая, без съмнение,
              си щастливец, ако ток,
              след година закъснение,
              има в новия ти блок...
              Ех ти българче щастливо
              пак си стъпило накриво.

Туй че майстор те люлее
              в мрежата си и ти пее -
              то е песен безобидна.
              Виж кво става, рожбо свидна,
              щом банкерът те налази.
              Нека Господ да те пази
              от горещия му дъх във къдриците ти черни!
              Помислите му са скверни
              и туй дето ти убива,
              докат в скута му седиш,
              не е на майстора теслата,
              ни е кирка, ни лопата.
              То е друг вид инструмент -
              кредит за апартамент.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto
                Първоначално изпратено от ctu
                В тия сметки влиза ли инфраструктурата около постройките?
                за каква инфраструктура бе ПИЧ? те разрушават цялата улица докато построят една кооперация (не знам защо още им викат така) и после оставят купчини болкуци, ти за инфраструктура ми говориш ...
                Има само два начина да се прави това:
                а- инвеститорът поема задължение да изгради инфраструктурата срещу облекчения, определени по законов ред.
                б- общината изгражда инфраструктурата като за това чарджва инвеститора, също по определен от закона ред (примерно чрез плащане на такса).

Ся, ако ме питате как го виждам това на фона на столична община, ще ви отговоря - никак. Но това важи не само за нея, а за всички бг общини. Става дума за някой по-нагоре, който да бръкне в ЗУТ и някой друг закон.

Така че - нито гаражи под блоковете, нито градинки пред тях - тва е положението. За асфалт и улици - само ако имаш някоя по-разсъдлива мутра или някой от властта (без значение каква - правораздавателна, държавна, общинска и прочйе) за близък или далечен съсед, които да уредят благинката. Но и тогава се иска малко търпение ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от al64ad
                  http://www.imoti.net/ipo-bg-%CF%E0%E7%E0%F0%FA%F2-%ED%E0-%E6%E8%EB%E8%F9%E0-%EF%E0%E4%ED%E0-%F2%F0%E0%E9%ED%EE-%EF%EE%E4-1000-eur-%EA%E2-%EC-%D6%E5%ED%E8%F2%E5--nno4604.html

Края на статията е много показателен какво чака пазара,още повече че това го казва строител.И като го съберем и с евентуално други събития март, април става интересно.
                  Да подчертаем - става дума за масовото жилищно строителство ...
                  Когато видя цена за апартамент на "Оборище" от 750 евро/кв.м., тогава мога да кажа: Овапцахте я!

Коментар

• http://www.imoti.net/ipo-bg-%CF%E0%E...--nno4604.html

Края на статията е много показателен какво чака пазара,още повече че това го казва строител.И като го съберем и с евентуално други събития март, април става интересно.

Коментар

• Абе имаше една тема ноември 2007 год. защо Софиксът не е 1700? Тогава беше 1800 - 1900.

Коментар

• Не знам дали цените в София вече трайно са паднали под 1000 евро/кв.м, но ми се струва, че съвсем скоро по-актуална ще е тема със заглавие: "Вярно ли е, че цените в София са паднали под 800 евро/кв.м"

Коментар

• Първоначално изпратено от toto
                          за каква инфраструктура бе ПИЧ? те разрушават цялата улица докато построят една кооперация (не знам защо още им викат така) и после оставят купчини болкуци, ти за инфраструктура ми говориш ...
                          Тъй и ти какво направи по въпроса?

Излезни от форума и спри да скролваш вестници.
                          Я погледни проектите на БЕ2, ТОБО, НИКМИ, КРИТ и ГБС от последните 3-4 години. Работят отговорно. Хората взели при тях апартаменти поне не газят кал и не се спъват в почника на двора. Хи хи криза, я се пробвай да намериш останали апартаменти при БЕ2 и ТОБО. Успех!

Много хубаво че има криза, няма нищо по хубаво от това.
                          Така ще има по-голям избор стига да имаш Кашиш.
                          Ако не си виждал 20 000 евро на куп и кредит няма да можеш да вземеш следващите "N" години, какво като цената стане 300 евро?
                          Дане би да идеш да береш ягоди две години за да събереш пари и да го платиш.

Коментар

• В последния 168 часа се споменават 460 евро за Симеоново и 500 в Люлин

Коментар

• Първоначално изпратено от ctu
                              В тия сметки влиза ли инфраструктурата около постройките?

Коментар

• Ебати тъпата тема-остава аз сега да пусна една

ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ АКЦИИТЕ ВЕЧЕ СТРУВАТ ПОД 2 ЛЕВА !!

Коментар

Working...
                                X